Chiar asa? (Hipnoza)

Chiar asa? (Hipnoza) | Autor: Rufus

Link direct la acest mesaj

Ma uit de doua zile la o emisiune pe Prima, cu un tip care hipnotizeaza, in cadrul unui show, cativa oameni. Ii pune sa faca toate tampeniile, m-am tavalit de ras.
Mi se pare asa...un pic prea simplu...desi am mai vazut o emisiune similara pe Explorer...cred.
Chiar e posibila hipnoza asa, in grup? Sau e regie?

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Mie mi se pare o mare porcarie.
Hipnoza este o chestie serioasa, aplicata in psihoterapie, si reprezinta o cale de a ajunge la amintiri refulate . Prin hipnoza se scoate practic la suprafata si se infrunta adevarul asa cum este el.

Uite, din cauza emisiunilor de acest fel au oamenii tot felul de pareri despre diferite metode terapeutice. Azi maine vom auzi oameni spunand ca ei nu fac hipnoza ca rade psihoterapeutul de ei punand-ui sa faca ca porcul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Ma uit de doua zile la o emisiune pe Prima, cu un tip care hipnotizeaza, in cadrul unui show, cativa oameni. Ii pune sa faca toate tampeniile, m-am tavalit de ras.
Mi se pare asa...un pic prea simplu...desi am mai vazut o emisiune similara pe Explorer...cred.
Chiar e posibila hipnoza asa, in grup? Sau e regie?

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Sincer ? Eu cred ca sunt regizate toate fazele...In general emisiunile acestea sunt intr-un format preluat de la alte televiziuni.

Tot regizate s-au dovedit a fi "Fata lui tata", "Tradati in dragoste", si lista ar putea continua.

Nu cred ca cineva ar accepta de bunavoie, nesilit de nimeni si mai ales gratis sa se faca de ras pe un post cu audienta destul de mare...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Regie. Insa hipnotizarea(hipnoza) exista in sine dar sunt se pare foarte putine persoane (care au calificarea si nu numai) de a aplica metode hipnotice. Nu seamana deloc cu ceea ce se vede la TV. Sunt metode (mai) neconventionale si deocamdata aplicate rar si avand strict rol terapeutic alaturi de alte metode clasice. Sunt adjuvante.
Acolo...la Prima e show

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Daca va uitati atent o sa vedeti ca multi dintre ei nici nu stiu sa joace bine, se vede ca e ceva regizat si inca prost, dupa parerea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomecica spune:

Si modul cum ii hipnotizeaza.........si ce glume bune
unii chiar sunt penibili, dar de, ne cam uitam dupa cum vad. Show

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Dar emisiunea aia pe Explorer...sau Reality...sau ce-o fi...n-a vazut-o nimeni? As fi jurat ca-i adevarat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

sunt curioasa si eu sa vad despre ce este vorba Imi puteti spune cand si la ce ora se difuzeaza asa ceva? Eu nu deschid \TV si habar nu am ce emisiuni sunt. Mersi.

proud mummy
Ratustele lui Stefan :www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">aa1 si aa2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

am vazut-o si eu pe cea de pe Prima si m-am amuzat. A fost tare doamna care dadea explicatii in legatura cu sanii ei care citez:"de obicei ei nu vorbesc, dar atunci nu stiu ce i-a apucat". M-am prapadit de ras.

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Hipnoza e posibila. Dar e posibila si reala numai daca e facut departe de ochii curiosilor, pentru ca sunt putini cei care, intr-adevar, stiu sa faca asa ceva si le reuseste. So, ce se vede la tv e regie.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Printre multe alte lucruri pe care mi le doresc, se inscrie si acela de a fi hipnotizata, de-adevaratelea, normal.
Si mai vreau sa levitez..... o fi real sau doar o alta gogorita???

Cristina si Razvan (31.01.2006)

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput