Burtici fericite de septembrie-octombrie (132)
Raspunsuri - Pagina 19
MariaG spune:
Citat: |
citat din mesajul lui selen80 apropos de bagaj...dupa ce am cumparat ca inecata 4 pachete de vata si 2 role duble de tifon, am aflat acum ca la spitalul unde voi naste iti dau ei tampoane sa stii si tu, Santorini... iar legat de sters dulapurile...ma gandeam si eu...ca la curs ne-a zis sa stergem cadita cu solutie dezinfectanta (de la farma..), dar de dulapuri nimic, si nici n-am intrebat.... 35+ cu Ebru PRIMA POZA! AMR 5 SAPTAMANI! nunta |
nu te necaji ca le folosesti tu pana la urma macar vreo 4 saptamani si tot o sa iti trebuiasca, dupa aia poate treci pe absorbante normale si daca iti ramane mi-o dai mie ca vad ca nu ma misc sa cumpar nimic
Maria
Alex (6 mai 2004) si BB nou 28+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/
mare 2009
Fragutza spune:
citat din mesajul lui Andrecluj ralucapaun, , fac un gulas de mori de drag. Vrei? Mai ales ca mi-e tare drag de tine ca asa m-ai incurajat! De cand mi-ai scris am inceput sa sper si eu ca lucrurile pot merge bine. Deci meriti o reteta delicoasa, problema e ca eu fac gulasu' din ochi, fara reteta. 22 + Chiara Ada |
Daaaaaa, vreaaaaaau!
35+ Natalia
laura78nico spune:
Aida sa o stapiniti si folositi sanatosi!
Techila ce bine ca esti optimista! Dar sa ne tii la curent cu vesti despre tine!
Referitor la cutremul eu nu m-am speriat asa tare, dar ma gandeam la Ramona care este acasa cu mama si nu stiam daca s-au speriat sau nu... pana am vorbit cu ele la telefon a mai durat ceva timp, dar sunt ok.
Eu abia am reusit sa citesc ce ati scris aseara dupa ce am iesit eu ca am avut si ceva de lucru si parca nu mai am vlaga in mine...
Mai revin...
Laura 28+ si Ramona Cristiana 20.03.2007
selen80 spune:
eu ma gandeam dupa ce ies din spital totusi sa folosesc tampoane...dar daca zici Moni ca sunt incomode, atunci o sa-mi fac macar pt dupa...si tampoanele le pun sub....
Camy, iti tinem pumnii sa fie totul bine de acolo ai acces la net, sa ne tii la curent?
35+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 5 SAPTAMANI!
nunta
alex25 spune:
citat din mesajul lui santorini Camy multa bafta la tg. Mures! Selen eu mi-am comandat ca inecata trei cutii de tampoane pt lauzie de pe un site cu produse organice si mi-am mai luat si 2 pachete de always night....Acum nici nu stiu, chiar sa nu imi pun deloc in bagaj? 34+ cu nazdravanul meu |
De pe ce site ti-ai comandat tampoanele alea?
PS: normal ca nu pot sa dorm si mai arunc cate un ochi pe aici!
----------------------------------------------
Alexandra 31+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
ionika spune:
Va poftesc la petrecere , avem cola si , bineinteles prajiturici...virtuale. Imi place ca de ziua mea sa am casa plina, sa vina prietenii, asa ca va astept!
Laura78nico, Monica, Kawaichan, Luto, Iulika, Raluk, Aida, Cristina, Ramsan, Techila, Anamaria, va multumesc pentru felicitari, sunteti dragute. Si le multumesc si celorlalte fete care sigur sunt cu sufletul alaturi de mine!
De asemenea, multumesc pentru incurajari Aida, Lullaby, Luto, Raluk, Raluca, Daciana.
Ma simt ca la decernarea premiilor Oscar!
Anamaria, Aida in ceea ce priveste hemoglobina, iau de 3 luni Ferretab dar se pare ca nu se absoarbe. Ieri mi-a schimbat pastilele, iau Ferfolgamma. Stiu ca e o anemie mai accentuata, am sa incerc si cu chestii naturiste...parca pe aici spuneati de susan cu miere.Ideea e ca nici nu prea mananc ce trebuie, voi incerca sa ma disciplinez.
Camy, ai incredere ca totul va fi bine, suntem alaturi de tine.Daca poti, ia-ti la spital si un mini radio, ca sa nu fii chiar izolata de lumea exterioara.Asteptam vesti bune!
Va pup pe toate si ne auzim mai tarziu, trebuie sa ma duc la stomatolog ca sa imi dreneze abcesul.
Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 31+
vias spune:
mda...la bagajul asta ma gandeam si eu...deja am inceput sa am emotii foarte mari...
Deocamdata plec fara laptop la mine...daca raman mai mult o sa-l rog pe sot sa-mi aduca unul la spital..dar oricum o sa stiti ce-i cu mine ca o sa vb cu Monica la tel...
...au inceput deja sa-mi tremure picioarele...desi mai e ceva timp pana maine...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
26+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
monica_dicut spune:
camy, lasa tremuratu. EU nici nu cred ca te va opri in spital si nici nu cred ca e o problema asa mare cum te-a speriat Pop.
Sa ma suni cand poti sa vb maine, sa-mi spui ce ti-au spus.
De bagaj habar n-am ce sa-ti zic. Ia si tu un prosop, sapun, periuta, 2 pijamale/camasi, lenjerie intima si carti ceva de citit ca o sa mori de plictiseala. Daca e ceva iti mai aduce CRis dupa.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 33+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata