Burtici fericite de septembrie-octombrie (132)
Raspunsuri - Pagina 13
MariaG spune:
deci l-am simtit si eu brrrrr nu-mi place deloc
Maria
Alex (6 mai 2004) si BB nou 28+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/
mare 2009
techila spune:
buna dimineata,
l-am simitit si eu, dar nu tare (casa mea e din lemn), dat m-a sunat sotz alarmat sa ma intrebe daca am patit ceva, c la ei la ultimul etaj in cladire de birouri s-a simitit f urat.
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
santorini spune:
Vai ce m-am speriat!!!!!!!!!!!!. Stateam eu linistita si citeam ce ati scris aseara si a inceput sa se miste biroul. Ma si gandeam ce fac eu singura acasa!
34+ cu
nazdravanul meu
cristina_ana spune:
Cand a fost mai fetelor, cutremurul???!!!
Eu acum 15 minute am intrat in casa. Nu am simtit nimic. Bine, ca stau si la parter, dar totusi!!!! La ce ora a fost?
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 34+ cu ( Emma Ioana )
POZE
laura78nico spune:
Pai scrie pe site ca din Marea Neagra a venit nu din Vrancea...
Laura 28+ si Ramona Cristiana 20.03.2007
selen80 spune:
CRistina, acu 5 minute...aici s-a simtit destul de puternic, vad acum pe realitatea ca epicentrul a fost in marea neagra, probabil de aia....
35+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 5 SAPTAMANI!
nunta
Iulika29 spune:
Bunå dimineata fetelorr!!Ahh si eu am dormit bine...
IOnika La multi ani si multå sånåtoate iti doresc tie is familiei tale
Eu am intrat putin si vad ca ati avut cutremur.. Brrr.Sper så nu fi fost mare si så nu va fi speriat prea tare.
Eu mai sunt pe aici putin si sorb din cafea cu voi dar asta pana se hotåråsc oamenii mei pe aici ce så facem gratarel la mine sau prin alte pårti...In ritmul ast ais eu ma fac de 100 de kile..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas
anco spune:
cutremur????
la alba nimic. sa dau si eu drumul la tv sa vad ce ati simtit voi.eu stau la et 9 deci trebuia sa simt ceva dar aici e pace.
anco 33+???? si
poze
cristina_ana spune:
Selene, si ce inseamna ca a fost in Marea Neagra? E grav? Eu nu am mai auzit de asa ceva! Sper sa nu vina tzunami!!!! (glumesc!) De cate grade o fi fost? Eu sunt terorizata de cutremure, as pleca pe afara ca mi-e frica rau!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 34+ cu ( Emma Ioana )
POZE
techila spune:
da-l naibii de cutremur.
eu vroiam sa ma laud ca am dorit ca valiza de la 12 azi noapte pana la 10 jumate dimineata si acum ma simt in forma maxima. si ca mi-am spalat oglinda cu fas fas si m-am uitat la galma, sa vedem exact ce e acolo, si am descoperit america: chiar acolo unde simt eu grasimica am niste maaari cratere in piele, niste vergeturi adanci cum nu am mai vazut, iar acum ca sunt foarte relaxata si odihnita nu mai simt nici ligamente pe dedesubt. cred ca diseara se vor umfla iar de la efort, o sa vedem....
mi-a lasat sotz o cutie de cola langa pat ca sa ma rasfat, sa bem deci, de muult nu am mai baut
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare