Licurici de ianuarie-februarie 2009 (44)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralux_tri spune:

Buna dimineata! Naty, ai o fetita foarte foarte frumoasa Toate aveti bebei frumosi! Sa creasca mari, cuminti si sanatosi Ledi, sanatate multa puiului tau!
Steluta, cred ca ai tras o spaima...bine ca a trecut si s-a rezolvat cu bine! Mi se face pofta din ce in ce mai des de tigara si eu nu mai fumez de 1 an si ceva; poate trece. E agitat Alex asa ca revin mai tarziu. Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Oxigen, frumos ai scris! E atat de adevarat tot ce ai spus...

Azi pregatesc bagaje. Plecam la mare 3 zile, dar fara pui. Cred ca imi va fi un dor...

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01/2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Noi plecam tot..3 zile adik de maine pn luni.Ce concediu...concediu sper dp aniversarea casatoriei noastre pe 20 aug sa fugim la munte undeva pe langa Sibiu vreau eu

Naty uitasem ca o vazusem si pe Nadia..tu te joci cumva cu papusile??Si tu si fetitele tale sunteti niste papusele dulcici focc focc..era si pacat sa faci baieti , natura asta stie sa aleaga

Micola exista cu lp inclus fara gluten sunt cele 4+ de ex milupa cu porumb si orez parca.

Of alergie la piersicuta??Se poate si la distanta de primul ctct ca sa zic asa dar ia gandeste-te mami a molfait printesa piersica CU coaja cu puf pe ea sau nu?Ca de mancat presupun ca op primeste fara coaja..

Si io alerg sa fac bagaje.Si meseMi s-a facut teama nene de ora mesei...e bine ca plec undeva.Imi e frica acuma..ca dc nu va accepta nici biberonul eu ce ma mai fac????

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

salut!

ziceti-mi ,va rog,cum se numeste dieta aceea de slabit 5 kg in 2 saptamani?era si un link,dar nu-l mai gasesc....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

uite aici dark o pensiune supeeeerba in albac, tot langa arieseni

daca mergeti acolo poate venim si noi

http://www.poianaverde.ro/

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralux_tri spune:

Irina, Flowerbee, concediu placut si multa odihna!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Ralux, multumim. Sper sa ma pot relaxa la mare, desi imi va fi greu pt ca ma voi gandi numai la scumpa mea.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01/2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Irina, Bee, concediu placut, distractie maxima!!!!!!!!!!!!
iulia, nu-i fac cerealele cu lapte praf pentru ca el e alaptat si nu am lapte praf in casa...bine..as putea sa cumpar, insa acum suntem intr-o pana de bani de nedescris...Eu imi astept indemnizatia ...am depus dosarul pe 11 iunie...oi ai avea mult de asteptat???
Branzica i-o pot face din lapte praf? ca atunci as cumpara si lapte praf...mai apelez la soacra, pt imprumut...

mamici si licurici

de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta toti copiii sa creasca mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata

IrinaC este de inteles ca uneori iti vine sa-ti iei jucariile si sa pleci...tare mi-as dori pentru tine sa ai macar o zi de relaxare...dar, hey...plecati la mare nu???...sa vezi distractie...spor la bagaje si sa nu-ti mai fie teama de mese...parca vad ca azi Ochila o sa manance si o sa te si lase sa faci bagajele...

Aalina si eu tot cu baitza cu tarate am rezolvat bubitzele lui Razvi cand avea 2 luni...deci recomand din tot sufletul...

Anca am vazut pozicile din concediul din Canada...cel mai mult mi-au placut gradinile (nu mai retin numele)...super tare...ma bucur ca v-ati distrat...

Arriel ma bucur ca ati scapat de vaccin fara probleme...

Stellutza sper ca sunteti bine acum... a mai disparut roseata?? ...

Micola multa sanatate puiutului mic...

Bee distractie placuta la mare...

Noi suntem maraiti...nu stiu daca de la dinti sau de la faptul ca nu facem kk...nu stiu ce sa-i mai dau sa faca kk...ieri am bagat prune si suc de portocala...nimik fratilor , numai niste cacareze (scuzati expresia)...bagat jumatate de supozitor... mai nimik, iarasi cateva cacareze...mi-e frica sa nu faca ocluzie intestinala si i-am bagat termometrul...stiu nu e bine, da' ce sa mai fac???...cu termometrul a facut insa cu chinuri mari...azi i-am combinat pepene galben cu prune si mar copt...sa vedem...desi nu cred ca o sa faca ceva, poate numai durere de burta...

Mai nou adoarme numai in brate cu cantari...canta si el pana adoarme...

Ce sa-i dau pt kk ca ma scoate din minti...

Pt mamicile de baietei, va spuneam zilele trecute ca am fost la doctor sa-l cautam pe Razvi la putzulica si l-a decalotat ea acolo putin si a zis sa continuam noi acasa...acuma acolo putza e un pic crapata in vreo 3 parti ...e OK asa??? luni mergem iar la doctor sa vedem daca prestam bine seara...

Aaaa, si sapt viitoare mergem si la control de ochi...i-a aratat mama niste poze sefei ei, medic pediatru, si i s-a parut ca are un pic de strabism...io acus' n-am observat nimik da' m-am hotarat sa mergem la control asa ca sa stau linistita...mai ales ca din sept il duc la mama si sa stiu ca e in parametri...

Va pe toate ...o zi usoara la toata lumea

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvi5Luni#

http://www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0
http://www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Merci alinuk, iuliacris, ledi, dya-dy, anca - (eu tot zic ca asta mica seamana cu mine , bee, cris 30 - da, asa e, i s-a deschis parul si a inceput sa semene cu surioara, arriel, ralux, irina

cris30 noi ii facem baie in dormitor, in cadita ei, care are un suport special.

ledi multa sanatate lui David si tie multa putere. E groaznic cand ai puiul bolnavior.

oxigen

stellutza imi pare rau de socul prin care ai trecut. Esti sigura ca era alergie la piersica? Eu sunt oarecum experta in alergii, Ioana, mama si barbatu-miu sunt SUPER alergici. Mi se pare cam straniu ca nu a facut nimic pana acum si deodata a avut asa o reactie. Sigur nu a mancat altceva? Sau soacra nu are pisica/caine? Sau praf?

irina unde mergeti la mare?

crisspy starbism la varsta asta? Draga mea, toti bebelusii se mai uita sasiu, nu cred ca e cazul de control la ochi acum.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput