Durerea unei pierderi de sarcini (81)
Raspunsuri - Pagina 3
adrianaBuc spune:
Buna dimineatza
Ma alatur si eu voua. Din pacate se pare ca sarcina mea s-a oprit in evolutie la 5 saptamani. Desi nu se compara cu pierderile suferite de voi, durerea pierderii e imensa mai ales ca aceasta sarcina a venit cu mare greutate. Doctorii nu ne dadeau nici o sansa. Sotul avea oligoastenospermie severa. Eu am descoperit ca sunt infectata cu HPV16, celule CIN 3 sever (din cauza unui medic incompetent care stia doar sa ia banii pe consultatie fara sa isi faca meseria). Au vrut sa-mi scoata colul uterin. Am refuzat! Am facut rejectie partiala de col, tratamente peste tratamante pentru stimularea imunitatii. Si tot asa pana acum 2 luni. Am facut cununia civila, ne-am schimbat apartamentul cu unul mai mare, toate pareau ca merg struna. Surpriza a fost cand am descoperit ca sunt gravida. Era o minune! Era exact ce ne lipsea in caminul nostru. Din pacate, bucuria a fost scurta. Acum sufar in tacere si ma intreb daca Dumnezeu se va mai indura de noi.
Ninia81 spune:
Adriana,Iti doresc multa putere sa treci peste aceasta durere! Din pacate in ultimul timp aud numai de pierderi...oare de ce creste din ce in ce mai mult numarul femeilor care pierd sarcinile?
Visul nostru
Cinezee spune:
Ninia am vazut asta creste de la an la an se inmultesc cazurile
Sunt persoane care oricat de otimiste or fi tot trec prin aceasta pierdere
au fost 2 liniii
Cinezee spune:
Din pacate printre cazurile astea ma numar si eu din nou ptr a 3-a oara
au fost 2 liniii
mvb spune:
Imi pare atat de rau sa vad ca scrii pe acest forum.....desi am trecut printr-o mare drama in 23.12.2008, nasterea la 37 de sapt si 3 zile a unui baietel mort, nu stiu sa incurajez.....stiu doar sa spun ca impreuna cu ajutorul lui Dumnezeu toate vom deveni mamici.....te rog sa nu iti pierzi nadejdea si credinta ca intr-o buna zi vei deveni MAMA
Citat: |
citat din mesajul lui Cinezee Din pacate printre cazurile astea ma numar si eu din nou ptr a 3-a oara au fost 2 liniii |
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!
..............................................
RAMONELLA spune:
Desi mi-am dorit ca niciodata sa nu intru la acest subiect,totusi acum am intrat...vorba aia,sa nu spui niciodata niciodata...si nu mi se poate intampla tocmai mie asta...
Am pierdut si eu o sarcina,acum o luna si ceva...in 26 august,noaptea...eram in 9 saptamani.Se oprise din evolutie de la 4 saptamani,dar eu nu stiam...la ecograf,la 7 saptamani nu se vedea emrionul,dar se presupunea ca era sarcina incipienta...am tot sperat din tot sufletul ca va fi bine.Eram la mare,si am avut o mica sangerare...m-am dus la eco...sarcina oprita din evolutie de la 4 saptamani...eram in 9 saptamani atunci,si tot luam utrogestan pentru sustinere.De aceea nu se elimina.N-am mai luat si dupa 2 zile s-a eliminat singura...A fost tare aiurea...mai ales ca l-am vazut in wc si dupa aceea am tras apa dupa el...macar de-l luam si-l ingropam...stiu ca suna aiurea,da no...In tot acest timp eu aveam simtome de graviduta si aveam impresia ca burtica imi creste...Dar asa a fost sa fie...
Oricum nu-l voi uita niciodata,si de fiecare data cand vad o graviduta ma gandesc la el.Fetita mea,imi mangaia burtica si o pupa...ca stia ca acolo e bebe...dar acuma nu mai e...i-am zis si stie si ea asta...acum spune ca bebe a plecat...dar mai spune si altu.Deci ca mai vrea altu.
Sper sa fie bine data viitoare...sincer nu stiu ce se intampla cu lumea asta...toate cunostintele mele care au ramas insarcinate au pierdut sarcina...la fel si eu...
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
Ingeras mic,mami,tati si Bea nu te vor uita niciodata
kitzy spune:
Ramo nu-ti pierde speranta....eu am trecut de 3 ori print-o pierdere de sarcina, ma uit cu mare dor dupa gravidute, imi doresc foarte mult inca un copil, incercam da uite ca ori nu se prinde nimic, ori ce se prinde se duce
Cat traim avem speranta ca o sa fie mai bine, asa ca sper si eu in continuare, luna de luna ca poate......
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de Diana (24.04.2008)
RAMONELLA spune:
Ralu3???Eu n-am stiut numai de 2...offf,imi inchipui ce greu trebuie sa-ti fie tie...
Sa speram ca va fi bine data viitoare,nu stiu ce as face daca ar fi iara rau...Ma tot gandesc oare cu ce am gresit,ce am facut ce sa fi afectat sarcina...Ma gandesc ca poate din cauza laptopului,ca stau cu el in pat si simt caldura lui aproape de burta....poate sunt radiatii...Sau poate din cauza solarului,ca am facut 2 sedinte si nu stiam ca sunt gravida...tot caut diverse cauze...
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
Ingeras mic,mami,tati si Bea nu te vor uita niciodata
kitzy spune:
Ramo pe-a treia n-am mai spus-o eu, asa a fost sa fie....nu cauta explicatii de ce s-a dus, asa a vrut Dumnezeu, el stie mai bine ce face si daca n-a tinut-o inseamna ca nu era o sarcina buna. Tin pumnii pt data viitoare
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de Diana (24.04.2008)