Spiridusi de Ianuarie- Februarie 2006 ( 329)
Raspunsuri - Pagina 19
cosmi1975 spune:
MARAKI
ce sa zic...pt mine Michael a fost si va ramane un mare artist...dar pacat ca multi l au blamat pt a i lua banii ca pana la urma nu s a dovedit ca ahartuit niciun copil
Silvi parca ma vad pe mine.....asa sunt si eu cand ma cert cu cineva,de asta si evit ca s cam spurcata la gura
...super pret la papuci
...cat despre fumat..eu am zile cand nu fumez deloc,zile cand fumez 3-4 tigari dar daca s la o petrecere bag![]()
SZABOALI doar atat???scrie mai mult....si un sfat daca l accepti...
mare grija cu cuscra....n o vad bine pe printesa ta![]()
cosmi1975 spune:
apropo de cuscreeeee....ANYMONI treci aici si arata mi fata la lume
ca prea ne ai parasit......super fata cuscra mea,tare mi as dori as ne intalnim macar 1 data
si
la nora mea
cosmi1975 spune:
cine dracu m a pus sa intru pe situl Silviei

as face o comanda de pizza...ca m a zapacit cum arata pizza ei dar nu stiu daca oi putea sa mananc ca in afara ca ma doare locul unde afost maseaua azi m am dus sa mi rezolv si o carie superficiala si abia am mancat 2 oua
....chiar e scumpa caria de rezolvat 90 ron???
szaboali spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cosmi1975 MARAKI ce sa zic...pt mine Michael a fost si va ramane un mare artist...dar pacat ca multi l au blamat pt a i lua banii ca pana la urma nu s a dovedit ca ahartuit niciun copilSilvi parca ma vad pe mine.....asa sunt si eu cand ma cert cu cineva,de asta si evit ca s cam spurcata la gura ...cat despre fumat..eu am zile cand nu fumez deloc,zile cand fumez 3-4 tigari dar daca s la o petrecere bagSZABOALI doar atat???scrie mai mult....si un sfat daca l accepti... stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975 http://community.webshots.com/user/cosmi1975 |
Inca sunt in cumpana ce sa fac
Ali
de
IARINA (16.02.2006) si
IANIS (04.04.2008)www.dropshots.com/iari_ianis" target="_blank">Comorile lu' mama
Biancas spune:
Ce aveti mai? Ha? Ma barfiti cand nu sunt de fata?
.
Nu-i a buna
.
Noi am fost in parc...cam putini copii si nu am stat...am luat-o la plimbareala ca miscarea face bine
. Am facut si sarmalele dar nu le mai fierb azi, le-am pus in frigider si le fier maine.
Cosmi...ieftina plomba aia...ti-am spus unde umblu eu care sunt preturile...110-130 lei. Deci..rezon.
Maraki si mie mi-a palcut Michael si as fi mers daca eram acolo. Cred ca se va aduna lume, daca se facea mai repede era mai bine. Multa lume e prin concedii.
Silvia, arata bine reteta ta
dar al meu sotz nu pot sa ii dau dinastea sa manance ca nu ii plac legumele
. Mai fac cateodata mancaruri care imi plac doar mie si ma enerveaza ca mananca putin si spune ca nu ii mai trebuie
. Inca nu am reusit sa il conving sa manance ardei copti (ca si muratura
) zice ca a mancat si nu mai mananca ca nu i-au placut. Nici nu vrea sa guste..poate sunt altfel decat a gustat el. Catar ca fiu-su.
Giova,,,ce frumos povestesti tu acolo de bb mic
. Parca simt si eu mirosul ala de bb mic.
Ali...mi s-a urat ce sa fac daca m`enervez ca intelege in gura
. Cica m-am certat cu fetele care au zis .....tot ca mine 
Silvia, eu ma enervez cand ma cert cu cineva, spun ce am de spun si daca acea pers merita uit ca m-am certat si reiau totul de la capat. Sunt persoane cu care m-am certat si la care nu uit ce au facut. Depinde de gravitatea situatiei. Tu esti mai calma de felul tau. Eu nu m-as reapuca de fumat...2-3 tigari azi, maine mai multe...mai binbe deloc. Dupa 16 ani de fumat o pauza (sper pt tottdeuna) e buna.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
Biancas spune:
Silvia, bine suna reteta ta...poate am sa fac si eu pt mine si Sandra doar
.
Stii ce ma mira pe mine? Ca folosesti des marar in mancare...aici am vazut ca ai pus in ultima reteta, in ciorba de salata am vazut ca pui marar (asa punea si mama ta). Eu nu stiu ca in Ardeal sa se foloseasca atat de mult mararul. Sau nu stiu eu bine? Sau va place voua? Eu marar nu cred ca pun in ceva in mod special... am o tocanitza de dovelecel cu piept de pui reteta luata de pe undeva...si in aia scria ca se pune marar si acolo pun si eu ca e buna. Cimbru folosesc mai des dar marar prea putin.
Nu stiu coriandru ce gust are
si cand am pus castravetii la murat in borcane am pus si putin coriandru ca am gasit in sertarul de condimente...
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
Bee spune:
Buna fetele.
sa va impacati ca nimeni nu fu cu rea intentie, am vazut eu acum cand am apucat sa citesc!
Si daca cineva lucreaza la personal sa ma scuze, dar si eu m-am izbit de niste persoane, nu rau intentionate, dar frumos spus "neajutorate", iar mai putin frumos spus, de-a dreptul lipsite de materie cenusie folositoare. Ce-au facut cu nnnn adeverinte pentr concediile mele de ingrijire, nu pot sa spun ca n-am cuvinte! Nici data angajarii in firma n-o luasera coresct din cartea de munca.
S-au crucit femeile de unde trebuia sa depun dosarul. Pana n-am facut cu Radu de manutza o adeverinta pe care am dus-o la mine la fabrica la personal ca model (adica sa o copieze "identic si la fel" nu s-a putut). Deci, Irina nu e exclus ca la voi sa fie o greseala care s-a perpetuat la mai multe persoane. Si e pacat sa pierzi bani din greseala, nestiinta sau dezinteresul altora. Bafta!
In rest, noi ok, dar ieri furtuna si eu pe furtuna nu stau pe net (scot din priza, etc). SI a traznit undeva la vreo 50 m de casa.
am vazut si fumul.
Tb sa incarc laptopul.
si Noapte Buna
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
maraki spune:
frustrare si rea intentie este de ceva vreme....se coaaace dar in final se arde
Flamanda de scandal a ramas si in seara asta nemancata
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
buna dimineata,
Tocmai am vazut pozele de la nunta lui Giuseppe
E uratica mireasa dar daca lui i-a placut...mi s-au parut oameni simpli nu cum credeam,poate mai baga niste poze in computer ca acum erau doar de la biserica, restaurant si casa parintior lui Michele care este simpluta.
Unchiul lui Giorgos ( barbatul Mariei ) este in coma de ieri dimineata, nu mai are nici o sansa, il tin aparatele sa respire...pacat de el ca este un om foarte bun.Era bolnav de vreo 2 ani si ceva, nu stiu ce avea la cap, el ne-a ajutat cand ne-am mutat, a carat saracul mobila asa cum era...nici nu stiu ce sa zic daca o sun pe Maria astazi. Fii-sa este medic, ea nu stia ca in situatia lui nu-i face bine marea? A fost la mare 2 sapt si de atunci i-a fost tot mai rau, rau....pana a cazut in coma ieri.Daca Doamne fereste se intampla ceva, se duce socra-miu in Salonic la ei, soacra-mea ramane aici.Tare rau imi pare pt el
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Razvan (31.01.2006)