Licurici de ianuarie-februarie 2009 (44)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Anca , cam asa ma gandeam si eu sa pun cadita ei in cada mare, ca direct in cada mare e prea devreme.Diseara incerc pentu prima data sa vedem ce iese.
Treaba cu pozele e nasoala rau ca mi s-a stricat latopul si aveam acolo toate pozele Dariei , acuma trag de al meu cand are timp sa le copieze pe Cd.Cum fac poze noi cum va trimit.
Irina sper sa te poti relaxa la mare si sper ca Ochila sa ajunga la sentimente mai bune cu mancarea si somnul.

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

cris30, sper sa poti recupera pozele! Si noi am patit-o de cateva ori si ne-am invatat minte, am un hard disk extern pe care il folosim pt backup-uri, in plus le copiem pe dvd-uri o data la cateva luni. Tu mai stai acasa cu Daria sau te-ai intors la serviciu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oxigen spune:

LA MULTI ANI, frumoasa mea Maria! Sa-mi cresti mare si sanatoasa.Sa ai parte de tot ce-i mai frumos pe lume.Mi-ai umplut inima de bucurie, mi-ai invadat sufletul si mi-ai redat sclipirea din ochi. Alaturi de fratiorul tau, sunteti tot ce mi-am dorit de la viata. Ma simt cea mai fericita si implinita femeie din lume.
La multi ani si si ceilalti sarbatoriti de azi.
Nu stiu de ce dar azi a fost pentru mine o zi cu incarcatura emotionala mult mai mare decat de obicei.
M-am emotionat profund si mi-au dat lacrimile citind mesajul Irinei.Ma vad pe mine la 24 de ani, cu Alex, ajunsa la 47 de kg, nedormita, deprimata si cu lacrimi pe obraji.Problema e ca pe atunci nu aveam pe nimeni, eram singura si fara ajutor.Strigam si nu ma auzea nimeni.
Asa e, trebuie sa recunoastem ca uneori e nu greu, ci foarte greu sa-ti cresti puiutul si mai ales cand esti la primul.
Te simti neputincios cand e bolnavior, te perpelesti si-ti tot faci mustari cand nu manaca sau se loveste si-si face un cucui...gandesti ca e vina ta pentru tot ce se intampla, te framanti si nu sti ce sa mai faci.
Dar dragele mele, de fapt asta inseamna ca suntem MAME. Acesta e cel mai frumos cuvant care a existat si va exista vreodata.
Ce simtim noi nu poate simti nimeni pe lumea asta si e minunat si toate acestea ne fac speciale.
Eu am realizat ceva mai tarziu, e drept, ca de fapt toata acestea m-au intarit, mi-au dat forta si putere sa infrunt orice pe lumea asta.Si nu in ultimul rand curaj.Eu ma simt o curajoasa pentru faptul ca dupa 12 ani m-am hotarat sa o iau de la capat.

Pentru toate mamele din lumea asta un camp de flori pe care sa le udam cu un ocean de lacrimi de bucurie, pentru ca cea mai mare bucurie e sa fi MAMA.
Si indiferent ce s-ar intampla nu uitati...noi cantam cel mai frumos puiului nostru si el vibreaza odata cu noi. El stie si simte asta mereu.
O noapte linistita sa aveti.
Daca am scris ceva gresit trebuie sa ma credeti ca e 12 noaptea si-s f tulbure de la atata oboseala acumulata.Dar sunt convinsa ca ma intelegeti si stiti despre ce vorbesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Anca o sa stau acasa pana implineste Daria un an si cateva luni si apoi ma intorc la scoala.Andy cu cine sta cat esti tu la servici??? cred ca iti este tare dor de el in timpul zilei.

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Cris, sper sa puteti recupera pozicile

Am vazut pozici de bebei superbi... iarasi nu dau nume ca sigur uit pe cineva

Daiopri, multi si te asteptam mai des cu noutati.

Oxigen, ai scris atat de frumos! Din suflet

Irina, ma bucur ca a papat papacelul fructele. Maine o sa fie mai bine

Ledi, multa sanatate la David!

Aalina, deci si voi plecati la mare! Pai asa si trebuie, sa va simtiti bine in concediu si sa va odihniti.

Aaa...poate ma ajutati voi cu o sugestie-doua. Ai mei s-au oferit sa ne ofere cadou 2-3 zile de vacanta "pe undeva", unde am vrea noi. Adica pe undeva relativ aproape (deci in Ardeal, sau oricum a cateva ore de Cluj), unde sa ne odihnim, sa vedem ceva frumos si bineinteles sa fie baby-friendly. La Felix si Oradea am mai fost...si la Sibiu si Alba-Iulia si la Sighisoara... parca as dori sa-i arat lu' tati lu bebe si altceva... dar nu prea stiu ce si cum...Aveti cumva vreo idee-doua?

