Spiridusi de Ianuarie- Februarie 2006 ( 329)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Irina..nah ma rog nu stiu..dar bun daca se suspenda nu mai ai dreptul la bani/prima in decembrie? Ca pe tine asta practic te intereseaza nu? Asta sa le intrebi atunci pe alea de la personal.
Daca primesti sau nu banii aia. Nu stiu nici eu,dar stiu ca eu am primit bani/prime cand s-au dat de la mine de la servici.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

Mergi la inceput

Toanca, si primit cartea? Am si adresa ta pe acolo..nu stiu daca mai e buna.

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Bianca,
Nu am primit cartea.
Am primit emailul acela cu torturi, da cu cartea nu

Io daca as avea o fetita i-as spune fie MAIA IOANA, fie ILINCA IOANA.
Dar....avand in vedere ca bb2

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Toanca si mie imi place Ioana dar de cate ori zic barbatemiu canta ceva cu Ioana campioana iar Maia a mai pus o verisoara de a mea.

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Ioana e nume de sfant si va primi cadouri de ziua numelui .
Ce bine ca la noi nu s-a pus problema de numa..am pus ce am vrut...Nelu era de acord cu orice..atat a vrut ca Dani sa fie Ioan si celalat nume il aleg eu..si eu l-am ales.
La Sandra a fost ceva diferit...ne-a placut de cantareata Sandra cand eram prieteni si am spus ca daca vom avea o fetita asa o va chema. Ioana i-am pus eu la spital fara sa stie nimeni..sa ii fac o surpriza sotului.
Irina..dati cu banul . Dar ce e bb pana la urma? Fata sau baiat?

Mergi la inceput

Pai cum Ioana e nume sfant si va primi cadouri de ziua numelui asta inseamna ca restul nu primesc?Am zis de o suta de ori ca e fetita dupa prima eco .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui d_melli

Pai cum Ioana e nume sfant si va primi cadouri de ziua numelui asta inseamna ca restul nu primesc?Am zis de o suta de ori ca e fetita dupa prima eco .

Care restul nu primesc? Ce tu primesti cadou de "Sf Irina"? Exista?

Pai si daca e fata...de ce se mai pune problema ca ar fi baiat?
Poate sunt eu intr-o dunga si nu inteleg romaneste

Mergi la inceput

Azi esti clar intr-o dunga.Bineinteles ca exista si sf Irina si plus de asta poate mai am si al doilea nume.Din exprimarea ta se intelegea ca doar Ioanele primesc cadouri ca si cum restul nu.Pai normal ca se pune problema ca poate fi baiat , dc ai fi citit ce am zis de vreo luna si ai fi vazut ca eu am sustinut ca sunt convinsa ca e baiat nu fata cum mi-a zis la eco.Of ce ma enervezi si tu ca tb sa reiau tot.
Si nu ma doare capul.A si am mai vb cu cineva avizat care la fel mi-a confirmat ca se suspenda contractul o data cu intrarea in prenatal.Eu am intrebat aici ca majoritatea dintre voi ati nascut in aceeasi periaoda adica ianuarie -feb.Eu nu stiu pt ca nu lucram atunci.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui d_melli

Toanca si mie imi place Ioana dar de cate ori zic barbatemiu canta ceva cu Ioana campioana

Azi ne intelegem ca turcul cu pistolul .
De asta spuneam ca Ioana e nume de sfant...nu ca altele nu ar fi!!!

Si Maria e tot de sfant si eu primesc cadouri cand isi aminteste cineva de mine. Si acum se da si liber nah

Mergi la inceput

Irina of of nu tre sa te enervezi . Si daca ti se suspenda contractul nu primesti primele de sarbatori? nah lasa ca m-ai enervat si sun si eu maine udne trebe...adica luni ca maine e sambata
Eu am citit ce spuneai tu ca simti ca e baiat...dar daca ti-a spus ca e fata de ce naiba simti ca e baiat? Eu simt ca e fata sa aibe Mario o surioara .
Of, of complicata e viata e...cu hormonii astia de sarcina...
Impacare impacare....

Sandra s-a dus la socrul meu in parcare sa ii duca aparatul foto sa faca poze la masina ca cineva i-a zgariat masina azi noapte. Si stie si cine ca are inregistrearea de la banca...care era in zona unde isi parcheaza el masina . Asa ca o pune de-un proces cu despagubiri.
Ce cretin...cica s-au certat anul trecut pt ceva si acum s-a razbunat omul. Dar a uitat ca la banca sunt camere video afara
E zgariata rau pe spate si pe-o parte...de la un cap la altul...cu un cui ceva.

Mergi la inceput