Spiridusi de Ianuarie- Februarie 2006 ( 329)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Biancas si d_melli, deci care-i treaba, ce dracii aveti cu sufletul meu?
Scriu unde vreau, si daca am chef, imi fac subiect la zizi si scriu acolo, nah.
Nu inteleg, ce ma acuzati??? Ca... ce??? sau n-aveti alt subiect de scandal? Sau alte treburi de facut?

Cristina si Razvan (31.01.2006)

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Scuze ca intervin, am intrat sa o felicit pe Irina pt fettia si sa fie sanatoasa si sa ajunga cu bine la termen.
Andiaro-pupicei si la galusca ta, e tare dulce.
Giova- LMA pt Edi pt 1 luna, tare frumusel este.
Am observat de cateva zile ca aveti ceva cu Astery- care e problema ca scrie si la alte subiecte, fiecare e liber sa scrie si sa se expriem decent unde considera, parca eram mamici tolerante siintelegatoare si major esi vaccinate, nu?
Eu zic ca ea este un EXEMPLU DE VOINTA,RABDARE SI MAMICA LUPATTOARE si isi merita numai laude si incurajari

A si Bianca, daca tot esti gigi contra azi, exista Sf. Irina sa stii,poti verifica calendarul ortodox
O zi buna si un weekend minunat!

Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Denisa, interesanta interventia ta aici Nu avem treaba de cateva zile cu Cristina, doar de azi, se pare ca nu ai citit bine.... Probabil ca este Sf Irina..nu am verificat. Vad ca esti cam pusa pe explicatii...ca ce chestie? Eh nu conteaza. Salutari lui Alex care e un scump (am si eu copiii mei favoriti )
Astery...nu am nimic (cred ca nici Irina nu are)...pur si simplu am constatat.

P.S. Vad ca este Sf Irina in 5 mai. Nici nu am stiut pt ca ..e cu rosu...
Si Sf Daniel este .

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

Mergi la inceput

Denisa...acum am vazut ca ai cartonas rosu si de ce....sotul tau stie ca gandesti asa despre barbatii romani? . Sau el nu face parte din categoria romanilor?
Tare urat te-ai exprimat fara suparare... "barbatii romani sunt jalnici si mitocani in general" .

Al meu nu e deloc mitocan si nici jalnic. Mda.

Asta asa ca o paranteza ca tot am vazut acum.
No offence . Pacat ca gandesti asa.

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

Mergi la inceput

Ies si eu in parc sau undeva cu Dani sa imi racoresc creierii ca s-au incins aici .

Sa aveti o zi frumoasa in continuare.

Mergi la inceput

La cate mesaje scrii de una singura pe aici, cred si eu ca te-ai cam incins .

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

Bianca- LMA pt Dani ca e si el un sfint.
Legat de cartonas, care e treaba, eu l-am luat si da sotul meu stie parerea mea despre barbatii romani care daca aduc banii in casa, cred ca asta este totul. Majoritatea romanilor au mentalitatea proasta ca treb sa se ocupe doar de muncit si eventual sai bata un cui, restul trebuei facut de femeie, dar nu e asa, traim alte vremuri si NOI suntem egale in drepturi cu ei.
Ma rog, nu mai comentez ca nu isi are rostul, asta e un subiect de bebelusi, nu comentam cartonase,telefoane,etc.

Mergi la inceput

Mersi Astery...ma gandeam eu ca sari cu vreo remarca inteligenta .
Eh....nu scriu singura, scriu si pt tine, si pt altele care citesc SI din umbra.
Sa nu va plictisiti .

Dragutza ca deobicei .
As mai zice dar mai bine tac .
Ies

Denisa, noi aici discutam orice nu doar de bebelusi ca ne-am plictisi. Asa ca esti libera sa spui orice. Noi discutam si depsre rerete, mancare, pampers, shooping si altele.
daca cineva are conceptia aia nu cred ca o au toti. Nu cred ca o mai au multi pt ca s-au schimbat lucrurile si aici.
Eventual doar aia de moda veche mai gandesc asa si nu e bine sa generalizam.
Dar noah..probabil cartonasul rosu l-ai luat de la un barbat..sau de la o femeie care are un sot de treaba .

Mergi la inceput

Da, mai bine taci . Am zis ca scrii singura, nu ca citesti
Merci de compliment.

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

Bianca- inca odata treb sa ai tu ultimul cuvant si sa demonstrezi ce inseamna sa ai prea mult timp liber.
Aici era vorba de spiridusi, nu sa te iei de oameni asa aiurea, si dc era doar Cristina mai ziceam,dar pina nu te-ai contrat pe 3 pagini cu Irina si Giova legat de concediu de maternitate, nu te-ai lasat. Felciitari pt informatiile care le detii.
Aveam senzatia ca ai inteles ca e mai omeneste si normal sa nu te intepi si sa produci saminta de cearta, dar vad ca dc trece 1 luna si e pace si linsite, treb sa reanimam spiritele, ca asa e la romani,invidia si contabilitatea ce face vecinu' epe primul plan.
Cum ai zice tu" hai ca ies ca m-am incins"

Mergi la inceput