Spiridusi de Ianuarie- Februarie 2006 ( 329)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

cosmi ce bine ca esti!!! chiar vroiam sa te intreb ceva: ziceai ca bianca ta merge la clubul de inot de la lia manoliu, nu? adica la medisan? am sunat si eu acolo, dar au cursuri numai de la ora 15, ori asa nu-mi convine ca nu are cine sa-l duca pe sebi. mi-ar conveni ceva dupa ora 18. ai idee?

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

Bumbii,Bianca face inot la clubul Miramar nu la lia manoliu

Mergi la inceput

Bubii si al meu sot vine tarziu....

Mergi la inceput

cosmi inseamna ca nu am retinut eu bine! seamana intre ele denumirile, ce vrei?! si ia zi la miramar, de la ce ora sunt seriile? au si seara?

cristina ce a zis sotzu tau? i-a placut azi la cv???

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

pai eu merg cu fata de la 5 seara al 6 si mai este o serie dupa noi

Mergi la inceput

ce veste buna! super!!! ii sun si eu maine si ii intreb cand incepe urmatoarea serie de la ora 18 00 sau daca-l pot duce de luni....intru pe site-ul lor sa vad mai exact pe unde sunt...

acum descarc pozele de la mare si cateva de la noi...sa le pun in drop...

Mergi la inceput

nu s pe serii,,,,e cu abonament ,acolo sunt 2 instructor

Mergi la inceput

...inca ploua.....

noi mancam pestele la power rangers, pe jetix.

am descarcat pozele, am pus si cateva poze noi daca vreti sa ne maai vedeti...

...noi tot singurei, cu un tati intarziat din cauza trebii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Citat:
citat din mesajul lui Biancas

Maraki si Bumbi...una din voi schimbati-va culoarea "parului" ca sa va deosebesc ca deja nu mai stiu cine ma intraba ca nu sunt atenta bine la nume
Creceam ca Bumbi m-a intrebat de hard .
Cred ca Giova se plimbareste prin oras Poate Clau daca sta 2 saptamani..isi face ceva contracte si va mutati mai usor. Zici ca cumnata are casa frumosa? Inseamna ca au investit in ea. Ei au servicii bune acolo?

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

nu schimb pt ca e culoarea mea preferata si o am pusa de la bun inceput...revin...am fost la cumparaturi si inca nu am scos nimic din plase...

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Citat:
citat din mesajul lui Biancas

Pisica noastra doarme...trebuie sa mearga Nelu n pivnita sa aduca pietrele ca ne-a ramas de la cealalta si le-am pus acolo.
O cheama Daisy si e fata normal.
Stiti ce e ciudat? De cate ori am avut pisica am ramas gravida . Sper sa nu se intample si de data asta .
Cred ca soacra-mea si maica-ma fac cu nervii cand aud ca IAR AVEM PISICA . Mai ales maica-mea ca daca plecam pe undeva ea vine sa o hraneasca.
Oricum eu nu sunt incantata deloc de ea...im plac pisicile dar asta nu o vreau...eu vreau caine si nu imi ia nimeni . Decat sa imi fi luat tel ala..mai punea ceva si imi lua cainele

Maraki, Angelos nu se joaca pe calc? Doar scrie? Bravo lui ca stie sa scrie..uite stie sa faca ceea ce altii nu stiu. Dani e toata ziua pe net pe minimax, thomas, cartoon. De abia astept sa mai cumpar un calc si atunci vor avea interdictie la laptop si noul calc...sa il viruseze pe asta vechi ca il bag la Sandra in camera.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

se si joaca,cum sa nu? am doua jocuri educative pt copii, mai intru la minimax si mai bagam dora Mai mult am vazut ca-i place sa joace la consola pe tv...

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput