Gravidute&Mamici de IASI (100)
Raspunsuri - Pagina 11
alynta27 spune:
Inesa ziceai ca fata seamana cu tati, dar ea e toata mami! Frumusica fetita! Rochita rosie e superba!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
Anilansa spune:
poftiti la 
noi suntem matinali... asa cum ne-am obisnuit,
Aly sa iti fie de leac unguientele si sa alegi pe cel mai bun
inutsa... am vazut pozele... frumusica foc "scufita rosie"
... sa va traiasca si sa va umble casa numai cu bucurie

Asera ne-am intalnit cu Raluca (byu), Casian si sotul ei... in parcul din tatarasi ... dar nu prea am avut timp de discutii ca juniorul meu ( asa cum il stiu) nu a stat locului o secunda
...
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
byu spune:
NEATA SI DE LA NOI
ALINA MULTUMESC PT CAPUCINO...SI ...TARE DRAG MI-E DARIUS, CRETOFOLINUL ALA AL TAU , ABIA ASTEPT SA VAD DACA TE-A LASAT INIMA SA IL TUNZI ![]()

ALINA(ALINTA)EU AM FOLOSIT HEMORZOL SI-A FACUT EFECTUL IMEDIAT.
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
byu spune:
FETELOR AM O RUGAMINTE LA VOI, CARE STIE CATE CEVA DESPRE POLIPII ANALI, COLONOSCOPIE LA COPIL?
CASIAN MI-A FACUT NISTE SCAUNE CU CANGE INAINTE SA PLEC LA MARE SI AM FOST LA PROFESORUL BURLEA SI MI-A ZIS CA DACA MAI CONTINUA SA FACA CU CANGE(DESI LA MFOP NU AU IESIT HEMATII SI NICI LA COPRO)SA MA DUC SA II FAC COLONOSCOPIE, FAZA E CA NU A MAI FACUT DE ATUNCI, IAR ASTA NOAPTE, PE LA 5 LA APUCAT TREABA MARE, NU A FACUT CU SANGE , DAR A DAT CATEVA GAZE APOI "CU STROPI"CARE ERA MAI MULT APA....SI FOARTE URAT MIROSITOARE
CI APOI A URMAT SCAUNUL NORMAL OARE O FI CEVA ? O FI CAZUL SA FAC INTRADEVAR COLONOSCOPIA?

Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
dr_anca spune:
Neata!
Mihaiela multumim de adaugire
, data nasterii 26.12.1981 
Byu vazut pozici de la mare cu familia frumoasa
Alynta si eu cred ca oboseala e de vina daca te simti rau fizic. Mamele cu doi copii au toata admiratia mea 
Inesa intru special sa iti scriu
Esti exact ca mine. Sotul o mai punea in patut si spunea sa o las ca o invat alintata dar in maxim 2 min imi venea sa imi dau cu ceva in cap ca nu puteam sa suport sa o vad cum plange. Exact asa simteam si eu, ziceam ca mi se rupe sufletul si ma durea plansul ei neajutorat.
Deci nu te ingrijora si nu o lasa sa planga aiurea ca nu o sa stea toata viata in brate la tine. A mea deja se alinta maxim 1 minut ca are treaba tot timpul sa misune prin casa deci gandeste-te ca va dura maxim un an
. Eu nu am lasat-o sa planga pentru ca de fiecare data escalada pana se invinetea si nu mai reuseam sa ma inteleg cu ea. Pe Bianca o intereseaza prezentul daca ea vrea iubita pai nimic nu o va face sa taca, decat oboseala poate daca o lasi sa planga prea mult.
Nu sunt pentru tinutul in brate aiurea cand bebe sta cuminte hop top se gaseste un binevoitor sa o ia in brate si apoi normal ca nu ma vrea sa stea jos.
Cata instructie am facut pentru obiceiul asta stupid cu parintii si socrii numai eu stiu
. Daca poti sa le spui cu vorba buna sa nu o mai ia in brate poti sa o faci daca nu ii superi. Dar daca e suparata bebe oricum tot pe tine te vrea ca sa o linistesti asa ca rudele mai rau incurca ![]()
Ai o fetita superba si sanatoasa asa ca bucura-te de clipele astea ca nu se mai intorc. Inarmeaza-te cu rabdare si fa ce simti tu ca e bine pentru ea ca intuitia de mama nu te va insela niciodata 
O zi buna la toata lumea!
Nasterea unui zambet
Mamica de
cuminte
iulie 2008
inutsa spune:
Aly merci
. La ecograf mi se parea ca e copia mea, dar acu cand o vad nu mai stiu
. Preotul care a botezat-o a zis si el "Fata e Inesa in picioare", rudele din partea sotului zic ca ii seamana sotului iar unii zic ca seamana chiar bunicului
Ziceai ca tre sa-ti vina. Dar daca alaptezi, nu vine dupa ce incetezi alaptatul?
Alina merci
byu nu sunt in tema. Poate se gaseste altcineva mai "initiat"
dr anca merci
Eu nu numai ca ma simt aiurea cand o lasa sotul sa planga in patut, dar mai ca plang si eu
Ieri s-a linistit ea dupa ce a lasat-o sotul in pat plangand si azi dimineata chiar a adormit singura in patut, fara planset, fara adormit la tzatza, dar acu 30 min s-a trezit plangand si numai papatul si bratele au ajutat
. Mai rau e cand plange si nici in brate nu se linisteste
.
Nu o las sa planga ca disperata, dar incerc sa o dezvat de alint, acum cat nu e "inradacinat". Ma gandesc ca aici la sot acasa nu prea fac treaba, mai mult cu Bia stau, dar cand ne intoarcem la Iasi o sa trebuiasca sa fac si curat, mancare si in plus mai am si un semestru de scoala
. Si nu stiu cum o sa le impac pe toate
Cat priveste bunicii... le-am si facut instructajul socrilor sa nu o mai ia in brate, caci bunica sotului e belea, fata sta cuminte dar ea imediat o ia in brate chipurile sa se joace. Ieri i-am si zis pe un ton mai...ferm sa o lase in pace ca sta cuminte in pat. Daca nu le convine... asta e, nu ma intereseaza
, nu le suflu in bors, nu sunt genul
---------------
Inesa, cea mai fericita
de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca-Maria
bebelusha din burtica
nunta
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
dr_anca spune:
Byu poate avea fisuri anale si nu e nimic grav. Mai urmareste-l si mai astepata cu interventia ca nu e prea placuta si cu anestezie generala.
Eventual mai ceri o parere din alt centru universitar.
Nasterea unui zambet
Mamica de
cuminte
iulie 2008
inutsa spune:
Va ziceam ca o sa-i dau suzeta Biei ca sa nu stau non-stop cu tzatza in gura ei. Dar fata e mai smechera, a luat-o in gurita cu chiu cu vai, a morsocit-o un pic si a scuipat-o
. Am mai incercat eu sa-i dau suzeta, dar tot degeaba, o suge oleaca si o arunca iar apoi nici nu o mai primeste![]()
---------------
Inesa, cea mai fericita
de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca-Maria
bebelusha din burtica
nunta
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
nushulica spune:
inutsa sper sa nu mi-o iei in nume de rau,dar mie nu mi se pare ok sa lasi copilul sa planga chiar si cateva minute...la varsta asta copilul nu stie de alint si sigur plange cu un motiv,are un disconfort ceva,poate ii e cald,sete,foame,trebe schimbat pampers,vrea sa te simta pe tine aproape sau muulte alte motive mai pot fi
parerea mea este sa vezi cand plange exact ce are,sa stabileti motivul pt care plange si sa rezolvi problema,copilul sigur nu plange degeaba
cu luatul in brate ...fiecare mama face cum crede...eu pe david l-am tinut cu drag din prima zi numai in brate,eram disperata nu-l dadeam la nimeni sa-l tina
numai eu il tineam si l-am invatat rau dar si acum,cand are 10 kile,il tarai in brate tot cu aceeasi dragoste
dar am si exemplul surorii mele care nu si-a tinut copila in brate mai deloc , o lasa in patut ca sa nu se "invete in brate" si tot in brate a sfarsit pe la 5-6 luni cand efectiv plangea de-i rupea inima si numai in brate se linistea
inca o data zic,nu vreau sa te superi,sau sa o iei in nume de rau,dar iti zic sigur ca,copilul nu plange de plictiseala sau alint...ceva are
de
DavidPoveste
Kimeli spune:
Inesa incearca trucul cu suzeta inmuiata in ceva dulce... apa cu glucoza/apa cu miere... Asa ne-am chinuit si noi la Cami vreo 2-3 zile si apoi nu a mai lasat-o pana la 2 ani...
Eumada nastere usoara! Sper sa ne impartasesti experienta ta ca acusi urmam si noi...
Alynta27 zilele astea am avut parte de o criza hemoroidala de nu puteam sa stau pe scaun, a fost groaznica durerea
. Am luat Detralex 4 zile*6comprimate, apoi 4zile*4comprimate si unguent Ultraproct 7zile de 2-3*/zi. Mi-a cedat ce sa zic... e muuult mai bine. Mi-a zis dr. ca toate or sa treaca dupa nastere (hemoroizi, picioare-maini umflate...ufff)
36+ &
Cami