Licurici de ianuarie-februarie 2009 (44)
Raspunsuri - Pagina 21
Daiopri spune:
irinaC sa iti stric concediul sau nu?![]()
Hai fie, te mustruluiesc doar putin.
Deci ce sa taci frate in fata mea? Am mai scris si la alt subiect, problemele fiecaruia sunt importante si nu tb comparat cu ce au altii. Este f important ce se intampla si cum simti tu. Dar parerea mea e ca tu te legi prea mult de trecut si nu face bine. EU de cate ori am tendinta sa ma vait mi se par lucrurile si mai tragice. Lasa viata de dinainte, a fost f frumoasa, bine ca ati avut fun, dar acum sunteti 3 si asta e noua viata pe care trebuie sa o traiti. Si iti spun garantat ca o sa te uiti cu drag in urma, desi e asa de greu.
Vorba fetelor daca nu mananca nu mananca. Trebuie sa se dea el pe brazda. Numai ca voi nu trebuie sa va mai panicati si stresati asa. take it easy
Si referitor la citatul care l-am dat nu era la basca si trebuie privit cu optimism, adica at cand o faci lata sa fie in sensul bun, sa incerci sa faci tot posibilul sa fie cat mai frumos si bine. In final va doresc o vacanta placuta, desi cum zici tu acolo si cu bunicii am mari indoieli:)) Oricum te rog mult mult, relax, ca nu se sparge nu se strica nimic:))Pupici.
Apoi vaita-te aici si gata![]()
Eu zau ca voi acolo in tare ii cautati prea mult. Si m-am speriat ce atat rosu in gat la voi. Si cu ocazia asta ii zic si lui Ledi multa sanatate la david, ca ma chinui de nu stiu cand sa scriu
Multa sanatate tuturor.
Lisa, uite acuma o sa vezi de ce e mai bine sa fii departe![]()
porumbita al meu cam la 4 ore papa.
noi avem ceva succes cu fructele si mai putin cu vegetalele, da program prea bine nu avem ca se culca si se trezeste tarziu.Dar eu nu ma stresez![]()
hai sa fug ca ma cearta sora:))Deh, mi-am luat stapan nr 2![]()
Numai bine tuturor
IRINA.C spune:
Daiopri multumesc.Puiul a nani acum si noi caram la bagaje..verte Radu cara si io stau
.Tocmai voiam sa zic ca io nu l am vzt pe Ochila mancand atata niciodata si maximum la proba suptului vreodata a fost 130
.As vrea tare sa nu ma mai stresez, is tare norocoasa cu Radu.azi i-a dat el seara fructele cu rabdare in ...10 etape.In final l-a indopat cu vreo 90 ml.El maraia si Radu ii canta...vreau si eu.Intelegerea e ca numai el ii da pn luni sa pape.Si mi-a mai zis ca isi ia o zi de concediu si ma lasa sa ma duc unde mi place, verte la spital![]()
![]()
![]()
![]()
...pe bune k imi surade ideea.
Lisa ...ce ai cautat acoollo???acum inventeaza ceva si pleaca mai rpd...ce vrei sa pleci cu nervii bigudiuri?
Va pup...maine dimim tot io il alimentez![]()
vin la aparat
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
Arriel spune:
Mai dar mult ati mai scris astazi.
Dark ai dreptate, cu bebe mic nu prea e de umblat prin grote si pesteri... ce o fi fost in capul meu 
Anca multumesc pentru sugestie. Maine o masor.
Iulia wau, cu cortul, tare aventurieri sunteti...eu n-as indrazni
micola noua ne-a recomandat pediatra iaurt din comert, simplu, in nici un caz dietetic: covalact, napolact...
Daca nu vrei sa-i dai gluten, ia tot cereale pentru patru luni. Eu tot din astea o sa-i mai dau o perioada
Pastarnacul impreuna cu morcovul si patrunjelul reprezinta hrana de baza a fetei mele, la care mai adaug diverse. Ii mai pun si telina, dar cate o feliuta. Le tai rondele si le fierb fix 45 de minute, ies foarte bine, . Dr imi spusese o jumatate de ora, dar mi s-au parut un pic cam tari.
ralux tri si mie imi mai vine cheful de o tigara din cand in cand si tot de un an si ceva m-am lasat, dupa ce am ramas insarcinata. Dar rezist cu stoicism, ma gandesc ca ar fi pacat sa ma reapuc dupa atata timp
Venerata si Thea a fost ragusita si mai este si acum. Prima oara, acum o saptamana, m-am gandit ca a ragusit ca i-am dat piersica un pic cam rece. In trei patru zile i-a trecut fara tratament. Acum este iarasi ragusita, dar mai putin, doctora s-a uitat ieri in gatul ei si a spus ca nu are nimic, nu este nici macar putin rosie si ca ar fi de la tipat.
Naty tare frumoasa vacanta ati avut. La anul cred ca o sa incerc si eu Bulgaria... A fost greu fara Nadia?
Stellutza ai o familie foarte frumoasa, prichindutza dulcica foc. Am citit si eu povestea nasterii tale... brrr... nu am cuvinte
Lisa fi ingaduitoare cu bietii oameni, vor sa recupereze intr-o saptamana atatea luni in care nu si-au vazut nepotica...si atatea luni in care nu o vor mai vedea
Irina odihna placuta la mare. Chiar ai noroc cu Radu. Al meu sot sa-si ia o zi din concediu ca sa stea cu copilul si eu sa plec de acasa? Never!
Scriu de doua ore la mesajul asta, buburuza mea se tot trezeste si trage o portie de plans, ii dau putina apa, o legan in brate si adoarme la loc. Dar vad ca e din ce in ce mai greu de potolit, ultima oara a plans 15 min. Acum sta la mine in brate si se uita cum scriu. Prevad o noapte lunga ![]()
Mami de Thea Bianca (03.02.2009)
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712
Poze botez
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/3657721858/in/set-72157620335759351/
cristi_2003 spune:
eu asa ceva am, cam cu atata l-am cumparat, doar ca al nostru este de la telner
http://www.altex .ro/catalog/index.jsp?catalogId=1&categoryId=394&itemId=1454
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/