Spiridusi de Ianuarie- Februarie 2006 ( 329)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

eu la mama, of course. clau la piscina cu Marco, bb cu mama afara.
azi a fost liber Clau si am plecat la mall pt. cadouri la copiii nasilor, vin sambata la noi. ne-a sunat si contabila si mi-a zis ca pt. concediu de lauzie statul ne da niste bani frumosi rau (am si salariu mare trecut) asa ca mi-am facut cadou pantofi sport Adidas si niste pantaloni.
Astery, ali, maraki ,mai sportive mai sunteti...eu nu ma pot lauda cu niciun sport...am incercat multe dar m-am lasat pagubasa.
Astery doamne ajuta sa va mearga la fel ca in ultimele 3 luni....e greu...am vazut si noi cum e sa draia o pauzasti totul, de abia acum se mai vede ceva...au inceput sa apara ceva proiecte, dar nu la fel de mari si banoase ca anul trecut. ce sa zic...sanatosi sa fim cu totii, ca o vom scoate la capat. si sa vina bb, ca va veti descurca...eu nu am cheltuit asa mult ca si cu marco, am o groaza de la el, mai mult hainute am cumparat si de dincolo de pe net, nu am stricat asa bani...nici nu aveam acum, ce-i drept.
Chiar vorbeam azi cu Clau...de am fi aici, as face si bb3, poate vine , dar asa...adio.
Toanca super faine pozele...ma apuca nostalgia locurilor de cate ori vad poze din venetia.
Bianca sa stapanesti sanatoasa telefonul, e fain tare si ai un sot super. si al meu e asa...dar nu-l prea las eu sa se intinda cand suntem stramtorati. si mai bine le cumpar copiilor cate ceva si ne lasam pe noi, ca si Silvia si Bumbi.
Cumnata si-a permis o asemena casa, are italianul ei bani destui. e totul clasic cu mult lemn...mie imi place stilul modern, dar m-as muta intr-o asemenea casa.
eu nu m-am dus la piscina ca mi-e rusine de Luci...sa-mi arat suncile. maine pleaca in Italia si in weekend mergem acolo cu nasii...dezmat total...sa tina si vremea cu noi.
Cartile le-am comandat si eu in mai, nu au venit, nici nu le mai scot, cand or veni. la noi s-a deschis Libraria Adevarul, timp sa am sa ajung acolo sa le cumpar. azi s-a dus mama pt. vara-mea si mi-a luat si mie cartea...nici nu am vazut-o. Alea pt. copii le are pe toate, ultima e luni si gat5a.
eu va cumpar cartile daca vreti...numai sa ajung pe acolo. Oricum voi umbla dyupa acte pt. indemnizatie/alocatie/trusou asa ca ajung si la librarie.
Ali soacra mea e super ok, ar veni saraca si la Tm, dar nu vreau eu sa stea la noi...chiar zicea ca sa-i punem o saltea in birou la clau si ea nu ne deranjeaza, doar are grija de casa si de copii. dar tot nu vreau eu.
Nasol ca soacra ta nu te ajuta deloc, caci usor nu-ti este nici tie.
irina intalnire faina sa aveti...poate asa vedem si o burtica de fetitza, ce zici?

merg si la zmeurici, sa vad care s-au mai copt.
poate ajung azi si la biserica, caci ma asteapta preotul sa-mi faca molitva de 40 zile si sa vb. cu el de botez.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Gio, deci ti-a venit curajul de bb3, daca ati fi in Alba. Cred si eu, ai mare ajutor acolo.

Cristina si Razvan (31.01.2006)

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

extractia 150 ron....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

hello de acasa!

noi in seara asta stam acasa ca ploua de nu se poate pe-aici....acum s-a mai potolit...dar nu mai plecam niciunde!

sebi a mancat f bine azi! ciorbita la pranz si niste "dinozauri" din carne de curcan si cascaval facuti la cuptor...astia ii plac la nebunie.

acum, cu mine, a mancat vreo 5 guri de sos de rosii si jumate de ficatel...doar atat! pentru cand vine dani, vreau sa fac niste peste la cuptor ( pastrav in folie de aluminiu )...AZI SE MANANCA PESTE! stiti ca fost mare sarbatoare - SCHIMBAREA LA FATA!

sebi acum se joaca cu masinile prin living si asteapta sa ne jucam pe calc un joc, care-i place lui....asta este, pentru cine-l vrea : http://www.jocuridecopii.net/jocuri-copii/621/Dungeons-and-Dungeons.html

astery, bianca multumim de poezii. eu le-am salvat in my documents! bianca, mie mi-ar placea mult sa-mi trimiti cartea aia scanata pe mailul de la serv., asta daca nu e prea mare deranjul pentru tine, claro

giova ce ma bucur ca ti-a trecut depresia...si ca sunteti ff bine!!!! poate prelungiti sederea, si nu stati doar 2 saptamani...aveti unde sta, ce manca (ha-ha-ha!!!)...sunteti ca la voi acasa, ce sa mai!

cat despre "sunci", esti moratala!!!auzi la ea?! pai cum ai vrea sa fii acum la o luna de la nastere, dupa a DOUA nastere?! las' ca cumnatu te stie si din vremuri mai bune si sunt sigura ca nu mai dureaza mukt si incepi iar cu herbalife, masaj, sport si toate cele - dar cine va mai fii ca tine?! cu doi feciori alaturi?!

sa ne pui si noua poze cu finutzul eric, daca ai!

bee, mami tu cum mai esti? azi te-am dat lipsa...sper ca esti bine, si tu si octavian. de-abia astept sa-l vad si pe TERZO sa nu uiti sa ne dai de stire,amanunte si..pozee pls!!!!

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

ali tu ce faci, mami? iarina-bubulina si ianis-babanis?

eu am toate cartile de la jurnalul national, iar de la adevarul le am pe sarite...le-am luat doar pe cele de care am mai auzit cate ceva....sper insa sa le si citesc...poate la pensie!!! eu una, recunos, ca nu am mai avut timp de beletristica de vreo cativa ani buni - desi tare mi-ar placea - numai carti de specialitate am citit!!!

gata, intru cu sebi la "biciuit"...ca nu m a mai lasa...dar sunt in zona...

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Nu am mai iesti nici noi ca a sunat maica-mea pachet de nervi ca are un soarece in casa , S-a dus Nelu sa vada ..sa puna o cursa.
A facut deratizare acum 2 sapt la bloc si vad ca au urcat pe tevi in sus. Si sta la etajul 4 .
Astery, nivelul nostru nu am spus-o la batocura, pur si simplu nu imi place sa supraevaluez lucrurile si sa imi supraevaluez copilul. Stiu ce poate, si cat poate. Cand va fi cazul vom invata si poezia asta. Era purul adevar. Cu situl sa vad...blogul de fapt. sa prin curaj si sa am chef si timp .
Giova deci sora ta cu un italian....traiesc aici..adica e si italianul aici? Deci ai 2 surori ? Asta maritata si cea din Italia. Sau nu? E ultima carte luni..ce bine ca am luat toate numerele.
Bumbi, tare bine a mancat Sebi azi. Am sa scanez aia poate maine ca Nelu lucreaza. In caz ca ma plictisesc. daca nu..cand o fac ti-o trimit. Trebuie sa vad cum fac un pdf mare cu toate paginile..stil carte ca nu stiu. Am salvat situl sa vad daca ii place lui Dani.

Azi afost schimbara la fata..de azi se va schimba vremea (asa spune traditia) si se va intuneca mai repede...
Merg sa fac dovlecel pane , taiat rondele, condimentat cu sare si piepr, dat prin faina, ou, si pesmet si prajit in ulei

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Bianca, aloooooo, nu mai stii mai de gluma?
Soarece? Brrr, ce scarbos, am oroare de ei...

