Spiridusi de Ianuarie- Februarie 2006 ( 329)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

la noi in birou, din 10 oameni, doar o colega l-a simtit si ne-am mirat toti " cum sa fie cutremur"...eu oricum eram in miscare...pana la xerox, asa ca nu am simtit nimic.

intr-adevar a fost destul de mare cutremurul....s tot vb la radio de el...

si eu fac ciorbita si mancare tot pentru doua zile .

am incercat sa o sun pe bona sa intreb de sebi si nu raspunde..offf, ce ma enerveaza fazele astea...neraspunsul la telefon...si cu ai mei si cu dani...imi inchipui numai probleme.

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Bianca io fac supica cam in fiecare zi, daca fac ceva ce le place mai mult copiilor o fac si pentru 2 zile...Mitica nu e adeptul mancarii de acelasi fel in doua zile...asta cand e el acasa, cand e plecat fac cam pentru 2 zile si poate mai ramane si pe a treia zi...asta cam rar.

Bumbi nu a mai facut Ianis febra, nasul vad ca ii mai curge sper sa treaca repede . Si pe mine ma enerveaza neraspunsul la telefon...tot asa imi inchipui tot felul de lucruri rele.

Ali de
IARINA (16.02.2006) si IANIS (04.04.2008)

www.dropshots.com/iari_ianis" target="_blank">Comorile lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Bumbi, o fi bona in parc cu Sebi la ora asta, nu? Poate de asta nu raspunde.
Eu l-am simtit (pe cutremur). Eram afara pe veranda si ma aeriseam, fiindca la noi bate vantul zdravan si e placut. Cu ochii pe copii fiind, tocmai ma gandeam ca ma clatina si ma scutura vantul cam tare (la cat de mare sunt eu e de mirare, nu?). SI apoi am aflat ca a fost cutremur. Urasc asta! In Aprilie, cand a fost cutremur il strigam pe Radu sa scoata pisica de sub pat ca ma scutura. De unde pisica? Cutremur poate! Cum sa miste pisica patul cu mine cu tot?

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Maraki nu stiu cum a fost la tine...mie oricum mi se pare ca era prea mult pentru un copil de 6 anu jumate sa mearga dimineata la 7 si sa ajunga la 17 acasa...adevarul e ca la Iarina altfel ar fi treaba, numai scoala, poate si ceva sport daca ii v-a placea dar sigur nu8 ceva de performanta ca e foarte greu si prea mult. Ai facut gimnastica? de care? sportiva sau ritmica?

Ali de

Mergi la inceput

La noi nu s-a simtit nimic, adica eu nu am simtit nimic, nici nu am auzit la stiri ca la noi la tv. ori e muzica ori desene

Si la noi e racoare acuma, vad ca se deschide iar vremea...macar de ar fi mai racoare cateva zile.

Ali de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata.....n am simtit cutremurul...mai bine ca si asa am ceva frisoane cand ma gandesc la astaoffff

eu m am apucat de bagaje ca maine imi pleaca copiii la olanesti...sper sa le fie bine acolo sa nu tb sa ma duc dupa ei

eu habar n am la ce grupa va fi Stefan...la care o fi...Bianca a fost 1 an la gradii si program scurt si s a descurcat ffff bine ..altii stiau sa scrie sa citeasca si au ramas de caruta ,nu ma asteptam as se adapteze asa bine

MARAKI au simtit ai tai cutremurul???
BUMBII buna bonaaaaa sa tii de ea...
Bianca lasa draga nu te mai gandii ce o sa faca Sandra...eu merg pe principiul ...soarta!!! daca n are soarta si norocputem noi sa incercam tot
ASTERY in fiecare zi are Razvan lectii???
GIOVA cum e in ,,vacanta,,???
BEE am ras cu lacrimii de faza cu pisica

Mergi la inceput

ali si noi la fel. toata ziua la desene. seara insa stie ca se interrupe programul de desene si nu mai cere. privim noi stiri. mai nou, stie sa-si apese el pe programul 63 la minimax.

bee, deci pe veranda! ce frumos! e super sa stai la curte dupa aprox. 30 ani de stat in bucuresti, la bloc, nu???

