Burtici fericite de septembrie-octombrie (132)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna fetelor...
cutremur?????????...ce cutremur????????...am drmit ca ursu', multumesc lui Dumnezeu...ca ma speriam de nu stiam ce-i cu mine...nu-mi plac cutremurele DELOC...grrrrr

Aida ...mai ce saltea faina ai comandat...eu nu am luat inca saltea pt bebe...cred ca mai tz...offfffffff....dar e faina rau aia ce ai luat-o tu...
sa o folositi sanatosi...si pune poze...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

26+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Aida tare draguta salteluta,sa o stapaniti sanatosi !!

Mihaela 35+ cu baby Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

maine plec la Tg Mures...cu mari posibilitati sa raman acolo pana nasc...deci trebuie sa-mi fac bagajul...ce naiba sa iau la mine??????
acum ca m-am trezit, numai la asta ma gandesc...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

26+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

maine plec la Tg Mures...cu mari posibilitati sa raman acolo pana nasc...deci trebuie sa-mi fac bagajul...ce naiba sa iau la mine??????
acum ca m-am trezit, numai la asta ma gandesc...

drumbun si poate nu va trebui sa stai asa mult
asta daca ai semnatura actualizata
Ia si tu la tine niste lucruri.....

Cea mai fericita 34 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Aida e super salteaua, sa o stapanesti sanatoasa!

Anamaria eu o sa am baietel, multumesc pentru pontul cu magazinul Titan, ma mobilizez sa ies si eu afara un pic, poate trag o fuga pana acolo.

Super linkul cu lectiile pentru tatici, multumim mult!

Va pup, ma duc la si am plecat!

_
31+ cu dragostea noastra Victor

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

apropos de bagaj...dupa ce am cumparat ca inecata 4 pachete de vata si 2 role duble de tifon, am aflat acum ca la spitalul unde voi naste iti dau ei tampoane sa stii si tu, Santorini...
iar legat de sters dulapurile...ma gandeam si eu...ca la curs ne-a zis sa stergem cadita cu solutie dezinfectanta (de la farma..), dar de dulapuri nimic, si nici n-am intrebat....

35+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 5 SAPTAMANI!

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Camy,te internezi adica..? Mult succes,sper se nu fie necesar...nu stiu exact ce si cum cu voi,ce fel de probleme ai?
In bagaj ia-ti si tu pijamale,capot,papuci de casa,periuta de dinti,prosop..un cd player portabil eventual si ceva carti de citit.Altceva nu-mi trece prin cap..

Mihaela 35+ cu baby Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Ramsan multumim de link, foarte interesant si pentru mine. O sa-l prezint si taticului diseara.
+ 34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Camy multa bafta la tg. Mures!

Selen eu mi-am comandat ca inecata trei cutii de tampoane pt lauzie de pe un site cu produse organice si mi-am mai luat si 2 pachete de always night....Acum nici nu stiu, chiar sa nu imi pun deloc in bagaj?

34+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

DRagelor, nu intrati in panica, o sa va dea tampoane 2-3 zile cat veti sta in spital dar lohiile pot curge pana la 6-8 saptamani, deci clar veti avea nevoie. EU tin minte ca am consumat vreo 4 pachete de vata asa ca nu va panicati va rog. Bine, acum nu o sa folositi "torsion" toate cele 8 saptamani dar trebuie sa folositi pana se vindeca epiziotomia ca alea sunt din bumbac iar tampoanele sunt plastic nenorocit care o sa va irite. EU nu suport tampoanele de fel apai cu rana acolo jos

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 33+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput