Burtici fericite de septembrie-octombrie (132)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Techiluto, tie iti da mana sa fii calma, ca stai in mijlocul campului si in casa de lemn, dar noi astea din blocuri de 10 etaje facute acum o mie de ani, ce ne facem???!!!!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 34+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

anco de anii facultatii voia Kinga sa discutati pe pm, banuiesc.

Maria testeaza-ti si tu limitele acolo... incearca sa o lasi mai moale, si vezi ca poate se acomodeaza si sefa la tine...

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

techila neata, pt faptul ca te simti minunat si ai studiat si galma.....eu propun sa iti bei cola.....yamiiiii...ca merg si eu sa-mi iau azi una mica, mica cea mai mica.....si sastai linistita.....si sa nu mai incerci sa te zbati, zbuciumi....etc.....ca sa vezi cum va fi deseara, crezi ca se poate ?

mary ai dreptate cu net-ul daca nu mi-ar merge cred ca as face atac de panica

Cea mai fericita 34 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Ionika multa sanatate si nastere usoara de bebe sanatos si papacios

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Ionika, La multi ani!!!
Diamar, iti spun si tie la multi ani pentru ieri!!
Sa fiti fericite, fetelor, si sa vi se implineasca toate dorintele!!
Iuliko, mi-am facut si eu codite, dar ale mele sunt anemice rau, mi-e rusine sa pun poze cu ele!!!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 34+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

anco de anii facultatii voia Kinga sa discutati pe pm, banuiesc.

29+

maaaaaaaaai sa stii ca ai dreptate!! sunt o am zis eu ca-s cam tuta, da neuronul gravid...cred ca se duce dreak si el.

anco 33+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Hi hi, eu sunt panica totala cand e vorba de cutremure, atat de panica incat visez si noaptea. EI, acum eram la coada la paine si ma sprijineam de tejgheaua alora pe care am simtit-o miscandu-se. Si-am zis in gandu meu, ah cutremur, da n-am vazut pe nimeni panicandu-se si atunci am zis ca iar e in inchipuirea mea de coaba . SI atunci am zis ca nah, s-o mai fi lovit cineva de tejghea. Apoi m-am uitat sus si am vazut ca se misca si hardughia aia in care tin alea tigarile, si-am zis hmm, m-am gandit eu asa ca de la aer conditionat nu are cum sa se miste ditai animalu . A fost pentru prima data in viata mea cand nu m-am panicat la cutremur

Brrr, bine ca a trecut, huh...

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 33+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Iuliko, mi-am facut si eu codite, dar ale mele sunt anemice rau, mi-e rusine sa pun poze cu ele!!!

si eu imi fac codite cand spal parul sa imi stea mai in foiat ca mi-au ramas 2 fire de la stres ... si imi fac minim 6 coditzele

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Mama ce bine ca a trecut!!!! Eu de obicei nu sunt panicoasa dar acum de la gravideala probabil, sunt mult mai sensibila. Imi venea sa plang de frica, mai ales ca l-am simtit de la inceput si sunt si singura acasa. Acum m-am linistit. Si ai vazut Selen ca a fost la noi, in Marea Neagra!

34+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

IONIKA

Salutare fetele... desi eu visam cu ochii deschisi sa stau pe forum la taclale cu voi, socoteala nu prea se potriveste Rares imi solicita tot timpul, iar ce mai ramane liber, fac si eu cate ceva prin casa, imi pregatesc cuibusorul, spal, gatesc, imi mut florile in ghivece mai mari ca s-au inmultit si nu mai au loc sa creasca... chestii de genul.

Mi-am facut si eu analizele si cum era si firesc, hemoglobina e la limita inferioara, Fe e ok.. deci o usoara anemie, isa calciul este sub limita. Sa vedem ce tratament va trebui sa fac... aflu asta maine cand am control la dr. mea ginecolog. Deci maine va dau si vesti despre Tudorel...

Dimineata am facut un efort si am ajuns si la Institutul de Igiena unde am facut anticorpii anti toxoplasma, doar ca rezultatul il voi lua abia pe 24 august, cand se vor intoarce aia din concediu.

Despre cutremur... la Iasi nu s-a simtit nimic nimic.
Aveti grija de voi, nu va speriati ca va creste tensiunea si nu le face bine la bebelushi.

Am postat o singura lista cu burtici (am vazut ca unele dintre voi v-ati adaugat singurele... ceea ce este ok) si am lasat-o pe asta ca ultima varianta ca erau deja prea multe adunate.

Am gasit un site ( ghid electronic )foarte foarte util pentru viitorii tatici dar si pentru mamici, cu greseli frecvente facute de noi.

Ramona

Tudor Gruia 31+

AMR 9 saptamani pana vine bebe

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput