Burtici fericite de septembrie-octombrie(131)
Raspunsuri - Pagina 10
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Fetelor, opriti-ma DE azi dimineata fac curatenie in casa. Am frecat locuri pe care nu le-am frecat de cand stau io in apartamentu asta . Zau acum. Ce naiba am??? Ma dor toate cele de nu mai pot dar daca ma asez parca ma ia cu rau, si ma ridic, si iar vad ceva, si iar frec... |
ia ai tu grija ca nu e randul tau la nascare si nu mai da din coate sa te bagi in fata
devylla felicitari pt Lisa papacioasa de tzitzi
Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
Lullaby_2009 spune:
Alex tare faza. Nu, nu am fost vineri la CFR2, daca ma intrebi nici nu stiu unde e . Cred ca de la bluza mi se trage . A vazut-o prietena mea si mi-a spus ca are si ea la fel: si eu care credeam ca e unicat ca am luat-o din alt oras.
Si eu imi fac griji cu cine voi iesi in parc, cunosc foarte putine mamici care stau in zona. Dar am auzit fetele ca se intalnesc in moghioros, deci mai e o speranta .
Monis indraznesc sa te intreb de experienta cu Parvu?
Selen felicitari pentru bebelina!
Danuta felicitari pentru manechina! Am vazut si patutul si imi place tare mult. Voi ati ales albastru?
Devylla ce veste buna! Sa pape, sa se faca mare si frumoasa!
Cristina Ana multumesc. Am mai trecut o data prin aceeasi faza. Asta iarna eram blond deschis si acum aproape brunet.
Incerc sa mi te imaginez blonda, cred ca aratai foarte bine, iar castaniul iti pune in valoare ochii. Cel mai important e cum te simti tu confortabil. Intentionez sa nu ma mai vopsesc deloc, de aceea l-am inchis un pic mai tare pentru ca vopseua pe blond prinde mai greu si la fiecare spalat mai iese un pic culoarea pana va ajunge un saten.
29+ cu
cristina_ana spune:
Vaaai, asa e, mi-amintesc si eu ca Mimika astepta banii ca sa poata naste linistita!!!! Ca si mine dealtfel!
Lucia, pai nu ne-am mutat, ca centrala pe care tocmai am cumparat-o e stricata si trebuie inlocuita! Asa noroc avem si noi! Sper sa nu fie vreun semn! Oricum, pana la sfarsitul saptamanii este noul termen de mutat, dar eu nu m-am apucat de facut nici un bagaj, mi se face rau cand ma gandesc la ce ma asteapta. Cred ca de-asta m-am apucat si de gatit, de nervi! Curg apele de pe mine, astazi am facut trei mancaruri la cuptor, o prajitura si doua feluri de mancare, pentru mine si pentru sot, ca noi mancam diferit! Pe el din fripturi cu cartofi si eventual orez nu-l scoti! Nu stie ce-s alea legume!
Crocodana, dupa cum ma stiu, sigur nu o sa-mi scada entuziasmul cu Monti! Ma bucur mult ca am gasit o dieta (daca pot sa-i spun asa) care poate fi tinuta si in timpul alaptarii. Si chiar imi plac mancarurile de pe site! Si prajiturile alea cu faina integrala si fructiza mi se par de-a dreptul bune! I-au placut si lui Andrei!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 34+ cu ( Emma Ioana )
POZE
cristina_ana spune:
Lullaby, mie imi statea oribil blonda, ca am tenul deschis la culoare si ochi tot deschisi. O sa va arat o poza, sa vedeti ca nu mint! Trebuia sa ma machiez tare de tot si sa ma imbrac in culori inchise ca sa mai arat cat de cat acceptabil! Culoarea de acum ma reprezinta, imi place castaniul rau de tot! (bine, ca acum sunt nevopsita de vreo doua luni, trebuie sa iau masuri)
POZE
alex25 spune:
Lullaby, nu pot sa cred, bluza ca bluza, dar freza, culoarea parului...doamne, cred ca m-am tampit.
----------------------------------------------
Alexandra 31+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
cristina_ana spune:
Ia uitati comparatie:
http://entertainment.webshots.com/album/573884412MgBQbI
Io m-am tampit, nu am altceva de facut mai bun decat sa fac comparatii!
Hai ca plec la plimbare cu puiul!
POZE
santorini spune:
Salutare!
M-am intors si eu acasa de la plimbarea pe la serviciu si apoi prin oras. Am mai cumparat o salopetica, pt iesit din spital zic eu si doua tricouri (ca la carrefour au super reduceri la hainute). Pe langa asta am mai luat o pompita de nas (de la primii pasi, o fi buna?) si un set cu forfecuta si unghiere pt bebe (de la Bertoni). A si m-au rupt la farmacie ca am luat Galactogil, pt stimularea lactatiei (dar nu stiam ca e asa de scump) si mi-am luat si protectii din alea de mameloane de la Avent (sper sa fie bune de ceva ca si astea sunt f scumpe).
In rest mor de cald!!! Eu care eram asa friguroasa!
34+ cu
nazdravanul meu
santorini spune:
Cristina, sa stii ca ai mare dreptate! Satenul iti scoate mult mai bine ochii in evidenta!
34+ cu
nazdravanul meu
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Ia uitati comparatie: http://entertainment.webshots.com/album/573884412MgBQbI Io m-am tampit, nu am altceva de facut mai bun decat sa fac comparatii! |
mda , ai mare dreptate
Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine