Spiridusi de Ianuarie- Februarie 2006 ( 329)
Raspunsuri - Pagina 20
d_melli spune:
Uau ce mi-a fost dat sa citesc.Dc stiam ca ia foc forumul pentru un rahat de prenatal nici nu mai intrebam.De fapt nu stiu cine naiba m-a pus sa intreb.In fine,mi-a lasat un gust amar.Nu imi imaginam ca se poate criza atata lume.
Imi pare rau ca am intrebat.Multumesc totusi celor care au raspuns.
Cred ca m-au luat iar greturile...problema e ca nu imi dau seama de la ce
.
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
cosmi1975 spune:
neata gagici...haideti ca dau o cafea
eu m am plicrist rau fara copii,noroc ca am de lucru la o lucrare de grad pt o colega....iar mai incolo tb sa merg la dentist
DMELLI
offff ce stari ai si tu
...colega me a care nascut anul trecut si sta cu copilul acasa a primit bonuri valorice cadou ca si mine de fiecare data...asa ca nu stiu
MARAKi
asadar cam simpla nunta .casa...nu sti ca oamneii cu bani nu epateaza(unii)![]()
Silvi
azi pap pizzaaaaaa ca nu se m ai poate
Biancas spune:
Buna dimineata si de la mine,
Irino cum fu intalneala? Ti-ai dat seama care din baieti e mai inalt?
. Lasa mai gusturile amare ca nu tu ai avut de suferit...uite ce s-a scris si ce s-a inteles de altele care citesc pe diagonala si vin si acuza....doamne mare e gradina domnului.
Maraki deci femeie simpla zici...pai daca i-a cazut cu tronc ce sa-i faci..iubirii nu prea poti sa ii spui NU. Imi pare rau de sotul Mariei...poate (zic s eu) se gandeste familia sa ii doneze organele macar salveaza alte vieti. (Eu i-am pus lui Nelu ca daca patesc vreodata asa ceva sa imi dea organele...macar salveaza alte vieti) . Ma scrie poezii "draga" ca imi plac 
Cosmi iar la dentist? intru sa ma uit la poze imediat.
Bee, mai poti? Saptamana viitoare vine bebe? Pe cand?
Trebuie sa imi duc laptopul la curatat ca daca nu apas tare pe taste mananca litere
. Mai e in garantie pana luna viitoare.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
maraki spune:
Asa un acces de plans am avut
Tare bun om Andreas
asa bolnav a carat mobila si la un moment dat s.a speriat Robert ca il vedea ca respira greu si insista sa-i spun sa stea jos...Varul lui Girgos om in putere de 2 m nu a venit sa ne ajute, frati-su la fel
singurul a fost unchiul care nu trebuia sa faca efort.Giorgos nici atat, a ramas slabanogul de fii-miu si socra-miu.Cam asta e cu familia lor....
Irina, lasa draga ca nu a inceput de la prenatal,alta era 
Bianca, sa vedem daca am inspiratie
pe parcursul zilei.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Cosmi nu stiu, am vazut poze puse de prietenul lui Giuseppe....restaurantul era misto amenajat pt nunta,erau vreo 6-7 copilasi foarte frumos imbracati,cu cosulete de flori
Va spun eu cand aduce alte poze,nu ar fi fost frumos sa le trimit la mine in mail pt ca nu-mi apartin( cu toate ca tare as fi vrut sa le vada si Giorgos )
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
cine a deschis cap nou?
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Biancas spune:
CAPITOL NOU
Bianca
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
Biancas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maraki cine a deschis cap nou? |
Eu

Bianca