Gravidute&Mamici de IASI (100)
Raspunsuri - Pagina 12
alynta27 spune:
Salutare!
Dr. Anca multumesc!
Inesa daca DD ni-l va oferi pe bb3 acum sau peste cativa ani nu zic "NU"! Acum nu as vrea, dar nu se stie nici o data!La David mi-a venit menstruatia la 4 luni!am alaptat pana la 1an si 3luni. La mine majoritatea zic ca Matei imi seamana!Eu sunt fericita cand aud!
In schimb socrela cand aude asta cam stramba din nas, zice ca seamana cu David- e adevarat si asta! Si mai zice"uite ca si asta seamana cu taicasau"
Oricm se vede de departe ca are multe din trasaturile mele, nu?!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Kimeli eu nu am dureri mari! Cand ies cu scaunul parca fac cu ace-e un disconfort si indiferent daca sunt sau nu sunt constipata, ies cu sange! Cred ca sunt mai degraba fisuri anale, nu?! Nu prea cunosc diferenta intre hemoroizi si fisuri! Poate ma ajuta careva!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
Matei
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Sa vedeti ce patesc eu cu David afara! Al meu e mai iubaret si efervescent din fire! Daca vede un grup intra val vartej cu mainile agitate! Si mai atinge cu ele oamenii- o face de bucurie- chiar rade si e fericit! Aseara era un grup de 3-4 copii mai mici si mai mari! Cand se apropia parintii ziceau "nu atinge, nu lovi"! Fereasca D. sa se fi tins de vreo lopatica. Un bunic zice : "
las-o e a lui(nepotului) nu atinge!!!!" Nu stiam cum sa-l scot din zona mai repede!! El nu "fura" jucarii! Le i-a in mana 2 minute si le lasa! SI stiti ca jucaria vecinului e cea mai frumoasa! In parcare -un copil cu gip cu acumulatori! Zice" sa plece copchilu' ala de acolo(adica David)! Te scarbeste atitudinea copiilor, care este imprumutata de la parinti! Sau oi fi eu deplasata ca vad asa lucrurile?!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
Matei
David
Cum a aparut Printul!
byu spune:
Alina sunt de aceeasi parte, dar asta e nu toti suntem la fel orice padure are si uscaciuni, nu, parca asa era...
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
inutsa spune:
nushulica nu m-am suparat, stai linistita. Cand plange ii verific sa fie toate bune [ma refer sa fie uscata, satula etc etc]. In mesajele anterioare ma refeream la plansul Biancai cand e lasata din brate, de parca o pun pe ace
, iar daca o iau inapoi in brate se linisteste. Daca plange de foame, bineinteles ca ii dau papa, doar n-oi lasa-o sa planga ca sa nu o iau in brate![]()
---------------
Inesa, cea mai fericita
de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca-Maria
bebelusha din burtica
nunta
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
inutsa spune:
Aly si eu zic ca Matei iti seamana. Smechera soacra-ta 
Fisurile anale sunt mici rani la interior pe peretele anusului. Hemoroizii sunt umflaturi ale anusului. Parca asa tin minte din explicatia medicului. Eu am avut fisuri, nu hemoroizi, am gresit mai inainte
.
In privinta lui David... copiii sunt copii. Ce putea sa faca jucariei? Sa o manance? Important sa-l educi tu bine pe David ca ceilalti faca ce vor cu asa educatie
Kimeli o sa incerc cu niste sirop anticolici care-i place. Daca nu o sa reusesc o sa las fata in pace, ca stie ea mai bine
.
---------------
Inesa, cea mai fericita
de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca-Maria
bebelusha din burtica
nunta
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
Kimeli spune:
Alynta27 nu stiu ce sa zic... pot fi fisuri anale. Ideea e ca mai bine te-ar vedea un dr. proctolog ca nu-i de glumit cu ”bucurii” de genul mai ales in cazul fisurilor, sunt rani deschise in mediu umed...se pot infecta. Unguentele de genul Proctolog, Ultraproct, Hemorzom etc... si chiar cele de galbenele sunt recomandate si in cazul fisurilor. Multa sanatate!
Octavian
36+ &
Cami-5ani
Katyuscha21 spune:
mama de cand nu am mai intrat pe aici ce mai faceti mai fetelor?cum va merge?
inutsa cum e bebelusa acasa?cum te descurci???
ma duk sa citesc din urma si mai revin

26+si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei 
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!
Katyuscha21 spune:
INUTSA am vazut ca te lupti cu BIA cu tinutul in brate saraca de tine si eu am avut aceeasi problema ca si tine si cum am scapat nu il luam in brate doar cand ii dadeam sa manance, il alintam un pik si dupa aceea langa mine in pat nu in brate nici macar o secunda(bine daca se simtea rau nu se punea problema)ca si el plangea dupa brate o mama mama si noaptea la fel nu il puneam cu mine in pat sa doarma decat o data sau de 2 ori pe sapt. cu timpul daca ai sa continui sa nu o mai tii mult in brate o sa se obisnuiasca iar cu plansul sunt de acord cu NUSHULICA nu se intampla nimik daca plange un pik eu ma duceam la ANdrei numai daca incepea sa planga serios daca se maraia un pik sau se scremea ma faceam ca nu il bag in seama.iar acum nu am treaba cu el doarme singur prin intuneric.bine ca mai simte nevoia sa stau cu el ca na creste si intelege ca e singur si ma duk langa el un pik dar nu prea mult ca se obisnuieste.
de pupaturi nu mai zic fiecare particica trebuie pupata inainte de culcare de mami si tati iar fara stikluta de lapte nici nu mai vorbesc. bun hai ca va las fug ca acusi imi vine sotul de la munka si asteapta hranit vam
pe toate si o sa ma vedeti mai des de acum inkolo daca va face placere ![]()
26+si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei 
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!
Anilansa spune:
buna dimineata
poftiti la 
la mine azi e zi de 

si de calcat.... o zi ful singurul lucru ca nu o sa il fac e... de mancare
ca face soacramea![]()
Katyuscha21bine ai revenit la noi.
am vazut pozici cu burtica ta
...sa ai in continuare o sarcina usoara.
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa