Spiridusi de Ianuarie- Februarie 2006 ( 329)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

ne topim...caci si clau vine si sta minute in sir langa el si-l tot pupa, tare drag ne este. Eu nu credeam sincer, ca-l voi iubi asa mult, dar uite.....as sta numai cu el...dar trebuie sa ma impart sa-i acord destula atentie si iubirii mai mari. am vrut eu fetitza, dar ma topesc dupa baietii mei...de la cel mai mic la cel mai mare.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Citat:
citat din mesajul lui asteryaro

La cate mesaje scrii de una singura pe aici, cred si eu ca te-ai cam incins .

Cristina si Razvan (31.01.2006)

poze (1),(2),(3),(4)

las` sa scrie ca citita este

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Mai Bianca, ai plecat tocmai acum, cand ti-au venit ajutoarele de nadejde? Eeeee, pai nu se face asa ceva...

Razvan al meu s-a trezit si mare minune, nu vrea laptic, a cerut sa se uite la Minimax . Sta somnorila acolo in pat si vorbeste .

Cristina si Razvan (31.01.2006)

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Eu mi-am gasit in sfarsit timp sa mai pun o reteta, am pregatit ceva legume umplute cu carne si cu o compozitie de branza daca vreti puteti sa o vedeti aici http://bucataria-sylviei.ro/2009/08/07/legume-de-vara-umplute/ este usor de preparat si merita ca sunt delicioase> Incerc sa mai pun ceva retete ca am refuzat sa ies la "noaptea reducerilor" din moll ca mi-am gasit azi papuci la Benvenutti super comozi de piele redusi de la 199 la 44 de lei si am luat 2 perechi, altceva chiar nu mai imi trebuie
Va invit deci la cina

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

mai, mai....nu se poate fara impunsaturi
despre Anastasia - ca tot intrebati- e razacioasa si cuminte, dar are si ea pe ale ei....defect major(pt mine) se culca pe la 11 seara...si eu pic de somn de la11.
Denisa lmai pov si tu de A si E
Silvia (inter reteta cu legume!!!)pe mine acel NU scris cu litere de tipar m-a zgariat la « vaz ». pt ca aluatul de pizza nu are nimic de a face cu bucataria franceza « traditionala » Reteta no 1 e reteta de tarta cu ceapa care nu seamana deloc cu o pizza ca un kg de ceapa caramelizata +smantana(lichida, care curge, daca nu ridicam marginile la aluat)+lardoanele si ouale dau un strat destul de gros pentru o forma clasica rotunda de tarta chiar si cu diam. de 30 de cm. E drept, ca eu am aruncat din vant un titlu placinta si nu tarta traditionala x (nu stiu de ce), etc, dar eram sigura ca Irina asta vrea ca doar a stat la lyon(UNDE SE MANANCA BINE IN PURa traditie frantuzeasca)…. in plus, nu mi–as fi permis sa-i spun prostii gen « foloseste aluatul x si vezi tu ce iese»ca numai de experimente nu are fata nevoie in mom asta , asa nu prea am inteles acel NU, dar noroc ca eu nu ma ambalez din prima de felul meu…taman, pt ca avusesm discutia cu quiche-am fost si mai surprinsa de reactia ta,. acum inteleg, vorbeam de 2 lucuri complet diferite si tocmai de asta eu ma feresc de afirmatii « radicale » cand e vb de bucatarie….dar asta nu ma impiedica sa « teoretizez » nitel cand am prilejul-fiecare cu « dambalele » lui…
( acum scriu pt fete)-exista trei tipuri de aluaturi « clasice »de tarte : pâte brisée (aluat fraged-pt tarte sarate), pâte feuilletée (aluat foietaj-tarte sarate sau dulci )pâte sablée(aluat nisipos-tarte dulci).
Eu sar peste primul in retete si am spus si motivul, asa ca imi ramane doar al doilea(congelât) pt saraturi rapide(si nu e inventia mea personala)…ca il putem folosi pe cel de pizza, ca se gasesc div variante de tarte in maga ,e alta treaba,. asa putem folosi si aluatul simplu de paine si tot e bun......vezi reteta de flammeküche....si cu asta cam inchei cu "bucataria" ca tr sa clocesc program de 3 sapt pt 3 copii....am o groaza de treaba si tr sa-i pazesc pe astia doi...ùma gandesc cu groaza la 3.

