Spiridusi de Ianuarie- Februarie 2006 ( 329)
Raspunsuri - Pagina 17
Biancas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui asteryaro Da, mai bine taci Merci de compliment. |
Da tu nu scrii singura deobicei? Te tine cineva de mana sau iti dicteaza?Ca sa stiu si io
Nu o intoarce ca la Ploiesti ca nu`s stupid women

Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
asteryaro spune:
Mai Bianca.... mai Bianca.... pai chiar asa, tu ai prea mult timp liber, mai...
Mai bine il duci pe Dani la socri, ca sa fii si mai libera, sa poti sa bagi aici neshte replici "made in tg mures" sa ramanem paf! hm, ce zici?
...Ca daca mergi in parc, trebuie sa alergi dupa el, si-i obositor mai, si cine apoi mai serveste replici "dure"
?
Cristina si
Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)
Denisam spune:
Bianca-ziceai ca iesi, dar vad ca iara te maninca mina, in stilul tau caracteristic- cartonasul l-am luat de la marius-moderator,cum de ti-a scapat asta din contabilitatea care o tii tu legat de cine unde si cum scrie si la ce subiecte..
Cel mai destept cedeaza, deci ma retrag la treburi mai serioase.
Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani
Biancas spune:
Acuma m-am incins iar...si daca tot am multttt timp liber
sa continui.
Denisa te doare capul? Poate ai de lucru si te retin...
Cu cine m-am contrat eu azi? Asta e contra la tine? Haha...cred ca ai vedenii. Astea discutii. Cu Giova? Unde? Sa imi areti
Cu Irina am discutat nu m-am contrat. Poate nu recunosti o discutie.
Chiar nu stiu de ce ma chinui sa iti dau explicatii TIE care esti..musafir.
Spor la treaba ca ai destula!!
Bianca
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
Biancas spune:
Astery . Astery ce te mananca limba aia...
. Eu nu fug dupa copilul meu ca el stie sa joace singur si frumos , se joaca fotbal, se da pe topogan cu copiii...tot parcul e al lui si e in raza mea vizuala
. Eu stau pe banca si il supraveghez. Daca nu am chef de stat pe banca ma plimb. Nu ma sui pe topogane ca n-am capiat`
.
Denisa...eu nu fac contabilitate nimanui spre stupefaxia ta. Nu scriu la alte subiecte decat rar sa vad cine ce a mai facut. Marius e un tip de treaba m-a ajutat odata ![]()
Bianca
Denisam spune:
Bianca- chiar asa, ce te chinui,mergi cu copilul in parc, ca nu strica, miscarea ajuta la tonus, sa nu zic la altceva- dar stii cum e, dc nu stii sa recunosti o contra de o discutie, too bad, so sad- dc tu atata poti pricepe, e ok.A si dc era o discutie, se rezuma la 2 mesaje, nu la 3 opagini, plus ca fetele ti-au zis clar cum e legea, dar de,nimeni nu e asa AUTOSTIUTOR CA TINE.
Din fericire pt mine, si din pacate pt tine, eu am invatat sa multi-task, adica sa fac mai multe lucruri si chiar eficient, dar cred ca e greu sa intelegi cand ai asa mult timp liber si atatea ajutoare in jur,nu
Fetele-scuzati divagatia
, promit sa nu mai deranjez subiectul.
Denisam spune:
Denisa...eu nu fac contabilitate nimanui spre stupefaxia ta. Nu scriu la alte subiecte decat rar sa vad cine ce a mai facut. Marius e un tip de treaba m-a ajutat odata ![]()
Bianca
In care dictionar ai gasit cuvantul asta mai, eu zic sa mai inveti niste gramatica, nu strica
Giova spune:
aoleu...am zis sa va citesc cat e Edi lipit de tzitzi....mai bine nu o faceam
.
Denisa mersi.
Bianca am primit mail-uril;e, mersi. nu are Kronospanul, ci Anversa textile, e la iesirea din oras catre Sibiu.
Cristina nu stiu ce accent are marco, dar are o voce foarte ascutita...cand esti obosit si fara chef nu vrei sa-l auzi. mai ales cand e insistent sau urla
.
sa va zic ceva frumos: de cateva zile Edi intorce capul dupa sunet si gangureste (ang). doamne ce dulce este.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
asteryaro spune:
In sfarsit, ceva cu adevarat frumos: bebe Edi gangureste si intoarce capusorul
! Cred ca te topesti, Gio...
Cristina si
Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)
silvi_2005 spune:
Heiiiiii fetelor luati-o usor dau o bere sa ne racorim si sa radem ca pana la urma mesajele astea nu au rost 
Irina ti-am scris PM si am intrat pe forum sa iti zic ca m-am uitat acum in cartea de munca, suspendarea raportului a fost facuta la data de 30.03.2006 ( eu nascand in 19.01) deci exact cand se termina prenatalul cum iti ziceam nu am vb prostii intra tare in alea de la personal ca interpreteaza ce si cat stiu
cam in toate institutiile, daca vrei merg eu la fetele de la personal de aici si le intreb exact art de lege ca sincer nu am chef sa rascolesc acum
.
Denisa ma bucur ca ai intrat sunt pe langa cu ce subiecte vb voi dar vreau sa zic off topic ca mi se pare super aiurea de ce ai luat tu avertisment rosu
nu ca ar fi gaura in cer dar scuza-ma tu de asta ai luat ca ai vb de barbatii mitocani ? eu am fost facuta in multe feluri de la xenofoba la infumurata, neadaptata si dupa ce am scris la moderatori si au sarit o multime sa ma apere nu s-a dat persoanei respective nici un avertisment
m-am lamurit cum sta treaba si nici nu mai intru sa ma enervez pe la subiecte unde se vb in contradictoriu
sory pt tine. Nu zic ca a fost ok generalizarea ta ca nu sunt chiar toti
mitocani dar asta nu e faza de dat avertismente, parerea mea.
Bianca habar nu am de ce esti asa enervata dar las-o si tu mai moale
Cristina si Denisa sunt prietenele noastre
habar nu am de ce fronturi si afirmatii vb hai faceti pace.Merci de carte o sa intru deseara pe mail sa vad si o sa execut ceva tort.
Ana de France nu eram contra la foietaje pt quiche ca doar am si vb amandoua ca mai fac si eu asa dar ma gandeam ca la tarta aia cu smantana si ceapa clar am vazut-o si in market numai in varianta aia dreptunghiulara cu aluat de pizza cred de asta zicea ca nu cred ca ar merge foietaj fara sa strice
ce se presupune a fi ca tarta trad, eu aia nu ma facut-o nici cu pate brise ci doar cu aluta de pizza ca nu stiam ca merge si cu altele.
Nu am apucat sa citesc paginile, daca am omis ceva si m-ati intrebat scuze 
PS S-a facut vreme buna si am si balotat ceva gratare
sa nu cumva sa sar de o masa ![]()
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde