Licurici de ianuarie-februarie 2009 (44)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Asa mai da

Si noua ne place si pastarnacul si telina...in schimb radacina de patrunjel sa nici nu o miroasa macar

Da' ce ploaie s-a pus fratilor...si io tre' sa plec acasa acus'

Va las ma duc la Razvi dulci-dulci

Ne "auzim" maine

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvi5Luni#

http://www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0
http://www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

si noua ne place pastarnacul la steamer si amestecat cu tofu sau cu morcov

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Am pus asa: morcov, ardei gras, telina, pastarnac, ceapa(pe care am scos-o)dovlecel (leguma preferata), cartof (care nu prea-i place),si piept pui de tara, de fapt de gaina...acu stau cu ele fierte si astept trezirea printului, ca nu le pot baga la blender ca fac galagie mare si il trezeste...Apropo..prima data cand a miscat in burtica a fost cand faceam tort diplomat cu mixerul..cred ca l-am tresit din somn, atunci si riposta, mititelul...
Azi i-am cam dat peste cap masa, ca a papat fructele la 1, ca s-a trezit la 10 jum si eu, de teama ca iar nu o sa vrea sa suga, i-am dat imediat ce s-a trezit tzitzi, si apoi nu mai puteam sa-i dau fructele si am plecat telei dupa cereale..a adormit prin magazine si
fructele le-a mancat pe la 1, la 4 s-a culcat cu tzizti si acu il astept cu masa pusa..aproape..deci azi posibil sa sarim cerealele mult cautate, ca astea erau pe la 5-6...
mamici si licurici

de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta toti copiii sa creasca mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Buna tuturor.
Sa va povestesc si ziua mea de cosmar,de fapt a noastra.
M-am trezit de la 5 dim sa-i recoltez urina lui David.Cred ca ar trebui facultate pt asa ceva,pe bune!Am consumat 7 pungi,asta dupa ce cu o seara inainte am reusit sa desfac una sa vad cum e...Bun..si ba a dat pe langa,ba n-a facut,ba nush ce..intr-un final am reusit sa i-o pun ca lumea si tot stand dupa el ba cu apa,ba cu lapte,a si facut copilul sa aiba ma-sa ce duce la analize.Apoi la sange a fost un cosmar.Imi muscam buzele si eu si ta-su sa nu plangem.Urla saracu copil si se zbatea de ti se rupea inima in tine.A stat cu garoul mult timp,cand pe-o mana,cand pe alta,sa-i gaseasca un firicel de vena sa-i ia sange.I-a luat intr-un final.De dim insa a tusit oribil,dar oribil,ca se ineca cu secretiile alea si nu mai putea respira.Am mers si la un dr la spital,sa mai vedem o parere.Am ramas cam dezamagita.In fine,el mi-a zis sa ma internez cu el maine,sa-l puna ca lumea pe antibiotice si apoi o sa fie bine...mi-a zis de vreo 2,dar nu le-am retinut.Ce m-a facut sa nu am incredere in ce mi-a zis el?una:rezultatul analizelor..si 2:ca atunci cand l-a intrebat sotul meu ce putem sa-i facem lui David cand tuseste asa rau si se ineaca ne-a recomandat Peritol.Am luat peritolul de la farma,insa eu nu-i dau medicamente neprescrise nicioadata..si chiar daca sunt,cum e cazul de fata,citesc intai prospectul si pe net -pareri despre el.Bun,n-are nici o treaba peritolul cu tusea lui.Daca vreti cititi pe net pareri despre el,eu una m-am ingrozit!Nu vreau sa-mi fac copilul o leguma,care desi e bolnavior,se joaca si e cumintel...acolo ,in limitele in care poate fi si el avand in vedere k totusi are dureri.
Am luat analizele,unele au iesit mari,f mari..de ex VSH si trombocitele.Monocitele putin marite..si surpiza..calciu marit!Asta aviz celor ce dau calciu copiilor dupa ureche sau fara analize.David n-a primit calciu suplimentar si totusi il avea marit.Dr mea de fam m-a tampit cu calciu,sa-i dau,sa-i dau.Am vreo 3 flacoane in casa,dar nu i-am dat.Ca zicea ea,ca de aia nu sta bine in fundic ca n-are calciu si sigur si fier.Ei bine,cu fierul sta taman bine.Nu e anemic,nu nimic.
Am fost la drita noastra,in grija careia e David,ne-a dat tratament,mi-am luat si aparat de aerosoli,ca prefer asa decat branula si pot spune ca deja vad o ameliorare.De altfel de azi,de la pranz am sunat-o si mi-a zis ce sa-i dau de tuse si nu a mai avut accese din alea de tuse in care sa nu poata respira.A mai tusit,dar f rar si doar asa,o data-de ori la rand...nu intr-una ca azi dim.Sunt increzatoare in tratamentul asta,David a cooperat acum destul de bine cand i-am dat trat.Acum mai am sa-i fac aerosolii.Mi-a zis si drita asta ca nu e de internat copilul.Are bronsiolita,nu face febra mare,nu e deshidratat..poate face si acasa tratamentul,chiar si pe branula daca eu vreau asa.
Oricum,s-a mai linistit David,e mai vioi,a mancat mai bine(lapte,ca altceva nu poate) decat ieri,gatul e inspre bine ca i l-am vazut.(vbesc de rosu ala in gat)Sper sa scapam repede si de bronsiolita asta si apoi sa-i dau si ceva de imunitate.Ca toate au plecat fix dupa vaccin,cand el avea sist imunitar slabit..si de atunci nebunia.
Multumesc tuturor fetelor care s-au gandit la noi si multumesc tuturor fetelor care m-au incurajat.
Fug,ca mai am treaba cu el.
va pupam si va multumim ca ne sunteti alaturi.
De citit nu am apucat sa citesc,ca n-am apucat nici sa mananc pe ziua de azi,dar dupa ce se culca David sper sa ma pun la curent cu noutatile.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Am ajuns acasa, Tzumpi doarme in carutz...deh la ora asta dormea in parc...da' daca ploua ciuciu parc ...

Ledi multa sanatate puiutului si tie multa putere...hai ca treceti voi si peste asta...

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvi5Luni#

http://www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0
http://www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Mor fetelor!
Am ajuns in Moldova la socrii...imi termina fata psihic

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Ledi, multa sanatate la puiut! Oooofff ce zi ati avut, bietii de voi

Irina, nu sta Ochila flamand, dragul de el, dupa cum vezi Spor la facut bagaje si pregatiri...si vreme buna si voie-buna sa aveti la mare!

Apropos de pregatiri - gagice, daca va trebuie ceva din UK (gen Infacol sau mai stiu eu ce, numa' mare sa nu fie ca nu prea avem loc la bagaje) sa imi spuneti, ca eu iau si aduc... la sfarsitul lunii venim in Romania

Lisa, aoleu...care-i baiul cu socrii??

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Nu vru domne sa pape...a halit doar 30 ml maraiti de la Radu...sa ma ia guguuuuuuuuuuuuu

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Mamicule, Micola, dar de ce fierbi asa mult legumele. Eu cred ca maximum 30 min. daca bag furculita in ele, sunt moi. Trebuie sa se faca terci? Oricum le blenduiesc. Intreb si eu, nu dau cu paru'...poate o fi mai bine cum faci tu, nu stiu....

Ledi, lasa-ma ca am si eu niste experiente cu dnele doctore la care merg...cea in care am cea mai mare incredere e in concediu. Am fost in ultimul timp pe la vreo 3 si pareri atat de diferite n-ai sa vezi...una sa-i dau calciu ca are bosele mari (la caput sunt astea, am aflat si eu cu aceasta ocazie), alta sa nu-i dau calciu, sa-i dau profilactic fier. Ba nu fier, ca nu se da profilactic, sa-i dau vit C. Una sa-i dau antibiotic, alta sa nu...si multe altele, ca plec bou la dr si ma intorc vaca...

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

ledi tinem pumnii sa treaca mai repede

micola da nu fierb cam mult?

irina lasa-l ma; tu nu ai zile cand nu ai chef sa mananci? da-i san sa fie hidratat si nu il mai stresa; poate are si el toane; si incearca borcanelele cu fructe de la hipp; sau pastarnacu;
eventual pui un pic de lapte de-al tau in piureul ala;

lisa care e problema cu socrii?

dark care e cea mai convenabila metoda sa trimiti pachete in Ro? si cat costa?

cristi si fetele care aveti steamer de care aveti? ce marca si cat costa?

Mergi la inceput