Mergi la inceput

Silvie sa porti sanatoasa pantofii Uitasem ca esti in Ro si ma miram cand am citit preturile in lei
Cosmina, maine este Tribut pt Michael Jackson in Bucuresti Sper sa se adune cat mai multa lume, au pus link pe youtube cu pasii de dans ca sa invete toti cei care vor sa participe Cred ca vine si televiziunea si oricum va fi pus pe youtube asa cum au facut cei de la Stockholm...daca eram in Bucuresti ma duceam sigur!
edit: poate asa vezi ca deja am scris pt tineCosmi
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Aoleouuuuuu !!!! Cuscraaaa ti s-a urat cu binele???????

Giova micutul bebelin, felicitari.

Ali de
IARINA (16.02.2006) si IANIS (04.04.2008)

www.dropshots.com/iari_ianis" target="_blank">Comorile lu' mama

Mergi la inceput

Ana dar tu poti sa dormi odata cu Anastasia dupa-amiaza? Alex doarme si el atunci? Eu am prajit niste carnati bavarezi( as fi vrut romanesti) fac o salata si piure iar pt Angelo am facut paste cu branzica dulce, oua, zahar, vanilie....la cuptor.

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

aoleuuuu ce i balamucul asta...se pare ca i ceva in atmosfera
Astery tot timpul am citit subiectul despre Razvan dar gata nu i se potriveste ca puiul mic vorbestecat despre tine...stii parerea mea ac am spus o ed mai multe ori aici
Dmelii nu te mai enerva iubita ca nu are rost...asta e nu vei primii prima si gata...stiu pe cineva care nu a primit indemnizatie ac nascut cu 2 zile inainte de termen
Bianca calmmmmmmm ca iar ie s scantei si cearta...si acum chiar n ar tb....daca ai sti ca si pe mine ma enerveaza cateodata asa cate una la cate un subiectdar cu varsta am invatat un lucru fff important....iei omul asa cum e nu l poti schimba
Silvims de bere...e rece???cat despre ce bunatati faci tu
Denisamda l incolo de cartonas....si mai vino prin zona
Maraki e faci???ce face Roxana s a inscris la facultate???esti cam tacuta
ANDIARORO si tu m ai innebunit cu retetele tale...noroc ca nu s pofticioasa
Giovaofff ce dor mi e de gangureala lui papan

copiii mei sunt bine ,le place la munte cu bunicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Ana de France, scumpi nici nu am remarcat acel NU cred ca mi-o fi ramas degetul pe tastatura cand am inceput cuvantul nu mai caut acu ' postarea, eu ziceam sa nu faca cu foietaj ca ma gandeam ca are Irina in cap tartele ce le vedem noi si prin marketuri, alea patrate unse cu smantana pe care sunt presarate cascaval ras si jambon si ma gandeam ca daca se asteapta la asa ceva clar nu iese ce are ea in gand cu foietaj. Eu daca e vb de cumparat clar folosesc pâte feuilletée ca nu m-as apuca de asa ceva insa la pate brise daca chiar vreau il fac de casa asa simplu cum ai zis si tu reteta ca nu se compara cu cel de magazin. Fac eu o tura prin magazine si o dumiresc pe Irina cu ce pate ar putea gasi aici sa semene cu cele din Franta . Eu am avut in cap exact retea de care iti ziceam nici vb de cea cu smantana si ou gen quiche ne lamureste Irina ce vroia ea de fapt. Noroc ca nu te ambalezi si tu oricum cu mine se poate ambala oricine ca nu ma "oftic"
Chiar fetelor nu v-am spus ca in vacante fumez so....sunt mai calma ca de obicei. Oricum on topic la certurile astea ale voastre eu va admir ca aveti asa schimb de replici si apoi va impacati si vb ca si inainte pe bune eu am o fixa ca daca ma cert cu cineva imi ramane asa ceva trist in inimioara de aceea evit la maxim sa ma cert cu cineva chiar si din familie, ca reactionez super prost dupa....sincer e mai simplu sa respiri adanc si sa taci pana iti trec nervii

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput