Burtici fericite de septembrie-octombrie(131)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Cristina este adevarat ca satenul te avantajeaza. Merci de reteta ca am salvat-o si maine o si gatesc.
+ 34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Santorini, unde ai gasit galactogil? eu mi-am luat deocamdata ceai, dar daca vad ca nu-si face treaba, sa-mi trimit sotzu direct la sursa..multam

Monica, ia nu te baga tu in fatza, n-auzi ca pe lista suntem io, IUlika si Kateryna?! dar pe mine inca nu m-a apucat cuibareala, macar de m-ar apuca...azi de-abia am reusit sa spal si eu hainutzele, sa vedem cine mi le si calca

Sabina, ma bucur de vestile bune

Cristina, parca ma vad pe mine cu mancare de nspe feluri, stii ca mai vorbisem noi...nici pe al meu nu-l scoti din cartofi, orez si paste (poate niste fasole si mazare din cand in cand..), bineinteles toate cu carnitza alaturi, pe cand eu mai salivez dupa o vanata, un dovlecel, un spanac....si asa mi-e lene cateodata sa fac mai multe mancaruri....

35+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 5 SAPTAMANI!

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Alex zau daca mai stiu ce am facut vineri seara , cred ca eram aici si citeam de zor ca am avut de recuperat.

Cristina intr-adevar, mare diferenta. Imi place mai mult castaniul. Iti schimba culoarea ochilor si te prinde mai bine.

29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui santorini

mi-am luat si protectii din alea de mameloane de la Avent (sper sa fie bune de ceva ca si astea sunt f scumpe).

Si eu mi-am luat tot azi, dar de la NUK, cred ca sunt ceva mai ieftine.

29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

La multi ani fetelor care si-au sarbatorit ziua ieri si azi RALU0308 si Diamar78.

Ieri nu am reusit sa va citesc dar acum recuperez.
Pana va ajung din urma parca vad inca un capitol.

[+34] cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Selen sa stii ca am gasit la Centrofarm in Carrefour. Si sper sa fie super eficient la cati bani am dat pe el ( o cutie de 200 g. e 61 ron)!

34+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

mama fetelor ce harnice ati fost azi, bucatarese de mare exceptie.
eu am stat in pat toata ziua, m-am hranit cu croissantele de mi le-a lasat sotz azi dimineata (mai am si pe maine juma de sacosa)si am mancat si un snitel si un iaurt. si niste piersici jumi-juma cu animala. toate lasata de dimineata langa pat. iar acum a venit saracu si s-a bagat la spalat vase si la facut ciorbita, ca eu toata ziua am avut burta tare, si ieri la fel, si nu prea m-am ridicat decat la pipi si la dus. sper sa imi treaca asta cu burta tare ca nici nu ma pot misca de cat de incordata e. acum mi-a adus sotz dobrogene si baclava (ca tot gatiti voi sanatos) si sper sa se relaxeze si pestii de la cat o sa le savurez eu.

si ca sa vedeti cat de nemernica am fost, am uitat sa scot si javra la pipi. saraca, a scos-o azi dimineata la 7, eu la pranz am uitat....si a mai iesit acum la 7. mama denaturata

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

ploooooo plooooo

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

ploooooo plooooo

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Si la noi,si la noi

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 35+, cu -Razvan

_

AMR - 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

ploooooo plooooo

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare

Mergi la inceput