Burtici fericite de septembrie-octombrie (132)
Raspunsuri - Pagina 16
alex25 spune:
Ce oribil a fost, bineinteles ca m-au luat si contractiile si bbelusa s-a revoltat putin...bine ca a trecut!
----------------------------------------------
Alexandra 31+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
raluk16 spune:
filmuletul de azi de pe blogul ala de-mi place mie, si m-am gandit ca e in ton cu "lipsurile" noastre
http://renegadehealth.com/blog/can-you-get-enough-iron-and-calcium-from-vegetables/
29+
anamaria1979 spune:
Ionika La Multi Ani !
Mkunigunda facem gasca in Titan si iesim, sa ne vedem sanatoase cu bebelusii. Eu am baiat, tu ce ai? Facem pereche ia sa vedem..... Camasi de alaptat gasesti in magazinul Titan la etajul 1 sunt foarte dragute la 350000 parca buc. Eu am luat una cu fante pentru titi, scoti sfarcul si dai laptele la puisor, iar alta are nasturei la fiecare san. Sunt foarte dragute si frumos colorate cu berze, respectiv ursuleti parca pe ele.
Fetelor sper ca nu v-ati speriat foarte rau de cutremur. Eu una stau la 9/10 si a fost k.
+ 34
raluk16 spune:
Ramona multumim mult!!!
Dar de ce e pentru tati doar? Eu deja ar trebui sa-mi iau notite... ar fi trebuit sa stiu?
29+
mkunigunda spune:
Si eu exact ca Santorini, e deja al doilea cutremur pe anul asta,care ma prinde acasa la etajul 10, singurica si cu kinder surpise. Noroc ca m-a sunat sotzul sa ma mai linisteasca, el oricum nu simte cutremurele sau se afla in locuri in care nu isi da seama. Ferice de el!
Eu imi amintesc de cutremurul din 80 si ceva, de atunci mi-e frica de cutremure. Eram la bunici in casa si stiu ca a tinut cutremurul destul de mult, de cand am realizat ca e cutremur pana am iesit in curte. S-a rupt un plop in curte, era sa il zdrobeasca pe unchiul meu, noroc ca a cazut pe garaj, care s-a cam indoit in urma impactului..Ma rog, a fost un soc ptr mine, cred ca aveam doar 6-7 ani.
Brrrr, bine ca a trecut su asta.
_
31+ cu dragostea noastra Victor
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
aidaciolac spune:
am uitat sa ma laud ca am comandat www.ramedepat.ro/saltele/saltea-super-ortopedica-copii.html" target="_blank">salteaua si am profitat si am mai comandat si www.ramedepat.ro/perne-bumbac-superball.html" target="_blank">2 perne
Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
anco spune:
mkunigunda scuza-ma ca am uitat despre ce vorbeam . era atatttttttttt de demult, in capitolul trecut . eu am pm activat.
fetelor am treaba la banca si profit ca e racoare afara. ies putin.
anco 33+???? si
poze
techila spune:
am uitat, nemernica ce SUNT:
LA MULTI ANI, IONIKA, SA FII SANATOASA, SI SA AI UN BB SANATOS!!!
Da, Cristina, recunosc, la mine trecea un camion pe strada si se misca casa si eu ma gandeam: 'o fi cutremur sau o fi de la camion??" si dupa aia tot eu imi raspundeam "mai bine sa fie cutremur, ca daca la fiecare camion se misca asa, imi vor crapa peretii"..
Luto, toata ziua o sa fiu cuminte si nu ma ridic dinn pat, sunt in experiment acum, sa vedem ce si cum se intampla, doar ca ma bucur ca sunt fresh si in forma maxima, ceea ce mi se pare un semn bun. si beau si cola - tot asa, o cutie minuscula, si iau o gurita la 10 min sa-mi ajunga pana dupa amiaza
si ma bag si eu in gasca la alex cu caini si copii impreuna la plimbare, poate s-or imprieteni javrele sa se simta si ele bine, dar ma bag si in alte gasti, ca mama e la titan, iar eu in militari
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
alex25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mkunigunda Alex 25, pfta mare! La ce pret erau camasile de noapte? Daca sunt pana in 40 de lei explica-mi te rog cum ajung in zona, eu vin din Titan. Daca sunt mai scumpe, nu te mai deranja, voi cumpara de la Rokoko, daca mai gasesc _ 31+ cu dragostea noastra Victor O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale. |
Camasile erau in jur de 40-55 ron, in functie de model, imprimeu si alte cele....daca nu gasesti in magazinul Titan ce cauti da-mi un mp si iti explic exact cum sa ajungi!
Bbelusa cea iubita
alex25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aidaciolac am uitat sa ma laud ca am comandat www.ramedepat.ro/saltele/saltea-super-ortopedica-copii.html" target="_blank">salteaua si am profitat si am mai comandat si www.ramedepat.ro/perne-bumbac-superball.html" target="_blank">2 perne Aida ... 33+ Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Felicitari pentru achizitii , oare eu cand ma hotarasc a saltea?
Bbelusa cea iubita