Gravidute&Mamici de IASI (100)
Raspunsuri - Pagina 13
Anilansa spune:
o mica prezenta... ca vad ca se trage chiului![]()
byu... sa stiu ca nu lam tuns pe Darius
, luni era prea obosit si cum a ajuns acasa a inceput mofturile ca ii era si somnic si foame, iar ieri am avut musafiri
... poate reuseste azi sotul sa ii tunda numai motul... la carlionti iam zis sa nu se bage![]()
Casian ce mai face?
iulia... cum a fost la mare? ce minunatii a mai facut Stefi? ... a si ati terminat cu muncitorii???? cum a iesit camera lui Stefi... va rugam niste poze![]()
moldoveanca,mariussimiuc,ella,kriss, mihharo... pe unde umblati mamici, ce va fac copii... eu sper ca bine
si ca sunt sanatosi si fac nazbatii![]()
oare am uitat pe cineva
daca Da imi cer scuze, ma duc sa imi termin CAFEAUA dupa care la treaba
va doresc o zi frumoasa
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
Anilansa spune:
Aly... mamica, bb3
, aveti ganduri mari vad...
Eu una nu prea am curaj pt bb2(care am dori sa fie fata)... dar pina la urma ce o vrea dd sanatos sa fie ...si totusi as vrea sa ma duc si un an la munca, si sa il vad pe Darius ca intele cat de cat , ca la stadiul de acuma nu cred ca fac fata![]()
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
alynta27 spune:
Salutare!
Ani multumim de cafea! Noi nu ne "planificam" viata! Ne-ar place si o fetita! Eu as vrea si numai 2 copii! De dragul "ei" ii zicem micului "Mateuca" si "draga mea"!![]()
Katy bine aii revenit! Mai poftim!
Azi am de facut papa! M e marait! Am copt vinete si mai am de umplut ardei!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
kriss79 spune:
buna ziua! i`m back:) am net!!![]()
ma duc sa citesc ce ati mai facut.sper ca toata lumea e sanatoasa si voioasa!
apropo, cand facem o intalneala intre gagici?
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page
Cristina si
Alessia Stefana Albena 2009
HAIDETI SA IL AJUTAM PE SEBI!
byu spune:
NEATA SI DE LA NOI ,
MAI FETELOR VA MULTUMESC PT RASPUNSURI, MAI ASTEPT CU COLONOS.CA NU A MAI FACUT ANORMAL NIMIC
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
byu spune:
BUNA KRISS, CHIAR NA GENDEAM CE MAI FACI....UNDE MAI ESTI,SI SA STII CA MIE CHIAR MI-E DOR DE O INTALNIRE ....
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
alynta27 spune:
Kriss abia astept sa ne vedem doar noi! In urmatoarele 2 saptamani plecam in concediu!
S vedeti faza la sot la munca! Face cerere pentru banii pentru concediu! Ii spune sefului ca pleaca si are nevoie de bani, la care el i zice :"Concediu placut" si ca nu are de unde sa-i d-ea acum restul de bani, ci pe 25 la urmatoarea zi de salariu!
Am avut o stare cand am aflat...Dar tocamAI AM DESCOPERIT CA MI-au mai bagat mie o parte din bani, asa ca suntem salvati!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
mihharo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kriss79 apropo, cand facem o intalneala intre gagici? |
Buna idee... asa mai apucam si noi sa vorbim, ca atunci cu copiii nu prea s-a putut
byu spune:
am facut amiaza cu casian si am zis sa vin sa vad ce ati mai scris(credeam ca nu o sa reusesc sa va prind din urma, cand colo.....pauza)
unde sunteti?
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
kriss79 spune:
mihharo, pleci in concediu dupa 24?![]()
Alynta, pai facem una in aug si una in sept cand vei fi in iasi.
Pai cand va convine mai mult, in timpul sapt sau in weekend?
michelle, ce faceti? nu am mai trecut pe la tine desi am fost in zona sapt. trecuta sa imi iau indemnizatia..inca putin si intri in concediu:)
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page
Cristina si
Alessia Stefana Albena 2009
HAIDETI SA IL AJUTAM PE SEBI!