Burtici fericite de septembrie-octombrie (132)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Santorini, si eu m-am speriat tare, sper ca n-a simtit si ursulica ...primele secunde am crezut ca trece vreo masina mare pe sosea...dup-aia a inceput sa se miste prea tare canapeaua, dar pana sa ma gandesc eu ce sa fac, pana sa dau laptopu la o parte din brate, si pana sa-mi dau jos burtoiul, se terminase....

35+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 5 SAPTAMANI!

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

A FOST CUMPLIT..M-AM SPERIAT DE MOARTE
se legana fotoliu cu mine mama mama si lampadarul..
uff ..urasc cutremurele...mor de frica..

36+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Am intrat numai sa va salut pt ca am foarte mult de lucru si sa va multumesc pt urari. Mai am de recuperat ca sa ajung la zi cu cititul dar nu stiu cand o sa reusesc.
Pupici!

31+ cu Matei si mamica strengarului David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Aoleu, tocmai au zis la tv ca exista risc de tzunami!!! Dar cica la nivel mult mai mic decat ala mare care a fost!
Eu cred ca sunt nesimtita rau, ca nu am simtit nimic-nimic!!!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 34+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Buna dimineata

Nici la noi nu a fost cutremur...oricum,noi cica aici suntem bine paziti de Carpati si din cate stiu eu,daca e sa se simta un cutremur in Alba,pai atunci in restul zonelor ar fi dezastru

DE 2 ore stau fara net si chiar ma gandeam ca daca e sa nu vina toata ziua si nu as fi putut intra,poate incepeati cu galeria

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 35+, cu -Razvan

_

AMR - 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

.......ce så facem gratarel la mine sau prin alte pårti...In ritmul ast ais eu ma fac de 100 de kile..

...stai linistita e vorba de lichid....nu asa ti-a spus la eco ? nu are legatura cu mancarea chinezeasca si cu gratarale pe care le bagi zi de zi....
(invidia este foarte mare)

Cea mai fericita 34 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

fetelor, calm sa nu stresati continutul burticilor
sa zicem ca-n povesti: natura a vrut sa ne felicite pentru broscutele din burta

calm, calm......

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Selene, si ce inseamna ca a fost in Marea Neagra? E grav? Eu nu am mai auzit de asa ceva! Sper sa nu vina tzunami!!!! (glumesc!) De cate grade o fi fost? Eu sunt terorizata de cutremure, as pleca pe afara ca mi-e frica rau!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 34+ cu ( Emma Ioana )
POZE

nu inseamna nimic, ci doar ca pe litoral s-a simtit mai puternic...daca era in vrancea probabil simtea cam toata tara, ca data trecuta...

astia zic ca e normal, ca se aseaza faliile si ca e mai bine sa fie asa mai multe si mai mici, sa se detensioneze faliile a fost de 5.8 la noi...

35+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 5 SAPTAMANI!

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

La multi ani fericiti, Ionika !

Iulika multumesc mult

Fetelor, imi pare tare rau de sperietura voastra... mi-am amintit cum eram la servici cand a fost ceva explozie acolo pe unde se intalnesc slovacia, ucraina si polonia. Si asa s-a scuturat pamantul, ca ne-au cazut jos de pe birouri monitoarele...

Mi se pare bizar ca e in Marea Neagra...

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

nici aici nu se simt cutremurele si mie imi e frica de ele

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput