Burtici fericite de septembrie-octombrie (132)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Aida ai scapat de un stres . Sa le folositi sanatosi!

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

Luto, toata ziua o sa fiu cuminte si nu ridic un pat, sunt in experiment acum, sa vedem ce si cum se intampla, doar ca ma bucur ca sunt fresh si in forma maxima, ceea ce mi se pare un semn bun. si beau si cola - tot asa, o cutie minuscula, si iau o gurita la 10 min sa-mi ajunga pana dupa amiaza

ma bucur ...eu am sa-mi cumpar una rece rece de la frigider si am sa o galgai toata repede ...abia astept ....
Va dati seama ce bucurii si satisfactii tampite am ajuns sa avem ?
Adica eu sun fericita la maxim cand reusesc sa ma dau jos din pat fara sa ma screm, fara sa ma tin de saltea si alte faze......si acum de dimineata sunt aproape excitata de la cola pe care am sa o beau ...asta cand voi reusi sa fac dus si sa ma si imbrac

Cea mai fericita 34 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

daca sunteti cumintele va pun si poze

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

daca sunteti cumintele va pun si poze

yuhuuuuuuuuuuuuuuuu

eu sunt cea mai cumintica

Cea mai fericita 34 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Santorini, am vazut...cred ca de aia noi doua suntem cele mai speriate

dar! acum a trecut, si suntem cumintele ca sa ne puna duamna Aida poze

35+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 5 SAPTAMANI!

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Ionika multa sanatate pentru tine si bebel!

Techilla ai grija de tine si ia-o mai usor cu treburile gospodaresti. Sper ca azi nici sa nu mai simti galma

Cred ca azi o sa urmez exemplul lui Selen si o sa ma apuc sa fac curatenie la rafturile lui bebe din comoda. Apropo voi le-ati sters cu vreo solutie speciala, ceva?

Si vream sa va intreb daca a comandat cineva patut de la bebe stumf http://www.bebe-strumf.ro/produse/pat-lemn-classic-green-yellow-60-x-120/ sau de la copii yumi http://www.copiiyumi.com/index.php/Patuturi-de-lemn/PAL/Patut-lemn-Fantezie/flypage.tpl.html. Ca eu oscilez intre astea doua!

34+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Cred ca dupa atatea stresuri pe care le-am avut in dimineata asta, merit si eu putin somnic, asa ca revin mai tarziu, sa fiti cuminti!

----------------------------------------------
Alexandra 31+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Aida, hai mai repede cu pozele, ca trebuie sa plec sa aduc copilul de la cresa si ma roade curiozitatea!
Lucico, baga tare cola acum cat mai poti, ca dupa nastere nu ai sa mai vezi tu nimic din deliciile de acum! Asa ma enerveaza perioada aia imediat dupa nastere, cand nu avem voie sa mancam nimic bun, ca face colici la copchil! Zau daca ai prea multe posibilitati, aia nu, ailalta nu! Asa ca bagati tare acum!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 34+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Hey,hey,imi pare rau ca v-ati speriat cu cutremurul Si eu stau la et 10 si adevaru-i ca-mi cam tremura chilotzii cand mai vine cate unul.

Ramsan multumim pt link,super haioasa prezentare,o sa i-l arat si la sotz !

Va rog sa nu-mi faceti pofta de cola,ca abia ma abtin

Lucia,eu mai alternez pizza cu paine cu dulceatza de capsuni sau croissante Nici nu ma mir ca am pus aproape 14 kile pana acum

Eu citesc americanpregnancy.org,is cateva chestii interesante despre fisrts stage labor,second stage blablabla...mai citeste cineva acelasi site?

Mihaela 35+ cu baby Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Vreeeeeeeeeeem poze!

Si terminati odata cu cola aia ca mi s-a facut o pofta de nu mai pot!

34+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput