Spiridusi de Ianuarie- Februarie 2006 ( 329)
Raspunsuri - Pagina 11
maraki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cosmi1975 extractia 150 ron.... stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975 http://community.webshots.com/user/cosmi1975 |
dar si 4 anestezii
prima oara aud....Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
bumbita spune:
gata, m-am mai "coafat" si io putin ca sa nu ma mai confunda lumea...
marakina, iti place de mine?![]()
![]()
![]()
nu stiam ca pe minimax sunt si jocuri...nu am intrat niciodata. merci de pont/ info!
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
szaboali spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bumbita ali tu ce faci, mami? iarina-bubulina si ianis-babanis? eu am toate cartile de la jurnalul national, iar de la adevarul le am pe sarite...le-am luat doar pe cele de care am mai auzit cate ceva....sper insa sa le si citesc...poate la pensie!!! eu una, recunos, ca nu am mai avut timp de beletristica de vreo cativa ani buni - desi tare mi-ar placea - numai carti de specialitate am citit!!! gata, intru cu sebi la "biciuit"... www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006) |
Sunt p-aci...acum am scapat de calaritul piciureilor...is terminata
Ali
de
IARINA (16.02.2006) si
IANIS (04.04.2008)www.dropshots.com/iari_ianis" target="_blank">Comorile lu' mama
szaboali spune:
Bumbi frumosi flacaii tai...Edi e mai creolin decat Sebi? sau a stat mai mult la soare?
Ali
de
IARINA (16.02.2006) si
IANIS (04.04.2008)
www.dropshots.com/iari_ianis" target="_blank">Comorile lu' mama
bumbita spune:
daaaaa, edi e un negru mititel!!!
are pielea lu' dani si sebi pe-a mea!!! sebi e asa de sensibil la soare, face brobonite, se inroseste....ii trece repede "bronzul"...dam cu baneocin mereu in jurul gatului...face brobonele de la transpiratie...off!!!!
si eu ma ocup acum de copil sa-l culc, macar sa-l culc pana vine dani!![]()
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2
cosmi1975 spune:
offf ca m a luat o durere de
...loc altfel cum s ai zic ac masea nu mai am
maine azis dr as ma duc la control...eram plina de sange pe fatza
eu care nu am avut o carie niciodata
bumbita spune:
acuma...cosmina, ce sa-i faci...na, dac-ai avut minte!!!!
auzi, da' nu ti-a dat sa iei niste antibiotic cu cate zile inainte de extractie?!
fetele, multam de comentarii. 
sebi nu vrea sa se culce, inca. se uita la scooby doo, pe boomerang!
eu, astept!![]()
bumbita mami de 2
cosmi1975 spune:
Bumbii pe mine nu ma durut maseaua asta de cat azi noapte ff tare...azi m am dus la dr ..super dr si a zis ca o putem rezolva daca am nitel curaj
ce curaj....curata inconstienta![]()
Biancas spune:
No si eu pe aici... va citesc din urma.
Bumbi...faina "freza" si spoiala ti-ai tras. Si tu si marakina si Cosmi la fel...era cam naspha. Las ca movul e o culoare faina...putin mov nu?
. Vrei sa il dai pe Sebi la inot? E bine si daca ii place apa e super.
Cosmi, scumpa extractia aia...poate si din cauza ca ai avut 4 injectii care costa
. Acum 2 ani mi-am scos si eu maseaua de minte parca si m-a costat 50 lei. O plomba unde umblu eu e 110 dinte si 130 masea. Sunt si preturi mai mici in oras dar nu cunosc si nu merg.
Giova...e cumnata da..
, am incurcat borcanele.
Astery ![]()
Maraki shooping? Fain
.
Bumbi si Dani e fan power rangers si inca foarte mare. Fiecare canal tv de desene are si site. Si minimax, si cartoon si jetix. S-a jucat si dani o tura jocul ala cu biciul, a pierdul si si-a deschis alt joc.
Ali, te-au calarit piticii? Deja dorm? Iarina se culca repede cand era mai mica...tot asa face si acum? Noi pe Dani acum vara il culcam cam pe la ora asta dar cand incepe gradi va merge iar la nani la 21.30.
Eu astept sa se termine prima repriza la fotbal sa il ducem pe Dani la nani..ca deobicei impreuna, il schimbam, pupam, aprindem lumina (are lunina de veghe in priza), stingem lumina mare si gata...nani.
Am vb cu cineva de la Bucuresti, mi-a zis ca a fost fortuna...era cu masina si emrgea pe o linie de tramvai si apa ii ajungea pana la motor
. Sunt bune scurgerile 
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
Biancas spune:
Bumbi ma intrebai de posturi... la interviul de azi a spus ca pe sfarsitul saptamanii viitoare ne da raspunsul...ori ca e neagra, ori ca e alba. Daca trecem testul ne cheama la interviu...pe cateva.
La tvr tg mures a fost nterviul saptamana trecuta pe data de 30. Eu dar ieri am aflat.
Azi am fost si mi-am depus Cv la combinatul nostru din oras...care ciudat ca e cu un picior in gropa si au facut reduceri de personal si au dat o gramada de lume in somaj...
suntem 100 canditati pe 1 loc
..un post de economist si unul de contabil.
Interviul...ne suna...
Ambele firme sunt la capatul orasului...combinatul la un capat, fabrica la altul...in primul sat de langa Mures
.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)