Burtici fericite de septembrie-octombrie (132)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

In sfarsit, am citit tot!

La multi ani, Ionika! Sa fii fericita, sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii!

35+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

santorini, nu se vede al doilea produs. Primul e super patutul!

Mihaela, n-am mai intrat pe site-ul ala pana acum, dar pare interesant, il voi studia.

Camy, Doamne ajuta sa fie totul bine!

Mihaela, apropo de cd-player portabil, voi v-ati gandit la ceva muzica speciala sa va duceti in timpul travaliului? Ar fi ceva ce sa ne relaxeze si sa ne linisteasca respiratiile? Sau va duceti muzica preferata de obicei?

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

bey tzaca , nu am primit inca salteaua azi am comandat-o

... acum ne chinuim sa punem perdelele se pare ca am o zi buna , chiar am si gatit

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Buna fetele,

Am inceput sa intru din ce in ce mai tarziu pe la voi. Nu stiu cum se face dar imi gasesc 1000 de lucruri de facut.

Dar, ca sa vedeti ca mi-am facut temele macar din ultimul capitol, iata:

Camy, multe sapt inainte si nu te speria asa de tare. O sa vezi ca totul va fi bine. Eu o sa iti tin pumnii.

Monis eu am fost la elias pt ca acolo o sa nasc si mi s-a parut super ok.

Anamaria bafta la institut. Sper sa nu fie foarte cald si sa ajungi cu bine inapoi.

Ionika la multi ani si toate cele bune.

Kawaichan mi se pare super folositoare lista ta de intrebari si raspunsuri evident.

Anadomnica curaj.

Cristina ana sa stii ca si mie imi pace mai mult cum iti sta asa cum esti acum. Si eu aratam foarte ciudat cand eram blonda blonda. Nici nu vrea sa imi aduc aminte.

Monica eu zic sa incerci sa nu te mai consumi prea tare. Mai fa si tu cate ceva prin casa dar nu exagera ca nu te vrem pe tine urmatoarea pe lista cu bebeii nascuti.

Selen, nu exagera cu treaba nici tu ca acum apare bebele.

Cutremurul eu nu l-am simtit. Bine, eu nu l-am simtit nici pe celalalt care a fost mai mare. Sunt mai nesimtita. Soata e panicat de nu se poate eu nik.

Ramsan si eu ziceam ca dupa ce voi intra in concediu o sa stau mai mult pe forum si iata ca nu e chiar asa pt ca se pare ca am mai multe de facut acasa decat la munca.

Aida felicitari pt cele cumparate.

Santorini mie imi place grozav patutul cel pe verde cu galben dar pana la urma noi am luat unul simplu din ikea pt ca am zis ca nu il folosim mult si apoi vom lua o camera de tineret ceva.

Cat despre cola eu deja am baut juma de kg de dimineata. Va dati seama, am iesit eu pana afara doar ca sa imi cumpar cola. Vai ce jalnica sunt.

Daaaam, cam asta e. Acum ma pun sa caut calorifere pe net pt ca in viitoarea camera a lui bebe ne-a cedat o data iarna asta caloriferul si as vrea sa il schimb. Fiecare cu stresul ei.

Va pe toate.

Monica 28+ cu Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

santorini, spune-mi te rog, Absorbante pentru lehuzie ai cumparat? multumesc 22 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

intru sa fac capitol

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Monikus e bine ca te poti mobiliza. Si eu as avea muuuullllttt de lucru, dar tot aman de pe o zi pe alta, nu stiu de unde sa incep. Trebuie sa fac ordine si in apartamentul unde stam, peste tot in toate dulapurile, ca sa pot sa vad de ce am nevoie, ca ne mutam pentru vreo doi ani la ai mei. Deci si la noul cuib va trebui sa fac ordine si curatenie. Nu stiu pana cand aman, ca nici cu burtoi imens nu-mi va fi usor, si nici cu bebe la san

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

neata la amiaza
nu pot recupera ca are treaba sotiunea la calculici
am citit in sfarsit de hipertensiune
astept sa mai creasca putin si sa o sun pe doctorita
pana atunci ma duc sa-mi fac si eu minunatele tampoane
va pup si revin mai tarziu

va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )

36+ cu calin andrei

POZELE NOASTRE

AMR ......25 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

la multi ani ionika !!!!

va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )

36+ cu calin andrei

POZELE NOASTRE

AMR ......25 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

bey tzaca , nu am primit inca salteaua azi am comandat-o

... acum ne chinuim sa punem perdelele se pare ca am o zi buna , chiar am si gatit

daca ai o zi asa buna vezi sa nu uiti de pozele alea

Cea mai fericita 34 + cu

Mergi la inceput