Spiridusi de Ianuarie- Februarie 2006 ( 329)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Bianca , Ianis doarme dar Iarina BA ...Iarina s-a trezit dimineata pe la 11 ca niciodata si la amiaza nu i-a fost somn asa ca am zis ca nu o culc de amiaza dar saraca pe la 4 jumate a picat la datorie asa ca a dormit pana la 7 jumate ...cum naiba sa ii fie acuma somn?

Acum in vacanta si ea se culca mai tarziu decat in timpul "serviciului"...
Vad ca ma asteapta sa merg langa ea ca asa i-am promis...si cum promisiunea tre tinuta imi fac si io datoria...merg ca sigur adoarme la mine in brate.

Noapte buna la toata lumea.

Ali de
IARINA (16.02.2006) si IANIS (04.04.2008)

www.dropshots.com/iari_ianis" target="_blank">Comorile lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Noapte buna Ali. Deci si voi in concediu...e bine. Am pastrat pisica asa ca poate sa vina Iarina sa o vada.I-am cumparat si zgarda de purici la Daisy . E a Sandrei, a promis ca va avea grija de ea...schimba, da sa manance... va avea o responsabilitate.
Mai ce bine rezist la 3 ore de somn...
Merg si eu la nani, noapte buna.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Irina-noroc cu insomniaca asa apuc sa mai citesc ceva din urma
eu fac 2 chestii cu ceapa ...
placinta
o foaie cumparata de aluat frantuzesc (castig timp, daca utilizez aluat cumparat)
cam un kg de ceapa
150-200 g lardoane( sa le spui tu fetelor cu ce se inlocuiesc in ro, daca mai vrea careva)-kaizer?!
3 oua
200 g smantana lichida
sare, piper , cascaval ras
calesc putin ceapa cu lardoanele si, daca vreau sa fiu "smechera", le mai si caramelizez cu o lingiurita de zahar sau de miere. le trantesc pste foaie apoi pun ouale batute cu smantana si cu piper si sare, iar deasupra cascavalul ras si cuptor cam 35 min la 220 de grade(daca vrei rumenita "bine" deasupra sau 45 la 180, daca vrei o coacere "echilbrata"
cu no2 apar mai tarziu ca s-a trezit alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

buna dimineata!!!

eu aseara am adormit langa sebi, a venit dani, a mancat si iar la somn...oboseala mare!

bianca deci o pastrati?! daisy?! cine i-a pus numele? macar sa o duceti la vaccinuri - deparazitare etc. sunt tare jucause cand sunt mici.

ana trebuie sa fie buna placinta asta cu ceapa. as incerca-o si eu, mai ales ca poti pune foietaje gata facute. o asteptam si pe a doua.

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Ana da asta era...vai si ce as manca acum o bucata , insa mie tb sa imi spui exact ce foietaj ca eu nu stiu ce sa cumpar ,adica exqct ce fel de foaie.Hai vino si cu a doua ca vreau sa vad.Da de unde iau eu smantana lichida?
Bianca crema chinezeasca e un tratament de pe vremea bunicii nici nu stiam ca mai exista.Si sa stii ca in general ca nd ma paleste durerea de cap atunci ma apuca scrisul ca atunci ma si enervez usor.Da tot nu ati inteles ce vroiam sa zic.
Eu teoretic ar tb sa nasc pe 15 ianuarie ceea ce inseamna ca as putea intra in prenatal in noiembrie.Dar in situatia in care se suspenda contractul pe durata prenatalului asta inseamna ca eu nu mai beneficiez de acelasi prime in decembrie ca si restul personalului?Asta pt ca eu in decembrie iau de cel putin 3 ori mai mare salariul decat de obicei deci am tot interesul sa il adaug la calcul, altfel as pierde vreo 3 squ 4 mil pe luna.Atsa vroiam sa stiu dc mai beneficiez de ceva in conditiile in care majoritatea prielor se dau in functie de cat ai muncit in timpul anului.Trebuie sa intreb la personal insa nu sunt foarte amabile.

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

wow ce mult scrieti am rasfoit in graba ca nu am timp sa citesc in amanunt tot.
Uitati de ce am zie eu de Burmila : http://ro.wikipedia.org/wiki/Burmila aici vedeti rasa, uite si aici http://animalute.roadiro.ro/phpbb3/viewtopic.php?f=19&t=127 si aici inca o poza, mie mi s-a partut ca semana....ai mei au primit de la o tipa care avea Burmila si a si insistat sa nu o imperecheze cu altceva mie imi parea Burmila si a Biancai....in parte macar .
Bianca poti sa iti faci Doamne Fereste sa zi c ceva ce blog vrei daca ai pasiune pesntru asta, sunt mii de bloguri succes mult.Eu din pacate acum nu am timpul de care as avea nevoie sa ma ocup.Cuma fost la interviu ?
Irina imi cer csuze nu am inteles de reteta m-am prins cand a zis Ana, eu fac cu blat de pizza sau cumparat pe care ung cu smantana amestecata numai cu un ou, putin cascaval ras si apoi pun ceapa feliute si lardoane ( bacon feliute in Ro cred sau Kaiser) am mai facut de cateva ori cu smantana simpla si pus peste lardoane si ceapa si rondele de praz, alta data cu smantana, mozzarela jambon din acela uscat si ceapa si ardei verde...o sa si pun una din astea pe site cand imi gasesc timp iese bestial , scuze si pofta mare daca iti faci
Toanca superbe poze, ine ca v-ati simtit bine .
Eu nu mi-am gasit papuci sa imi placa ieri mi-am luat numai ceva cosmetice de ma Maybelline care e fostul JADE din Germania care au super produse.
Cosmina, Giova, Bumbita,Ali, Maraki si fetele care mai sunt in zona salutari .

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Irino acum am vazut mesajul tau, cauta blat de pizza congelat asa o sa il gasesti in Ro smantana lichida gasesti la cutiute de 250 ml si de 500 la raionul de lapte pe langa Hulala aia eu acolo am gasit la Kauffland ia de la ce firma vrei eu am luat ceva firma care nu o retin si Dorna si Dorna nu a fost asa buna.

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Irina, asa cum zicea si Slivia, gasesti smantana lichida la raionul de lactate in orice supermarket. Si eu zic ca nu e prea ok Dorna, chestie de gust...Daca te decizi sa folosesti aluat foitaj in loc de blat de pizza poti sa cumperi Aluat foitaj Bella (e bulgaresc) sau Linco. Amandoua sunt bune dar eu prefer Bella. Doar sa fii atenta sa scrie pe ambalaj ALUAT FOITAJ si nu FOI DE PLACINTA
Ali, cred ca nu e usor cu 2 pui mici asa de apropiati ca varsta, sigur ca scot untul din tine......dar cred ca e si tare frumooosss
Ana, suna bestial reteta ta. Eu fac o tarta cu ceapa multa+carne tocata+carnaciori picanti+ciuperci+branza topita+smantana+oua iar aluatul il fac eu in casa dupa o reteta improvizata si e mai sfaramicios. Suna foarte incarcata dar e delicioasa....chit ca este o bomba calorica. Poate pun reteta intr-o zi.....

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3 NOUTATI

"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"

Mergi la inceput

reteta 2, de care m-am indragostit la un weinfest la maraki in zona
flammeküche/
varianta simpla (originala)aluat de paine se pune in strat f subtire in tava se unge cu smantana si peste ceapa si lardoane si la cuptor 20> de min
eu ameste dupa oki faina cu apa calduta in care am topit cateva bobite de drojdie si 2 linduri de ulei sare.si o las sa cresca
variante
-forestiera se mai pun si ciuperci
-gratinata- cu cascaval

in aluat mai pun cimbru cateodata si peste ceapa pun piper...nu sare ca-s sarate lardoanele. merge bine si cubere(fara alc)

am vazut ca ai scris intre timp

aluat -daca vrei din ala de se desface in foi iei "aluat foietaj pt placinta" congelat-am vazut peste tot
ea la baza se face cu Pâte brisée, eu nu fac cu asta ca nu o suporta cristi. reteta simpla
300 g de faina
- 150 g unt sau marga
- 80 ml apa
sare
lasat sa se odihneasca o jum de ora

mi-a venit si ideea no 3 cu ceapa pui si lamaie de mare succes la alex-parca-i mai putin gretoasa pt o gravida, dar scriu n mai incolo camesaju asta e inceput de 3 ore

Mergi la inceput

nu gasesti smatana lichida...no pb...eu improvizez cand nu am in casasmanana normala subtiata cu lapte/100+100, de ex

Mergi la inceput