Licurici de ianuarie-februarie 2009 (44)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Dark, sa stii ca ai dreptate, nu e usor de stat cu altii in casa, fie parinti, fie socrii, mai ales pe perioade asa lungi, pt la un moment dat se schimba de la statut de vizitator la statut de permanent resident si mai apar conflicte, mai se creeaza tensiune, dar noi suntem oarecum caliti, i-am mai avut la noi in vizita si a fost ok ...e mai bine asa pt noi decat varianta cu gradinita, cu mama cel putin e ok, socrii au mai fost la noi dar pt 2 luni jumate' maxim, o sa vedem cum si daca rezista 6 luni la anul si daca rezistam noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stellutza spune:

Off off mai mai,
Buna dimineata mamici, eu tocmai ce 'trecui' printr-un soc si fumez tigara de la tigara sa ma calmez
Azi daca mi-am trimis purcelul sub forma de colet la soacra , am spalat, calcat, facut mancare si toate cele , si pe la 10 m-a scos sotul la o cafea, asa cum obijnuim sa facem de obicei in 3.
Pe la 12 noaptea a sunat soacra-mea si na .. era din start semn rau asa ca m-am panicat preventiv. Ma sunase sa imi spuna ca puiul meu arata ca un clovn, respectiv obraji si nasu + gura erau rosii, era o pata rosie imensa si era clar ca patise ceva, plus ca o manca groznic nasu si ochii.
Am ajuns in 10 min , am sunat de pe drum la linia de urgenta si am realizat cand am ajuns ca Maya tocmai a facut alergie la piersica , pe care o morfolise cu 10 min inainte .
Ciudat este ca eu tot i-am dat de la 4 luni si nu am avut niciodata probleme..
in fine au trecut in jumatate de ora, oricum ea adormise imediat dupa ce i-am dat zyrtec si au trecut mancarimile.. dar m-a zduncinat bine socul
A mai patit cineva ceva asemanator?

P.S
Irina C . ma bucur ca nu esti suparata pe mine.

Stella, mami de Maya Maria-Ayeneea
Poze http://picasaweb.google.ro/StellutzaPopescu/MayaMariaAyeneea?authkey=Gv1sRgCJj1gLGzstWUzQE&feat=directlink#5310072044448912994
Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134322

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Dark mergeti in Maramures. Am stat anul trecut la o pensiune super in Borsa. Daca vrei iti arat ceva poze. Noi am facut drumul circuit Cluj Baia Mare Sighet Sapanta Borsa Bistrita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Cris, nu i-am pus cercei Carlei si nu stiu cand o voi face. Cipri a zis ca se supara tare pe mine (nu prea stiu ce inseamna asta, ca nu m-a mai amenintat cu asa ceva, eu sunt de obicei suparacioasa) ca doar atata imi cere s-o mai las. Deocamdata am lasat-o balta ca n-am nervi sa ma cert cu el, la sfarsitul lui august ne viziteaza o prietena si poate reusim sa-l convingem impreuna.
Eu ii fac baie in cadita bagata in cada mare ca mi se pare mai usor decat sa mai car cadita in dormitor. De cate ori e Cipri acasa (el e pasare de noapte si-i place sa studieze noaptea, asa ca seara merge la birou ca acasa nu poate sa se concentreze) o baga cu el in cada si ei ii place la nebunie. Eu am intrat doar de doua ori cu ea, mi se pare greu sa ies cu ea din cada daca nu ma ajuta nimeni. Sper sa-ti recuperezi pozele. Ar trebui sa-mi iau si eu un hard extern, dar habar n-am ce, vreo recomandare, Anca?

Anca, superbe pozele din Canada. Andy e tare frumos si-i sta asa bine in rosu. Eu n-am ajuns in Canada inca, Cipri a fost in Victoria o data si in Toronto de doua ori, unde ne-am fi putut si muta. Oricum partea vestica e mai faina, cred. Noi acum ne luptam cu actele de green card si ma scoate din sarite toata hartogaraia care trebuie completata. De vreo luna tot amanam, acum nu se mai poate.

Poze

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Ledi, multa sanatate puiului si tie nervi de otel

Irina draga, sper din tot sufletul sa te bucuri de sejurul la mare, macar acolo sa nu te stresezi ca nu mananca puiul tau cum vrei tu, oricum mie mi se pare ca e voinicel, asa ca atata timp cat papa laptic tot bine e (asta daca mamica lui se linisteste un pic sa poata sa produca lapticul).

Aalina, distractie placuta si voua la mare si drum usor s-aveti ca stiu si eu ce luuung e.

Dark, noi am bagat-o deja pe Carla in pestera acum doua saptamani. Am mers de fapt cu barca pe un rau subteran, a durat vreo ora toata afacerea. A tinut-o Cipri in marsupiu si ea a fost foarte cuminte. Saptamana viitoare mergem in California si Cipri a planificat o noapte de stat in cort, acum cu asta cam am emotii si nu-s prea incantata, dar sper sa fie bine. Biata mea copila nici n-apuca bine sa-si regleze somnul ca iar o zapacim (sunt 3 ore diferenta de fus orar).

Stelluta, ufff ce spaima si pe capul tau, bine c-a trecut cu bine.

Poze

Mergi la inceput

A, Anca, mi-ai facut o pofta cu carnatii aia atarnati prin pozele tale...

Poze

Mergi la inceput

Miere, un scumpic Aidan al tau cum cauta el comori prin cutia cu jucarii...mare s-a mai facut...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

mda...avem "un pic de rosu in gat" si cica ne dau si dintii de sus, desi aia de jos abia si-au aratat coltii...si la propriu si la figurat...eu una nu vad si nu simt nimic sus, dar daca asa zice dra...ooofff, ce greu e cu puiul bolnavior...
Suntem pe Amoxicilina, 2,5 ml la 8 ore, Bromhexim 5 pic de 2 ori/zi si Nurofen la nevoie...
Eu una sunt impotriva antibioticelor, personal le iau doar ca ultima solutie, dar...
Irina, mersi de sfaturi cu laptele...Iaurt tot din comert? Cereale cu lapte inclus, TOATE contin gluten! Am fost ieri la Kaufland sa caut si nu am mai luat, am zis sa va intreb pe voi....erau unele de la Nestle cu 5 fructe, cu lapte inclus, care se preparau cu apa fiarta si racita, dar contineau gluten...cam toate de peste 6 luni contineau...lui ii plac cel mai mult cerealele.
In alta ordine de idei,Alexutu meu, din cel mai cuminte copil s-a facut un plangacios, si in brate maraie, si adoarme asa greu...se trezeste de cateva ori pana adoarme bine..... il las pana se face bine, apoi sper sa revenim la sentimente mai bune...sa reinvatam sa adormim singuri..sa nu mai refuzam sanul...Luni, vazand ca refuza, mi-am facut ceai de chimen cu anason si fenicul si am baut 3 cani, si de atunci mi se intaresc sanii ca in primele luni...nici asa nu papa mai bine...ia sanul doar cand are chef, sta si 4 ore nemancat...el care nu refuza nici la 30 min, daca il inceram.....cand vrea el, mananca, dar trebuie sa-l "intreb" des, si daca nu are chef sa suga, se enerveaza, scandal...o fi de la gatulet, sper...Aaaaaaaaaaa, si ii bag sanul in gurita si nu are chef sa pape ma muuuuscaaaaaaaaaa. ah, ce doare...
Bunicile mele sunt din jud Olt, com. fagetelu si Alunisu (ca tot ai intrebat), spre Dragasani..
Sper ca ochila e mai bine...ca sa fie si mami lui mai bine..
Baita eu ii fac in baia mare, dar pun cadita pe WC. de 2 ori i-am facut in cada mare, cu tati lui, i-a placut, dar nu se poate mereu...
Ne-am facut program de noapte: culcarea (fianala) la 10.30, trezirea prima si ultima la 5.30, joaca vreo 2 ore, apoi somn vreo 2 sau 3.
cris30, bine ai revenit
Oxigen, sa-ti traiasca licuricii!!mi s-a zburlit parul in cap la ce ai scris despre caitatea de MAMA...asa e....totusi,numai mama de copil bolnav sa nu fii

mamici si licurici

de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta toti copiii sa creasca mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Micola, sa se faca bine Alexutu cat mai repede! Las' ca revine el la sentimente mai bune numa' sa nu-l mai doara. De ce nu-i faci cereale cu lapte praf ca nu-i mare filozofie?! Decat cu apa mai bine cu lapte praf, zic eu. Ma duc la culcare ca-i miezul noptii pe-aici...da' va zic buna dimineata celor de-acasa, e sarbatoare azi, Schimbarea la fatza...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

iuliacris, despre hard disk-ul extern: noi avem un Western Digital External de 300GB, e luat acu' vreun an, f multumiti, deocamdata n-a crapat ..poti sa mai citesti pe la reviews online, au mai aparut modele noi intre timp, dar WD sunt in general f reliable.
Si eu zic sa nu te grabesti cu cerceii , daca as fi avut o fata probabil ca as mai fi asteptat si eu, eu am avut cercei de mica si i-am urat pur si simplu cand eram mica, mi se agatau de haine, ma enervau la culme, dar eu eram asa mai baietoasa
Bafta cu greencard-ul, poate aveti noroc si nu dureaza mult!! Cu ce viza sunteti acum?

Mergi la inceput