Spiridusi de Ianuarie- Februarie 2006 ( 329)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Floricel esti pe net?

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Daca va zic ce fac eu de la ora 15 nu ma credeti
Setari la noul meu telefon, copieri de numere ca am peste 200 cat suporta cartela, trasnferari de melodii, poze...
Am primit telefon de la Nelu..de fapt am mers impreuna sa mi-l cumpere...
Motivul: " Fara motiv, pt ca te iubesc"
Asta e domnul telefon:
http://www.giz.ro/telefoane-mobile/samsung-s5600-825/
Am si husa la el de piele .
Ce ti-e si cu tehnologia asta a touchscreen-ului .
Nelu a ramas cu telefonul meu

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

Mergi la inceput

Pisica noastra:
http://www.dropshots.com/biancas3#date/2009-08-05/21:12:44
pana maine

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Bianca, frumos telefon, dragut sotul tau , sa-l stapanesti sanatoasa! Pai ziceai ca azi citesti pt. interviul de maine? Oricum, mult succes, poate il iei.
Eu tot nu am telefon... am un Sagem, fara vibratii, gasit prin casa, o antichitate, nici Razvan n-a vrut sa se joace cu el .

Cristina si Razvan (31.01.2006)

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

Astery...eu nu tin telefoanele mai mult de 1-2 ani. Si asta facea imediat 2 ani...si inca eram multumita de el dar...Nelu a vrut sa mi-l schimbe. Parca mi-a trecut pasiunea pt telefoane...cred ca imbatranesc . Oricum imi place sa am telefoane moderne.
Cred ca asta l-am luat cu pret bun...700 lei , dar acum 3 ani mi-a luat un samsung D600 nou aparut cu 1600 lei (mi l-a adus cadou la spital cand am fost operata de colecist..de 8 martie)..in rate pe 5 ani . Si l-am platit pana la urma...inainte sa plecam la mare am lichidat contul..am platiti ultimii 950 lei. In total am platit la el vreo 2800 lei . Asta e...mie mi-a trebuit si sotul meu drag s-a bagat in datorii sa mi-l cumpere. Asta sot .
Mda..am zis ca citesc si uite ca am facut altceva .
ma trezesc dimineata mai devreme si citesc macar odata ca am schitata materia de licenta pe 2 caiete. Daca imi da din asta e ok, daca nu..asa a fost sa fie.
Azi am aflat despre un post de economist..la tvr, am fugit sa imi depun Cv si a fost concursul sapt trecuta pe 30 iulie..fara anunturi, fara nimic. Jocuri de culise. Se practica .
Azi am mai aflat despre un post, acolo vreau eu sa ajung dar examenul e la sf lunii. M-as mira sa nu fie ocupat postul ala cu vreo "pila" dar eu incerc.... Si asta e fara reclama, fara ziar, fara net... ciudat.
Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Seara buna gagici,

Bianca frumos telefon si gestul sotului sa il stapanesti sanatoasa.

Astery eu ma refeream cand am scris programul ala numai la clasa I si II ca apoi venea chinul mai mare, din clasa aIII-a stateam in internat langa sala de gimnastica si acolo faceam si orele, veneau cativa profesori sa ne predea, la materiile mai importante...si restrictii la greu , mers acasa numai la 2 saptamani si cantarit inainte de a pleca acasa si iar cantarit la intoarcerea de acasa...chin ce mai...atunci mi se parea ceva normal...pe mine copii din fata blocului nici nu ma cunosteam pana am fost in clasa a XI-a ma intrebau toti daca acum m-am mutat...e grea viata unui sportiv de performanta.

