Burtici fericite de septembrie-octombrie (132)
Raspunsuri - Pagina 12
lutoniana spune:
Buna dimineata soare !!!!!!
Ionika
LA MULTI ANI FERICITI PLINI DE IUBIRE !!!!!!
Selenico spor la treaba, asa cu grija si atentie, o mama pe matura si una pe burtica
Kawaichan si eu mananc ca o tampita pizza ....zici ca nu sunt normala o sa ajung la 300 de kile.....si cel mai tare ma doare ca mai demult radeam ca o proasta de o fata care-mi spunea asa natural cum ca ea in sarcina a mancat numai pui cu cartofi prajiti......si uite ca am ajuns si eu asa ....sa nu ma pot abtine.....
alex25 baga o ciocolatica.....dupa ce iti ia sange intra ca unsa....asa plina cu caramel
Cea mai fericita 34 + cu
Andrecluj spune:
ralucapaun, , fac un gulas de mori de drag. Vrei? Mai ales ca mi-e tare drag de tine ca asa m-ai incurajat! De cand mi-ai scris am inceput sa sper si eu ca lucrurile pot merge bine. Deci meriti o reteta delicoasa, problema e ca eu fac gulasu' din ochi, fara reteta. 22 + Chiara Ada
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui daciana.ilie mi-au dat lacrimile de furie amestecata cu neputiinta si nu vreau sa va amarasc sufletul si voua asa ca iertati-ma , sunt doar descurajata ma ajuta d-zeu cumva, ca pana acum m-a tot ajutat daci 33+ Darius Alexandru |
ooof sper sa gasesti cumva , dar din cate stiu eu intradevar trebuie reteta speciala si mai e o chestie ... parca nu se mai fabrica
Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
Clodute spune:
citat din mesajul lui alex25 Buna dimineata si de la noi! La prima ora am fost la vampirizat si tare rau mi s-a facut, dupa care la recoltare secretie din col am zis ca o impusc pe aia, cand a bagat departatoarele am zis ca ma infig in parul ei....cumplit...deci mi-am inceput dimineata prost. Sper sa iasa analizele bine, ca eu sunt cu drobul de sare ceva fantastic. Am reusit sa va prind din urma, dar stand intinsa in pat nu mi-am notat asa ca sunt ca tuta, nu mai tin minte nimic din ce am vrut sa zic. Techila, sa ne tii la curent cu galma si stai cumintica in pat, ca parca prea te-ai tot fortat! Clodute, ma bucur ca tu iesi in Tineretului, sper sa mai fie ceva fete, ca tare mi-ar prinde bine sa nu umblu singura ca cucuveaua - bine, eu o sa am si javra legata de carutz! Iulika, daca ne mai dai emotii din astea nu stiu ce iti fac, eu noaptea nu intru, dar in fiecare dimineata citesc cu sufletul la gura sa vad daca ai intrat sau nu, mai ales ca eu pariez pe tine ca fiind next! Referitor la dimensiunile de la eco, nu va mai faceti griji, fiecare copil creste in ritmul lui, de aia exista minim si maxim, daca doctorul zice ca e ok....si a mea e mai micutza...dar e in gravic deocamdata! Mkunigunda, camasile si pijamalele respective eu le-am gasit intr-un fel de centru comercial de cartier, ii spune NickCenter si este in zona 13Septembrie - Sebastian. Daca nu stii zona iti pot explica exact, numai sa stiu de unde vii si cu ce. Acolo sunt standuri cu de toate, iar din astea cu pijamale sunt vreo 3 si mie mi-au placut tare toate modelele - cred ca sunt turcesti, dar din bumbac bun. Ma duc sa pap ceva ca sunt absolut lesinata, revin! ---------------------------------------------- Alexandra 31+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra Bbelusa cea iubita Da Doamne sa ne nastem sanatoase |
O sa fie perfect pentru ca baietelul meu mai mare e indragostit de cutzu cutzu ham-ham.
Si o sa ne plimbam cu tine... deci cu mine va fi si buni/bunelul cu Patrick si eu cu Karolina
Clodute mami de Patrick si
cu Karolina
selen80 spune:
Monica, Lucia, aici sunt nu sunt eu din aia care trage tare chit o doare...daca am obosit, m-am asezat, asa faceam si inainte de sarcina....pt ce sa ma omor, cand se pot face si incet incet?!
35+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 5 SAPTAMANI!
nunta
selen80 spune:
BEEEY, LA VOI S-A SIMTIT CUTREMUR???!![HELP]
35+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 5 SAPTAMANI!
nunta
alex25 spune:
Ati simtit cutremurul? Vaaai ce cumplit a fost!
----------------------------------------------
Alexandra 31+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
monis5 spune:
citat din mesajul lui selen80 BEEEY, LA VOI S-A SIMTIT CUTREMUR???!![HELP] 35+ cu Ebru PRIMA POZA! AMR 5 SAPTAMANI! nunta |
Eu sunt la 2 mai - daaaaa, brrrr
monis 26+
aidaciolac spune:
citat din mesajul lui anamaria1979 Neata fetelor! Ionika am vazut ca tu ai hemoglobina 9 parca. Mie mi-a iesit 10 si ginecoloaga mi-a zis ca este o forma usoara de anemie, dar trebuie sa corectam pana la nastere macar. Mi-a prescris Tardyferon Fol (fier + acid folic), asta pe langa Elevit care il luam deja, una pe zi. Discuta cu doctorita ta si vezi ce iti spune. Gata va pup ca plec la institutul de hematologie sa dau sange si dupa aceea vizitez colegii de la munca. + 34 |
ionika are hemoglobina 9 ? , eu una nu stiam ca se da tratament pt asta , dar totusi 9 este destul de mica , atat de mica incat la 8 se transfuzeaza ... si totusi? ce e de facut?
Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
mkunigunda spune:
A mai simtit cineva cutremurul sau am luat-o eu razna?
_
31+ cu dragostea noastra Victor
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.