Burtici fericite de septembrie-octombrie(131)
Raspunsuri - Pagina 9
lutoniana spune:
Sabina la ce greutate o poti lua acasa ?
Si cum stii ce cantitate a mancat din san o cantaresti inainte si dupa masa ?
Cea mai fericita 34 + cu
anco spune:
mai ce virusoi am mai avut prin calc.... acum i-am mai dat o scanare sa vedem a mai mramas ceva?
anco 33+???? si
poze
lutoniana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
asa am patit si eu la inceput citeam , am mai scris si nu reuseam sa ma regasesc ... pana intr-o zi dragelor ca ati avut rabdare cu mine |
..si uite acum ne e indispensabila ca o izmana
Asa ca fii indrazneata mami de Chiara la inceput va fi mai greu...dar daca insisti ai sa vezi ce bine te simti cu noi...poti raspunde la glumitele noastre proaste, sa ne spui ce ti-a spus pe la dr...si te inchegi si tu cu noi......ca laptele
Cea mai fericita 34 + cu
aidaciolac spune:
techila multumim de vestile de la mimikosi si de fericirea din glasul ei ...
... si felicitari de album , vezi ca se poate nu mai face atat pe victima , ca daca stai putin sa te gandesti deschizi si capitol
Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
cristina_ana spune:
Asta cu cat suge bebele la san nu am inteles-o nici eu niciodata! Uite ca nu mi-a dat prin cap sa il cantaresc inainte si dupa. Si oricum, la cate cantariri, atitea greutati, ca bebe nu sta cuminte pe cantar, se foieste, ce credeti voi!
Eu v-am mai zis, ca mama ma punea sa ma mulg, ca sa vada ochiul ei vigilent cat lapte produce vacuta Milka, adica io!! Ea zicea ca nu am lapte destul, si eu faceam balta in pat de cat putea sa curga!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 34+ cu ( Emma Ioana )
POZE
kawaichan spune:
Io ma indop cu pepene la ora asta,parca vad ca o sa pazesc toaleta toata noaptea...
Raluk imi pare tare rau s-aud ca ai probleme..din pacate habar n-am de legile din Ro insa ia un pupic sa mai treaca din starea nasoala
Ai vazut ca avem vaccinul pt Hepatita B optional aici? Ce m-am mai bucurat..
Andre,mie imi place cum scrii,mai baga Si nu ma refeream la voi ca n-o sa transmiteti mesajele,nuuu...ziceam invers,ca ccc chiar daca mamicile vor fi ocupate cu bebeii sunt convinsa ca un mesaj vor putea trimite
Am aflat si cum o cheama pe mkunigunda,parca imi aminteam eu ceva de Kinga dar mi-era sa nu o confund cu altcineva Welcome back si sarcina usoara in continuare
Melania sincer cand te aud ca o sa nasti pe 21 aug imi cam tremura chilotzii,ca-mi dau seama cat de aproape e...pe de alta parte te invidiez:))
Si am si eu camasi de noapte Vienetta sac sac sac ! Dar ale mele sunt cu deschizatura pe lateral si va trebui sa le pun niste capse ceva,ca la ce pudici is astia pe aici cred ca o sa se socheze rau de tot daca defilez asa pe coridoare..
Noapte buna si nu scrieti prea mult ca dimineata iar o sa gafai ca un catar la recuperat Si mai vrem niste croissante,please,cine are sa dea si la pop ulatia gravida si pofticioasa
Mihaela 35+ cu baby Joshua
crocodana spune:
cristina ana ma bucur f tare ca esti incantata de retete!
acum cativa ani cand am tinut acest regim strict nu stiam ca exista atatea posibilitati de papa bun care nu numai ca nu ingrasa dar mai si slabesc...respectam cartea dar nu erau prea multe optiuni iar de paine sa mi fac eu nici vb...
in sarcina am descoperit site ul si retele si e mult mai usor si mai sanatos acum..de vreo 2 sapt am lasat o mai moale cu incercatul lor, chiar si cu coptul painii, desi e extrem de simplu, pt ca se face f f cald in bucatarie si nu mai suport..
cand ti-am citit postul am regasit entuziasmul meu de la inceput..am gija in continuare la ce pap dar ma scap la inghetata
35+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea
lutoniana spune:
Cristina - ana esti asa tare cu mancarurile tale.....
Oricum eu am o ciuda de mor pe astea care mananca o gramada si arata ca tine dar asta e alt subiect
Ma intrebam eu pe unde umbli si tu schimbai tavile in cuptor ...
Eu prefer sa stau flamanda decat sa gatesc
V-ati mutat ? sau urmeaza ?
Azi m-am uitat si eu sa vad cum stau cu banii ca sa ma duc sa ma tund si ce credeti fetelor ca mi-am amintit de Mimika ca mi-a spus ca si ea astepta banii care erau destinati nasterii.....sper ca nu a nascut pe datorie pe-acolo si o tin aia amanet pana vine cu banii
Cea mai fericita 34 + cu
kawaichan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Sabina la ce greutate o poti lua acasa ? Si cum stii ce cantitate a mancat din san o cantaresti inainte si dupa masa ? Cea mai fericita 34 + cu |
Hai ca-ti rasp eu repede,ca Sabina nu cred ca mai intra in seara asta-la 2500g si da,o cantareste inainte si dupa masa.
Pup,noapte buna
Mihaela 35+ cu baby Joshua
Andrecluj spune:
Luto, incerc, incerc, am o problema insa cu teama de a inoportuna (tampenie de fapt). Dar optimismul vostru e un fenomen, as scrie o carte despre asta. kawaichan si pentru tine , scriu frumos ca asta mi-e meseria. Dar n-am poante mereu. Ultima e de ieri, imi sun dentistu' (proaspat tatic): "Ce faceti, domn' doctor" - "saru'mana, alaptez" - "asa, si lapte avetidestu?" - "a, nu, ca e de la sotia". 22 + Chiara Ada