Giova e super ca poti sa te mai relaxezi si tu putin, ai noroc cu bunicile...ce as vrea si eu asa bunici pentru piticii mei.......
Mami inca mai mai ajuta putin, cat poate si ea, il mai las pe Ianis la ea cand mergem la cumparaturi prin Real dar cam atat, in rest cumine/noi tot timpul, adevarul e ca as vrea sa imi zica si mie , lasati putin copii la mine si mergeti in oras dar nuuu...bine ca inca si lucreaza are 50 ani anul asta ...ar putea dar se pare ca nu vrea
Apoi vorbind de soacra nici macar nu am tupeul sa ii zic ca ii las piticii 5 minute ca stiu din start ca ma refuza...i-am zis eu la Mitica , ca nu e ma-sa curioasa de copii lui dar nu a crezut si i-a facut proba cand am fost la mare...o intrebat-o daca nu sta o jumate de ora cu copii ca sa putem merge noi pana in mare si l-a intrebat soacra ca e nebun? ...dupa o jumatate de ora ma intreaba Mitica:no mergem? zic : pai ti-ai gasit bona? la care el a zis da si o aratat catre soacra la care soacra nu o zis decat...pai au nanasa copii...nasii copiilor fiind cu noi si nasa insarcinata in 7 luni...o femeie rea ca soacra mea nu mai exista in lumea asta....asa ca profita din plin de bunicutele dragi sa le de Dumnezeu multa sanatate.

Ali de
IARINA (16.02.2006) si IANIS (04.04.2008)

www.dropshots.com/iari_ianis" target="_blank">Comorile lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Bianca faina pisica, Iarina a inceput sa miorlaie p-aci ca vrea si ea picica ii sunt foarte dragi....in schimb cateii sa nici nu i vada. O tii in casa?

Ioana si distractie placuta in continuare.
Cosmi multa sanatate la papusa.

Ali de
IARINA (16.02.2006) si IANIS (04.04.2008)

www.dropshots.com/iari_ianis" target="_blank">Comorile lu' mama

Mergi la inceput

Buna dimineata, si-o cafea sa taie greata!
Ne mai invartim putin si iesim afara, ne intalnim cu o prietena si fetita ei, mai mare decat Razvan cu 2 ani. Sper sa se joace impreuna.
Ali... da, imi suna cunoscut ce scrii tu... totusi, au fost niste ani frumosi, eram niste copii, chiar daca n-am avut o copilarie adevarata. Pe mine ma stiau vecinii de la bloc "aia mititica, gimnasta". Adevaru' e ca rupeam bara de batutu covoare .

Razvan al meu, nush ce-o fi visat azi noapte, ca mi-a trqas niste dragaleli... "mami, esti bineee?"... de mi-a fugit tot somnul, eram asa fericita ...

Gata, fug la treaba.
Azi e SARBATOARE mare, cu cruce rosie.

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici....au plecat copiii mei de dimineata..stefan era fff fericit asa ca parca nu mai imi fac asa griji ca plange dupa mine iar bianca s a simtit mai bine ca i am dat tratament...oricum sambata le facem o vizita surprizaaa

un ditamai geamantan le am facut sper sa se descurce si sa aiba tot ce le tb ca abia peste vreo 10 zile ne intalnim...la tara vin acolo ei Bianca si a luat rolele,paletele de badminton...Stefan paletele lui mai mici si trotineta

eu sunt rupta de oboseala,m a durut maseaua de minte toata nopatea...am o mareee gaura in ea,eu n am avut durere de masea in viata mea dar azi noapte am inteles ca e jaleee...azi ma duc la dentist neaparat

fetelor azi e sarbatoare cu cruce rosie

AsteryBianca e mare acum,suporta altfel boala stie sa spuna...cu ea nu prea imi fac grijiam altele...cum ar fi ca au inceput sa i apara cosuri pe fatza si s a dezvoltat fff multasa ca prevad ac in curand trecem la alta etapa....as vrea totusi daca o sa i vina CM sa fiu prin preajma...e un mare eveniment
Bianca sa stapanesti telefonul sanatoasasi bafta la interviu...Sandrei ce i au dat as citeasca pt vacanta???Bianca citeste ..La Medeleni si nu i place deloc
Szaboalifi draga mai directa cu soacra....lasa i si gata
Maraki cand am citit cate sporturi ai facut parca m am vazyt pe mine....inot,handbal,volei si am facut parte din corul scolii...innebuneam cate repetitii faceam pt cantarea romaniei si cate ore stateam pe stadion la 23 august

Mergi la inceput

Am uitat .
Bianca, draguta pisica, ai tai copii par topiti dupa ea, au jucarie vie acum.
Eu sunt mare fan al pisicilor... altora. Sunt atat de alergica, incat numai gandul ma face s ama sufoc.

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput