Licurici de ianuarie-februarie 2009 (44)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

mey la cate ore mananca licuricii vostri?

ca eu nu il pot tine clar 4 ore fara sa manance;

uite ce prg am avut (pun pe 2 zile)

marti 4 August 2009
1 san
7:30 san
1o mar cu caisa si somn 65 g 30 min in masina
12 san
14-14:45 morcov cu cartof cu carne de vita – 80g
15 san
somn 3 ore !!!
19:00 60 ml lapte cu cereale
21 san
22;30 san

miercuri 5 August 2009
1 san
5:30 san
7:30 san
1o:30 mar cu banana si piersica 65 g
11:30 san
somn o ora jumate
14-14:30 morcov cu cartof cu carne de vita – 90g + 20 ml laptele meu
15 san
somn 35 min
18 – 130 ml lapte din care 40 cu cereala
20 san
21:30 san

mie mi se pare ca e ok pt 6 luni jumate (desi tot se scoala des noaptea)
eu ma opresc cu piureurile cand da semne ca nu mai vrea; da si san ma steaduiesc sa ii dau la macar juma de ora dupa; da nu pot sa il fotez sa manance mai mult ca sa fac intervalul mai mare;

la voi cum e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Porumbita, eu zic ca bine-i dai. Stii cum e... daca ii e foame papa...daca nu, nu...nu prea ai ce face.
In legatura cu posta, depinde. Eu am trimis pana acum doar pachete mici, sub 2 kg, cu Royal Mail-ul si a costat cam 10 lire. Stiu ca sunt servicii de curierat care au tarife diferite, dar nu stiu prea multe despre ele.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

ms!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Dark, noi nu ne atingem de putzulica , doctorita a zis nici sa nu ne treaca prin cap sa-i facem ceva . Cand era Alex bebe eram in ro si pediatra lui a insistat cu decalotarea, dar nici atunci noi nu am facut nimic, sotul era complet contra, eu aproape ca cedasem de cat ma batea la cap doctorita, dar sotu' nu m-a lasat sa ma ating de putza baiatului...si e totul ok la Alex.

Ledi, ma bucur ca merg lucrurile spre bine!!

Lisa, da ce-i fac mai socrii? Cat mai stai la ei?

Naty, f frumoase pozele din concediu!!

Stellutza, ai o familie f frumoasa!!

Venerata, Andy a fost ragusit de 2 ori pana acum, a tinut cateva zile de fiecare data. Am sunat la doctor, care mi-a zis sa nu ii dau nimic, sa astept cam 3 zile si daca nu ii trece sa mergem la control. Intre timp i-a trecut si nu a fost cazul sa mai mergem la doctor. Recomandarea a fost de facut bai cu aburi, abur mult in dus si stat cu bebe acolo. Asta a ajutat la noi. Nu am dat nici un medicament. Daca e mai grav si tuseste poate ar fi bine sa il asculte un doctor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Ahhhh,deja vreau acasa.
inteleg ca le-a fost dor dar nu mi-o lumitizi frtilor chiar asa!
sa incep cu inceputul:
am stat 7h in masina,am ajuns tot in brate sa o tina,normal ca Anusca a stat cat a stat dar a incepyt sa maraie,ea vrea sa se miste,normal...boooon,o ia soacra in brate,NORMAL,o scoate pe balcon,aude ceve interesant la tv,hop si ea sa vada stirea,normal cu fata in brate la 0.5 m de tv. eu zic:va rog nu stati asa de aproape de tv ca nu ii face bine,intelege dansa ot 5 min cand imi face aceiasi faza.o caldura in casa dau sa mor,nu deschid geamurile din cauza tantarilor:FRATILOR AU APARUT PLASE. si stiti ce ma deranjeaza cel mai tare??? toata lumea vrea sa o vada in picioare pe Ana,cred ca e concurs la care va merge prima datalasati-mi fata in pace.
aaa:Ana e obisnuita dupa baita,papa si somnic.azi a fost:baie,papa si in capul fetei cu lumina aprinsa,vorbea socra cu fiica-sa si cu mine...cata nesimtire si fata vrroia sa se culce

ahhh,multua sanatate lui licuricilor bolnavi,pt mamici sa aiba putere sa treaca.
IrinaC,o sa fie mai bine!

imi deschid geamul ca moooor

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Anca_,cat mai stau??? de abia azi am ajuns...o sapatamana cica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Porumbita eu am steamer Tefal ...l-am luat din cora ...a fost oferta cu 2 mil...cred ca agesti in banii astia unul bun...

I-am dat ceai (Baby Calm de la Fares) in seara asta dupa baita (adica acu' 5 min) in loc de apa si a baut ...30ml dintr-o sorbitura...ca sa zic asa... poate reusim cu ceiutzul sa scoatem kk ala din noi...ca azi tot cateva cacareze a facut...

Noi am mancat zilele astea cam asa:

- ieri: ora 1 - 80ml lapte simplu; 5:30 - 160ml lapte cu cereale; 9:30 - 180gr de piure fructe (pruna + mar copt); 2:00-2:30 putin laptic simplu 80ml; 4:30-5:00 - piure legume 130gr; 8:00 - 170ml lapte cu cereale

- azi: ora 1: 90ml lapte simplu; 6:00 - 130ml lapte cu cereale; 9:30 - 11:00 (s-au intis mult azi ca a facut pauza de somn) 130 gr piure fructe (pruna + pepene galben + mar copt); 2:00-2:30 putin laptic simplu 50ml; 4:30 - piure legume 180gr; 8:30 - 230ml lapte cereale;

L-am cantarit in seara asta si avea 8,040gr ...da' nu cred ca e real ca nu a facut kk...de obicei il cantaresc dupa ce face...insa azi am fost curioasa...la 5 luni aveam 7,680gr, deci am luat 360gr. Nu cred ca luna asta luam 500gr ca asta ar insemna 140gr intr-o sapt si un pic si nu prea cred...

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvi5Luni#

http://www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0
http://www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0

Mergi la inceput

Porumbita, Andy nu are program cu masa, ii dam mancare cand ii e foame , asta la 2-3-4 ore, depinde de cat a mancat inainte si ce efort a facut..de exemplu dupa baie ii e o foame de rupe, nu conteaza daca a mancat chiar inainte de baie, dupa mai mananca o data ...oricum mai mult de 4 ore nu rezista niciodata, si nici nu cred ca trebuie, macar un pic de lapte sau un biscuit intre mese tot mananca (btw, am gasit aici biscuiti pt bebe facuti numai din orez si ii mai dau de aia, e de fapt un fel de orez expandat)

Mergi la inceput

Lisa, gandeste-te ca dupa saptamana asta nu o sa o mai vezi muuuulta vreme pe soacra!! Eu iti doresc sa poti sa o ignori, nu te enerva, stai calma si sa uiti repede dupa!!!

Mergi la inceput

ooof de ar fi asa de usor
vreau acasala Cristi

Mergi la inceput