Licurici de ianuarie-februarie 2009 (44)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

daiopri, am primit mesajul de la tine si ti-am si raspuns acu' vreo sapt, nu stiu daca ai primit raspunsul. Mersi de tips, noroc de tine ca am vizitat si Stanley Park. In Victoria am vazut The Butchart Gardens, ca toata lumea zicea ca sunt 'must see', Miniatures World, Wax Museum si British Royal Museum. N-am avut timp de mai mult, am fi vrut sa-l ducem pe Alex si la un muzeu cu bugs, dar n-am mai apucat si ne-am gandit ca avem si aici, poate nu-s chiar asa diferiti de ai nostrii . In rest ne-am mai plimbat pe jos muuult spre disperarea lui Alex . Mi-a placut f mult Victoria, dar cred ca e asa one time only, hai poate de mai multe ori totusi...e plin de viata, plin de tineri, probabil ca pot bea de la 18 ani aici , atmosfera mai europeana, dar nu cred ca sunt multe de facut acolo, cel putin nu pentru un concediu intreg, un weekend prelungit mi se pare destul.
Am pus poze, nu stiu daca le-ai vazut:
http://picasaweb.google.com/zaharia.anca/Canada2009#

Irina.C, nu vreau sa-ti dau sfaturi ca probabil esti satula de ele, dar vreau sa-ti zic ca o sa treaca, o sa vina si vremuri mai bune. Si nu e pentru ca o sa schimbe lucrurile, nu, Andrei o sa fie la fel, problemele o sa fie aceleasi, o sa fie mai bine pentru ca ai sa te obisnuiesti si ai sa inveti sa le accepti si sa deal with them.
Am trecut nu o data prin starea in care esti tu si la mine au functionat pauzele, cum au zis si alte fete. Am lasat tot in grija mamei sau soacrei sau vecinei sau sotului, a cui o fi disponibil, si mi-am luat niste timp pentru mine, iesit din casa si gandit la altceva: putin de shopping, un masaj, poate doar o plimbare sau orice altceva care sa ma ajute sa ma deconectez.
Noi suntem aici si daca putem face ceva sa te ajutam trebuie doar sa ne spui!!

Naty, e foarte draguta Nadia! Mie mi se pare ca seamana si cu taica-su un pic, poate un pic mai mult?

Ledi, sper sa afli ca e cu David si sa se faca bine cat mai repede! Mi se par cam multe medicamente totusi si mai ales antibiotice, nu e prea bine. Sper sa dai peste un doctor bun care sa-i dea de capat !!

Mergi la inceput

Ledi, abia acum am vazut ca ai venit deja de la doctor. Rosu in gat explica de ce nu mananca. Ia-le pe rand si o sa se rezolve toate! Sper sa ai rezultate bune la analize, tine-ne la curent. Multa sanatate lui David!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Ledi, sa dea Domnul sa scapati de infectia din gat si sa va refaceti cat mai repede. Imi pare rau ca bebe nu se simte bine dar cu tratament, va trece. Oricum, e bine sa ii faci toate investigatiile medicale pt ca sa excluzi orice altceva.

Naty, Nadia e dulce foc si nu mi se pare micuta. E cum trebuie sa fie o fetita: miniona si finuta, ca si mamica ei, de altfel.

Irina, de la noi ai toate gandurile bune si toate energiile pozitive.

Azi nu am urat La Multi Ani sarbatoritilor zilei si nu vrea sa treaca ziua asa. Sa fiti sanatosi, licurici ce impliniti lunite!

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01/2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Michelle ce ma bucur pentru tine, in sfarsit iti tii in brate puiutul mult dorit, sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii .
Ledi sanatate multa lui David, sper sa o scoateti la capat mai repede si sa-si revina.
Anca ce ochi patrunzatori are Andy, o sa innebuneasca toate fetele cand se face mare .
Iulia ai reusit sa-i faci Carlei gaurele in urechi???? adica l-ai convins pe Cipri .Si apropo de cercei Daria mea si-a pierdut ieri cercelul de la urechea dreapta, de fapt cazuse partea din spate, am cautat in toata casa dar nu am gasit-o.Asa ca am fost nevoita sa-i pun alti cercei cumparati de mama din Romania.Ce i-am pus prima data erau bobite, acuma are ceva in forma rotunda.
Naty Nadia incepe sa semene foarte bine cu Ioana, am vazut ca i s-a deschis parul, e scumpica foc.

Mai e vreo mamica pe aici care ii face baie la bebe pe pat in cadita???? Noi la 7 luni si ceva tot pe pat facem in cadita, sta cumintica acolo si nu zice nimik, da de cate ori din picioare si gata, in rest se lasa modelata si masata .Eu vreau sa ma mut in cada mare cu ea, cred ca ar fi timpul .

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Seara de la noi.

Nimeni nu a facut gafe, nimeni nu m-a suparat.Asta este, la noi D merge ...invers.Adik fi miu papa din bibe ...sa pape cum o papa.Am fost la cumparaturi ce e drept pt ca cu bube sau nu merem la mare vineri...

Leditia ma mir cum rezisti!si te felicit!Te asigur ca eu eram in pom pn acum sau cu el la spital..sigur eram la ai mei la spital unde il plantam ca si data trecuta cand m-a depasit situatia pe cale orala...E normal sa piarda in perioada asta, dar TREBUIE VAZUT ce are si rezolvat

Daiopri in fata ta ..tac.Imi merit soarta , ma plang de lucruri lumesti si tampesti.

Anca am un sentiment special pt tine , ma chema inainte ca pe tine ca nume de familie , de aici ai mei il striga pe Ochila Hariutza--Zaharia-Hary-HariutzaMultumesc pt sfaturi .Pozele sunt superbe, baietii mari, pare f stimulat cel mic de fratior.

Cris noi am reusit de o sapt doar sa l punem cu cadita in baie dp un eveniment nereusit--remember?

Flo multumesc.Am vazut-o pe Alexia in pozele noi...nu ai suflat un cuvintel pe aici sua nu am fost eu atenta.Ce frumoasa e poza cu mami si domnisoara Alexia...Frumoasa rau fata ta!Ca si tine.Va asigur ca Flo e mai frumoasa in realitate decat in poze.

Iulia multumesc pt incurajare

Stellutza nici vorba.Oricum eu nu sunt o certareata niciodata...poate si pt ca dc is ofuscata cu cineva ma mananca asa de tare la sufletel ca eu caut imediat impacarea Dar nu e cazul...as vrea sa am si cui sa-l las dar sa si POT.Ca acum ...nu stiu dc mai pot.Pe bune.

Koruccia io nu am zburat niciodata.Dar Radu a tot facut-o si vaz ca e alive!Maine sa ne dai de stire unde ajungi cand cum...si ai trecut tu prin atatea de la nasterea fetitei tale, te sperie un zborutzel?

Dy si inca o data Dark multumesc pt incurajari.

Am vzt pozeele ...toate cred!

aaa Micola..lapte din punga pt branzica.Gen covalact.Cereale cu lapte incluse sunt destule pe piata.Macar sa le pape Alexutu ca io am aruncat cutii intregi.Si unde la olt?Ca mama e din Piatra Olt

Pozele sunt superbe.Cu Alexutu, cu Ana, cu Dariuta de Selene ce papacica cu un carucior nou nout.... , Alexia,Fabi...ce camera misto aveti Aalina...plina ochi si cu bicicleta...

aaaa si duamna nostra Roxana sa-ti traiasa flacaul si de aici si arata-ne grasa!!!!Haide!Si ma refer la papacica mica de Eva!

Aaa si ca sa stiti sunt compensata pt ca a mancat si 100 ml de fructe din biberon.Deci toaata teoria mea cu lingurita e pe apa.....zilei de azi

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Irina lasa ca nu va manca din bibe si cand merge la scoala. Sunt copii si copii asa ca tu te vei adapta la Ochila si va va fi bine la amandoi.
Daca iti place camera poti sa vii sa o vizitezi live

Eu toata ziua m-am stresat iar cu biletele la mare si cica pana la urma plecam din 16 august la Majestic Mamaia. Cum nu ma mai tin nervii sa fac calcule si socoteli si invarteli si razgandiri maine ma duc sa platesc Macar stiu o treaba si ma pot gandi la bagaje ca Dori de o luna imi tot zice ca tre sa le pregatim

Sa stiti ca la noi bubitele abia se mai vad dupa baita zilnica cu tarate asa ca daca aveti probleme puteti aplica metoda.

Al meu se trezeste non stop si numai cu san se linisteste. Ori sunt dintii desi nu vad nimic ori pur si simplu ii e dor de stat la san cum ziua mananca mai putin. Asa ca m-am hotarat sa o las cum a picat si sa ii dau pana s-o plictisi.
Nasol ca uite cand doarme io ma dau pe net

Ledi sanatate multa!!!

sarbatoritilor.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Pana in 21 si apoi 22-23 o sa fim la Galati si 24 la Mures cred. Asta daca toate sunt bune si copii se poarta frumos
Si plecam in 14-15 tot prin GL. Vreau drumurile lungi sa le facem noaptea sa doarma pustimea ca sa nu ne faca capetele tandari.

Mergi la inceput

cris30, ma bucur ca ai intrat si avem vesti de la tine. Pune poze cu Daria sa o vedem cat a crescut! Noi facem baita in cadita inca, singura diferenta e ca eu pun cadita lui direct in cada mare pentru ca mi-e mai usor cu umplut/golit. L-am luat si cu mine in cada, dar doar o data, i-a placut f tare, l-as lua mai des, dar mi-e mai usor sa-i fac in cadita si e mai rapid.

Irina.C, . Bine ca a papat, nu conteaza de unde si cum . Se apropie concediul, ce mishto, sper sa va simtiti bine la mare, sa la relaxati si sa veniti inapoi cu bateriile incarcate!! Nu ca noi, care cand venim din concediu suntem mai obositi decat cand am plecat

Mergi la inceput

Aalina, si voi la mare, super! Va invidiez, vreau si eu ! Distractie placuta!!

Mergi la inceput