Spiridusi de Ianuarie- Februarie 2006 ( 329)
Raspunsuri - Pagina 4
cosmi1975 spune:
asa....se pare ca aluat si bianca ceva viroza ca o doare in gat
si a si vomitat...sa i dau antibiotioc???se vede un pic de rosu in gat dar....parca i as da sa nu se duca maine cu ai mei asa

Bianca eu ciorba fac pt 3 zile dar gatesc in fiecare seaea
asa i am invatat asa ii am...rareori papa ce am gatit cu 1 zi inainte
si pe fiecare seara fac altceva ....
TIOANA ce bine o fi la mare![]()
Giova eu cred ca poti face baie linistita in piscina
Giova spune:

am fost cu Marco la o pizza si cu fetele:dani si jessi. profit sa stau mai mult cu Marco...si ieri si azi am fost cu el prin oras. Bb e afara cu soacra/mama, mai fac cu schimbul. Il preiau doar la alaptat, spalat, schimbat.
Ioana e foarte bine ca stam in ap. cumnatei....cand vine Clau de la birou ne ia si plecam...ba la cumnata, azi la socru....dupa care ne retragem la cuibusorul nostru.
vacanta placuta in continuare si asteptam poze de la intalnirea ta cu a Irinei.
Cosmi of ce nasol...acum inainte de a pleca a facut rosu in gat.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
asteryaro spune:
Cosmina, ai curaj s-o trimiti pe Bianca bolnava?? N-ar trebui sa stea acasa, daca face febra, ceva? Ca tu zici de viroza...
Gio, maine-poimaine ne spui de dintisori, de diversificare, incredibil ce repede trece timpul! Este adevarat ca la al doilea bebe timpul trece mai gsabit? Mie asa mi se pare.
Silvi, Razvan face lectii chiar si cand este bolnav, culmea, ultima data a fost foarte cooperant la terapie, desi era cu ceva febra. Poate suna extrem de dur, dar nu ne permitem timp pierdut, aici cel mai mare prieten devine cel mai aprig dfusman: TIMPUL. Daca nu-l folosim in favoarea noastra, salut, ura si la gara! Oricum, este cam putin ce face el o ora/zi, dar... norocul nostru este ca asimileaza tot. Si are ore de luni pana joi inclusiv, vinerea e pauza
.
Cristina si
Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)
maraki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui szaboali Maraki nu stiu cum a fost la tine...mie oricum mi se pare ca era prea mult pentru un copil de 6 anu jumate sa mearga dimineata la 7 si sa ajunga la 17 acasa...adevarul e ca la Iarina altfel ar fi treaba, numai scoala, poate si ceva sport daca ii v-a placea dar sigur nu8 ceva de performanta ca e foarte greu si prea mult. Ai facut gimnastica? de care? sportiva sau ritmica? Ali de IARINA (16.02.2006) si IANIS (04.04.2008)www.dropshots.com/iari_ianis" target="_blank">Comorile lu' mama |
Am facut gimnastica artistica 4 ani si din clasa a 5-a nu am mai continuat. Am urmat handbal 1 an si clasele 7-8 volei
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
asteryaro spune:
Wow Maraki, ai facut ceva sport la viata ta.
Si chitara, eeeee... pai nu ma mir ca ne cantai pe youtube, ai tu habar de ceva, eu una nici impuscata nu m-as baga la asa ceva. Dar recunosc, n-am nici talent si nici studii.
Angelos ce mai face, e la socri?
Noi asteptam sa vina Corina la lectii, sa vedem azi cum va fi. Pana atunci Razvan se uita la desene, la Yokari, zice ca seamana cu Mowgli, auzi la el, smecheria mica...
Bumbita, soatza mea merge maine la Craiova
, interes de serviciu.
Cristina si
Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)
Giova spune:
Cristina trece timpul...as vrea sa ma trezesc ca are deja 3 ani si am scapat de tot....dar totodata vreau sa opresc timpul...e asa dulce ca bb, mirosul lui, chiar si plansetul....e o perioada ireversibila. cu regret dar pt. noi s-a incheiat acest capitol. suntem tineri, nu stiu ce va fii peste 5 ani, dar singuri in Tm...e tare greu.
vad ce usor era totul daca eram in Alba...bunicile isi dau rand care sa stea cu bb, mananca pe ture...ca eu sa fiu libera...intre timp vad si de marco, sau mai imi petrec eu timpul cu el, sau tata.