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

Somn usor mamicilor cu copii cuminti si o noapte linistita celorlalte! A mea doarme de la 23 asa ca ma lafai pe net. Astazi am fost si noi la vaccinul de 6 luni, a fost bine, a avut o tentativa de plans dar i-a trecut repede, mai mult a plans acasa pana am imbracat-o si ne-am pregatit de plecare. A si masurat-o si cica are 67 cm lungime, dar eu cred ca are mai mult pentru ca era agitata si mi s-a parut ca asistenta nu i-a intins bine picioarele.
Febra nu a facut astazi, mai vedem maine.

Anca multumim Bunica din poza este mama mea.
Pozele din Canada sunt superbe, mi-au incantat ochii cu niste imagini...Ati avut o vacanta super. Iar bebe Andy ete baiatul lui tati

Stellutza in descrierile tale despre Maya o recunosc pe Thea mea. La fel sunt si eu, cu ea toata ziua si doar cand vine mama mai pot face ceva si eu. Singura diferenta e ca a mea adoarme pe la 23.

Leditia ce rau imi pare ca l-a intors boala pe David. Sanatate multa puiului mic

Irina si eu cred ca bubitele sunt de la caldura, are si Thea , mai ales pe spate. Cu starea ta, te inteleg perfect, asa as fi si eu daca nu ar veni mama sa mai stea cu ea. A fost plecata doua saptamani si imi venea sa imi iau campii.

Naty Nadia este o frumoasa si o finuta.

Dark noi anul trecut am petrecut vacanta in muntii Apuseni, in comuna Garda (de sus cred), langa Arieseni. Sunt multe pensiuni pe acolo, peisaje frumoase, puteti vizita Ghetarul de la Scarisoara, Pestera ursilor

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712
Poze botez
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/3657721858/in/set-72157620335759351/

Mergi la inceput

Arriel , multe felicitari pentru vaccin! Bine ca a trecut si asta! Multumesc pentru sugestie... numa' noi mergem cu bebe cu tot...nu cred ca Scarisoara ar fi de vazut acum. Peste cativa ani, da...dar nu acum cat suntem cu caruciorul dupa noi

Dark Bendis

Our Goblin Prince

Mergi la inceput

cris30, Andy si Alex acum ca e vacanta stau acasa cu bunica, mama mea. Ea mai sta la noi pana la anul, speram sa-i putem prelungi viza, dupa care vor veni socrii pentru inca 6 luni, apoi iar mama. Speram sa o tinem asa cu bunicii pana vinea vremea de preschool (la 2 ani jumate probabil). Ma bucur macar ca sta cu bunica si nu trebuie dus la gradinita, sunt mai linistita asa. Incerc sa recuperez cat pot seara si in weekend-uri si petrec atunci tot timpul cu amandoi baietii.
Tu ai mare noroc ca ai posibilitatea sa stai tu cu Daria!

Arriel, ma bucur ca ti-au placut pozele. Si noua ne-a placut f mult Canada, cel putin locurile vizitate au fost super.

Dark, nu te pot ajuta, ca nu cunosc prea bine partea aia a tarii. Sugestii in Moldova as mai avea

Oxigen, f frumos mesajul tau

Mergi la inceput

aaa, Arriel, mi-am amintit ce vroiam sa-ti spun legat de masuratori: poti sa o masori tu acasa, iti spun cum face la noi asistenta, nu stiu daca se procedeaza la fel in ro, dar banui ca la fel: intinde bebele pe hartia aia de unica folosinta de pe patul din cabinet, bebe sta pe spate si face semne cu un creion unde incepe si se termina bebele ...apoi pur si simplu masoara distanta intre semne. Se poate face si acasa la fel de simplu.

Mergi la inceput

Anca , mersic de sugestii. In Moldova mi-ar place si mie, mai ales ca am rude in Iasi, Barlad si Botosani...poate mergem la anu' si nu doar cateva zile (neaparat vreau sa-l duc pe sot pe la manastiri). Ce bine ca stau bunicii cu baietii si va convine la toti aranjamentul! La noi nu se poate, toti cei 6 bunici lucreaza - aici oricum nu e obiceiul sa vina bunicii sa aiba grija de nepoti (iar sincera sa fiu, nici nu cred ca mi-ar place sa stau cu mama sau soacra in casa non-stop desi la nevoie m-as obisnui)
Auleu... e tarziu la noi... me'c sa fac o baie si apoi la nani!
Noapte buna la toata lumea!

Dark Bendis

Our Goblin Prince

Mergi la inceput