Maine dimineata merg la manecura, Razvan ramane cca 2 ore cu Nana, ma recreez si eu putin . Macar asa, altfel nu sunt sanse. Cel mai mult imi doresc sa poata merge la gradi/sau camin, sa nu mai fie bolnav, sa am si eu putin timp si pt. mine. Deci manecura = mare lux la mine, v-ati dat seama.

Bumbita, spor la biciuit!

Cristina si Razvan (31.01.2006)

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

bianca pai pune pisica aia la munca!!! du-o la mama ta sa prinda soarecele!!! il pui pe nelu la treaba....o faci cand ai tu timp. oricum merci frumos ca te-ai oferit si cu atat mai mukt daca mi-o si trimiti.

nici mie nu mi se pare ca sebi face sau zice ceva extraordinar, iesit din comun, peste nivelul varstei lui...din contra, mi se pare un lenes si un rusinos, uneori...si mor de necaz, uneori... e lenes cand vrem sa invatam ceva impreuna - poezii, cantecele, sa numaram ( stie pana la 10 ), sa recunoastem numerele prin joaca -numai daca vrea el si cat timp vrea el - sa invatam cuvinte in engleza ( stie doar vreo 7-8 cuvinte maxim caine, pisica, soarece, masina, bicicleta, soare, copil, mar - fata de vecina noastra iris, de-o seama cu el, care stie sa salute, sa zica cum o cheama, ce mai face, cati ani are, plus multe si multe cuvinte fff uzuale ).

ii e rusine sa zica cum il cheama cand se intalneste cu un strain, ii e rusine sa se imprieteneasca el primul cu copiii prin parc - ma pune pe mine sa mergem la baiatul x si sa-l intreb cum il cheama, ii e rusine cand mergem intr-o vizita sa ceara apa sau daca vede ceva dulce - imi zice mie sa cer - desi e o prietena buna, ii e rusine sa zica poezii - stie, dar ii e rusine !

nu generalizez insa cu rusinea, odata familiarizat cu un loc, cu cineva, e f sociabil, curios si...lipicios. puiul meu!!!

acum ma uit la el cum si-a adus vreo 4 masinutze in living si face curse cu ele pe covor...pe dungile de la covor, fiecare cu pista ei!!! normal insa ca are o favorita care castiga TOT TIMPUL.....imi place insa sa-l aud cum accelereaza el motorul...si-mi descrie el fiecare miscare a lor - mami uite asta depaseste pe aici, mami uite asta nu mai are benzina, asta are "pobeme" la cauciuc, asta zboara...acum merg la boxe....mami, astea ramasera in urma....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

BIANCAcred ca n ai inteles.......tipa cu casa frumoasa este cumnata Giovei,adica sora lui Clau.....cat despre soarece

Mergi la inceput

bianca acum am citit mai bine din urma: si cand se afiseaza rezultatele la interviul de azi? si la tvr tg mures cand e concursul? multa bafta!!!

cat despre telefon - o-ho-hooo, sa-l stapanesti sanatoasa, DOAMNA! ce mai sot ai!!!! eu, recunosc, ca PE MINE nu prea ma incanta ideea sa dau atatia bani pe consumabile care se schimba, se demodeaza de la o luna la alta....am un telefon nokia de vreo 4 ani - fff buun, tine mult bateria, face poze, filmeaza, e cam zgariata fea atza, insa prefer sa o schimb pe ea decat telefonul

de ce zici de dani ca nu stie poezii sau ca le retine greu - eu nu-l uit la serbarea de craciun cat de curajos si tare a zis el poezia in fata copiilor. sebi nu ar fi facut asta never-ever!

la noi, iar s-a pus ploaia fff tare. dani ne-a sunat si a zis ca vine fff tarziu, asa ca voi fi doar cu sebi...si cu voi pana mai tarziu. nu am chef sa ma uit la tv ca se tot intrerupe de la ploaie...

Mergi la inceput