Marco e innebunit...ii zicea ieri lui Clau ca-i place aici...are prieteni, il cheama in parcul din fata blocului, vorbeste si saluta toti vecinii chiar daca nu-i cunoaste. astia sunt topiti dupa el, mananca foarte bine.....eu sunt libera. Nu mai stie cine sa ne cheme la masa...asa ca mancare pauza...am domni sincer aici....
Acum au plecat bunicile cu concediul meu la contabila firmei de aici...au luat si copiii. Clau m-a sunat ca vine de la birou...sa plecam la socru...dar musai sa asteptam bunicile si kinderii.
Cand am fost la pizza, i-am aratat lui Marco unde lucreaza tati, a coborat si Clau, ne-am intalnit cu socru, care era cu taxiul in statia de taxi...ce mai...Marco a fugit fericit la bunicul...i-am salutat si ne-am continuat drumul.
Pacat ca nu are de lucru Clau aici....pana acum nicio bunica nu a fost invaziva.
Fug ca mi-a sosit sotul...profitam si noi de clipele astea de liniste in 2.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
asteryaro spune:
Ali, si voi tot doua antrenamente/zi
?
Tu sportiva ai facut, si eu.
Nu se compara cu artistica.
Pe vremea aia am "papat" la bataie... eram batute fara mila, si eram o schiloada, ma sufla vantul. Nu s-ar zice dupa cum arat acum, dar am fost o slabatura
, pana la 33 de ani, si dupa unii - bunaciune, ma rog
.
La gimnaziu, era asa: dimineata antrenament, pranzul la cantina PCR (ce vremuri...) scoala, apoi iar antrenament. Stateam si pana la 21 in sala.
La ciclul primar a fost parca ceva mai simplu, dar tot am tras tare.
Mi-am distrus coloana, dar am invatat multe. In special lucrul in echipa
.
Cristina si
Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)
maraki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui asteryaro Wow Maraki, ai facut ceva sport la viata ta. Si chitara, eeeee... pai nu ma mir ca ne cantai pe youtube, ai tu habar de ceva, eu una nici impuscata nu m-as baga la asa ceva. Dar recunosc, n-am nici talent si nici studii. Angelos ce mai face, e la socri? Noi asteptam sa vina Corina la lectii, sa vedem azi cum va fi. Pana atunci Razvan se uita la desene, la Yokari, zice ca seamana cu Mowgli, auzi la el, smecheria mica... Bumbita, soatza mea merge maine la Craiova , interes de serviciu.Cristina si Razvan (31.01.2006) poze (1),(2),(3),(4) |
Cu chitara am avut noroc cu profa de muzica pt ca a facut orchestra scolii
Angelo a fost cu noi in parcul ala misto, s-a jucat vreo 3 ore si acum e cu Giorgos pe la mall.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
asteryaro spune:
Gio
, hai sa-ti spun cum stam noi.
Nu mai suntem tineri. Soacra mea nu mai este, oricum s-a dus la 81 de ani, deci era exclus.
Socrul - 88 de ani.
Mama mea - vreo 60 si ceva, dar degeaba, ce folos? Prefera sa aiba grija de o fetita de 2 ani jumate si sa-mi zica la fiecarer telefon ce minunatii a mai facut fetita. Cu care n-am nimic, dar... ma'ntelegi.
Familie ffff restransa.
Veniturile sunt mai stabile acum, de vreo 3 luni, Doamne ajuta.
Nasii lui Razvan - fff distanti.
Fratele meu - cu pb lui.
Si, nu in ultimul rand, Razvan... cu provocarile lui continue. Eu aici povestesc chestiile dragute, alea nasoale le tin pt. mine.
Cu toate astea... dispunem de muuult curaj! Daca ar mai veni un bb (din pacate, nu vine inca) sincer, nu stiu cum as scoate-o la capat, in special pt. faptul ca nervii mei nu mai sunt cum erau.
In fine, e greu la toata lumea, nu ma refer la fam. Columbeanu si altii.
Groaza mea cea mai mare este sa nu ma imbolnavesc, ca ar fi vai si amar... sunt singura persoana care-i stie toate "chitzibusurile" lui Razvan, deci n-am voie sa ma imbolnavesc.
Asa ca, zic si eu... bucura-te din plin!!! Aveti FAMILIE mare, ai ajutor in cazul in care ai nevoie, ai pe ce sa te bazezi.
Poate ca in timp va veti retrage la Alba, unde sunt toti ai vostri, cine stie?
Hehe, sa fim sanatosi, ca le ducem pe toate, nu
?
Cristina si
Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)
asteryaro spune:
Maraki, nu fac dom'le misto, stiu de ce ai pus pe youtube.
Ce, eu nu l-am pus pe fii-miu?
Cristina si
Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)

IARINA (16.02.2006) si
IANIS (04.04.2008)