Burtici fericite de septembrie-octombrie (132)
Raspunsuri - Pagina 11
mkunigunda spune:
Anco eu zic sa continuam discutia pe pm, sa nu plictisim fetele cu de-ale noastre personale. Eu il am activat de ieri, activeaza-l si tu si iti raspund acolo, ok?
Anamaria 79, si eu stau in Titan asa ca ma abonez la plimbari cu bebeii
Alex 25 de unde ai luat/unde ai vazut camasile de noapte? Si eu trebuie sa cumpar, dar daca esti tu dragutza si imi spui unde ai vazut si cat costa, ma duc direct la tinta.
Devylla felicitari pentru reusita in alaptare (imi aduc acum aminte iar de visul meu stupid)si pentru bebe sanatos si mancacios!! Iti doresc sa fii la fel de fericita ca acum toata viata!
Kawaichan, iti multumim pentru lista postata, ne e de folos ca mai aflam si noi cum se procedeaza in tarile civilizate, birth plan-ul m-a dat pe spate! Pe tine cum te cheama de fapt ca eu iti citesc numele cu "v" in loc de "w", ca ardelenii unguri
Mai am putin si va ajung sac sac sac
_
31+ cu dragostea noastra Victor
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 Vai, Maria este cate o zi din asta... parca toate merg prost... Dar daca seful tau te sustine, ce ai putea pierde daca ai pune putin piciorul in prag? Fara nervi, la modul cel mai civilizat. Cat mai sta scorpia la voi? 29+ |
cel putin doi ani :) abia s-a mutat aici.
MangaGirl :-) 31+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
anadomnica spune:
Neata si de la mine!! Desi... cu un ochi sunt si am una din zilele alea in care abia ma tarai pe la birou sa misc 2 hartii. Ma bucur cand va aud ca sunteti inaintea mea cu sarcina si tot mai povestiti si de zile cu mult spor si mult chef de munca - eu astept deja o zi din asta de vreo saptamana, da' nu mai vine.
Doamne ajuta!
28+ Maria
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!
alex25 spune:
Buna dimineata si de la noi!
La prima ora am fost la vampirizat si tare rau mi s-a facut, dupa care la recoltare secretie din col am zis ca o impusc pe aia, cand a bagat departatoarele am zis ca ma infig in parul ei....cumplit...deci mi-am inceput dimineata prost. Sper sa iasa analizele bine, ca eu sunt cu drobul de sare ceva fantastic.
Am reusit sa va prind din urma, dar stand intinsa in pat nu mi-am notat asa ca sunt ca tuta, nu mai tin minte nimic din ce am vrut sa zic.
Techila, sa ne tii la curent cu galma si stai cumintica in pat, ca parca prea te-ai tot fortat!
Clodute, ma bucur ca tu iesi in Tineretului, sper sa mai fie ceva fete, ca tare mi-ar prinde bine sa nu umblu singura ca cucuveaua - bine, eu o sa am si javra legata de carutz!
Iulika, daca ne mai dai emotii din astea nu stiu ce iti fac, eu noaptea nu intru, dar in fiecare dimineata citesc cu sufletul la gura sa vad daca ai intrat sau nu, mai ales ca eu pariez pe tine ca fiind next!
Referitor la dimensiunile de la eco, nu va mai faceti griji, fiecare copil creste in ritmul lui, de aia exista minim si maxim, daca doctorul zice ca e ok....si a mea e mai micutza...dar e in gravic deocamdata!
Mkunigunda, camasile si pijamalele respective eu le-am gasit intr-un fel de centru comercial de cartier, ii spune NickCenter si este in zona 13Septembrie - Sebastian. Daca nu stii zona iti pot explica exact, numai sa stiu de unde vii si cu ce. Acolo sunt standuri cu de toate, iar din astea cu pijamale sunt vreo 3 si mie mi-au placut tare toate modelele - cred ca sunt turcesti, dar din bumbac bun.
Ma duc sa pap ceva ca sunt absolut lesinata, revin!
----------------------------------------------
Alexandra 31+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
kawaichan spune:
Hello si de la noi,
Sa aveti o zi frumoasa
Io am dormit 4 ore azi de la 10.30 la 14.30 , nu stiu ce am dar as dormi incontinuu..so declar azi zi de hibernare Fost la cumparaturi,cumparat pizza,pus pizza la cuptor si astept sa o halesc
Kinga,numele meu il gasesti la semnatura Iar kawaichan se citeste cu w,adica daca e sa scriu pe romaneste e kauaician(ce aiurea se vede:))
Pup la fete,eu ma bag sa mai citesc una alta despre bebei pe net.
Mihaela 35+ cu baby Joshua
monica_dicut spune:
Neatza dragelor. SUnt rupta de somn. Asa as mai fi dormit cot la cot cu bebe care abia isi misca cate un picior intr-un sictir incredibil . CRed ca ziua de ieri m-a terminat . Dar azi am ganduri cu musacaua aia de vinete, vreau sa spal hainutele de bebe si sa calc ce am spalat ieri si alaltaieri
IONIKA SA fi sanatoasa si fericita, sa ai nastere usoara si bebel sanatos.
Manga trimitem "baietii" si o rezolvam pe duamna??? Am lucrat si io "in multinationala americana" unde ma simteam ca la APACA naspa rau. Doamne ce workaholici, bleah!!!
selenico, sa nu exagerezi, eu am casutza de 57 de mp nu casoaie . Sa e mai scri din cand in cand sa nu de dai emotii spor la treaba.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 33+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
Fragutza spune:
Neatza, dragelor!
Imi beau cafeaua si apoi ma duc la dr de familie dupa certificatul de concediu.
Va pup!
35+ Natalia
mkunigunda spune:
Alex 25, pfta mare! La ce pret erau camasile de noapte? Daca sunt pana in 40 de lei explica-mi te rog cum ajung in zona, eu vin din Titan. Daca sunt mai scumpe, nu te mai deranja, voi cumpara de la Rokoko, daca mai gasesc
_
31+ cu dragostea noastra Victor
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
anco spune:
neatza fetele
am facut si eu ochi, am papat si am venit sa vad repede despre ce discutati. nu m-am prins inca, apropro, mkunigunda nu stiu despre ce zici tu sa vorbim pe pm ca eu il al oricum activat, dar chiar nu stiu despre ce e vorba (ori sunt eu , ori ma confunzi).
fug sa citesc din urma, poate gasesc si despr ece vorbeste kunigunda.
anco 33+???? si
poze