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

am vorbit cu bona. fusesera pe afara si, normal, nu a auzit telefonul. acum se pregateau de masa, dupa care somn. au fost la stadionul olimpia unde era meci de rugby...tare incantat a fost sebi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

credeam ca am mai mult timp de net, dar vezi de treaba. Dorm, ma plimb, numai pe net nu am chef sa stau...merge si compu mamei tare naspa, asa ca mai rau ma enervez.
Noi suntem ok, totul bine.
Bumbi super bona ai. si eu calc totul odata, si se cam sifoneaza in dulap, e drept.
Bianca mancare si eu fac pt. vreo 2 zile...doatr nu gatesc zilnic, ca nu am timp.
Ali si eu ma gandesc la viitorul lui Marco, daca va invata bine, ce va ajunge...si aici intervine al meu ca numai arhitect sau pictor sa nu se faca.

ati scris o groaza, nu mai pot tine pasul cu voi...asta e.

vad ca unele ati simtit cutremurul, altele nu...eu am vazut la ora 11 la stiri, in timp ce alaptam bursucul.

aseara am fost la cumnata la casa....mama fetelor ce casa...am ramas. se vede ca sunt numai lucruri de calitate...e superba...si panourile alea de sticla..cu vedere la piscina...m-au innebunit.
maine al meu e liber, asa ca vomm merge pe acolo, la o baita. sun si eu dr. ginecolog sa-l intreb daca am voie...caci e prea superba sa nu fac si eu o baie.

gata, fug dupa bebic, sa-l aduc la papa si pe urma o tai in oras.
La ora 11 ne-am trezit azi, eu si marco...bb a motzait/dormit intre noi.
, pe mai tarziu.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Ziua buna de la mare!
Sper ca toata lumea e ok ca nu sunt copilasi bolnaviori.
Am vazut ca Irina v-a povestit ca ne-am intalnit intamplator. A fost draguta dar a si exagerat cu laudele la adresa noastra. Eu pana sa o strig ma tot uitam sa fiu sigura ca e ea, mi se parea ca e "prea gravida", eu tot retineam ceva de 3 luni si cand colo are aproape 5. Arata minunat, este frumoasa si radiaza pur si simplu. Acum pot spune ca am inteles si eu ce e cu gravidutele radioase. Cred ca i-am spus de vreo 5 ori "ce frumoasa esti, ce bine arati!" de o fi intrat fata la idei. Mario este la fel de frumos cum il stiti, cu ochii lui migdalati, e super bronzat si mi s-a parut tare dulce. Mi-a dat chiar un pupic, spre deosebire de salbaticutul meu care nu prea a percutat la intalneala. Urmeaza sa ne mai vedem o tura saptamana asta!
Am vazut ca Stefan de Cosmina a tusit, sper sa fie mai bine
Cristina, m-am tot gandit la voi si ma bucur ca si Razvanel a scapat de raceala. Te-am sunat de 2 ori: de la Naieni si dupa ce am citit ca Razvan a racit la cresa.......nu ti-ai schimbat cartela?
Bumbi, tare harnicuta bona ta, asa mi-as dori si eu pe cineva la calcat ca uraaaaaasc treaba ast!! Ma bucur ca Sebi s-a acomodat cu ea si ca e femeie de treaba si ii cauta copilului activitati frumoase (sper ca nu au mers pe jos din Vatra pana la Olimpia)
Giova draga, sa aveti parte de mult ajutor si nici un fel de stres pe la Alba! Foarte bine ati optat pentru ap cumnatei, parerea mea! Sa inteleg ca ati fost la homeopata pentru remediul impotriva colicilor?
Silvia, sa aveti un concediu minunat si relaxant. Nu stiu daca ti-am mai spus dar sunt tare mandra ca o mamica de a noastra are un site culinar si este o culinareasa atat de apreciata. Keep up the good work
Ana, incepe distractia. Ii dau dintisorii Anastasiei? Am vazut pozele voastre si copilasii tai frumosi sunt minunati. Anastasia va avea ochii albastri? Are cui semana?
Mirela, ma bucur din suflet sa te "revad" pe aici. Inteleg ca nu ati mai plecat in Ro asa cum va gandeati ultimele dati cand mai scriai pe forum. Mi-ar placea sa vad poze cu Dani si micutul Andrei. Sanatate mult piticilor si voua, sa va rezolvati toate problemele si sa vina vremuri mai usoare.
Ali iubita si de voi imi era dor. Nazdravanii tai sunt deliciosi iar Iarina este o papusica dulce si frumusica foc. M-am distrat cum povesteai ca Ianis e ordonat si mi-l si imaginam un botz de omulet strangand jucarii
Bee, draga de tine, cred ca ti-e tare greu pe caldurile astea
Nu mai stiu ce am citit si oricum sunt un pic restanta.
Voiam sa va zic ca am simtit cutremurul, au inceput sa se tranteasca usile duble de la balcon dar cam nefiresc (nu ca de la curent) si tremura bine de tot ficusul mamei de 1,90m iar eu si Alex (baiatul nasilor) incercam sa-l convingem pe Cristi ca e cutremur ca se misca scaunele sub noi iar al meu sot din pat ne tot spunea ca suntem paranoici.
Merg sa prind macar 1 ora de nani cu Razvan ca parca vad ca dupa-amiaza ma tarasc astia cu ei la plaja....

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3 NOUTATI

"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"

Mergi la inceput