Burtici fericite de septembrie-octombrie(131)
Raspunsuri - Pagina 12
aidaciolac spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui techila
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si poze techila cu 4 picioare |
termina mah cu strambaceala daca vrei sa ai ploaie maine
Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
techila spune:
bag cracii in ea de ploaie, mie sa mi se deie frig
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
aidaciolac spune:
suflu io la tine niste frig , ca aici deja s-a racorit , dar sa stii ca o sa te ia la fetele care pleaca la mare
Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
ionika spune:
Mda, cica azi am fost la control...Aveam programare la ora 14, am intrat la 17 si am stat 10 min. Verificat col, bataile copilului...ne vedem peste 2 saptamani.
Intreb de eco morfologica...inca nu, cate kg are fata....masuram data viitoare.Analizele au iesit aiurea, anemie si infectie (cred ca de la dinte), hemoglobina 9.
Ce sa mai spun...in rest e bine, afara e frumos, canta pasarelele...eu sunt varza.
Acu nu stiu ce sa ii dau copilului sa manance, ceva care sa nu presupuna mult efort. Daca aveti idei, va rog salvati-ma.
Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 31+
aidaciolac spune:
Liza labradorita sta ca miloaga pe terasa sa o bag in casa ca ii e frica de tunete , dar nu mai pupa magaroaica , ca ultima oara era sa ma rupa ca am incercat sa o scot afara cand s-a terminat furtuna ... asa ca afara sa stea
Aida ... 33+
Poze cu noi
Clodute spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Selen, Danuta, Uve felicitari pentru vestile bune de la eco si ptr bbeii grasunei, sper sa vin si eu vineri cu vesti asa de minunate! Anamaria, si eu sunt disperata ca nu am cu cine sa ies cu bbelusa in parc, eu nu am prietene cu copii sau gravide, nu-i asa ca o sa ma primiti si pe mine daca faceti gasca? App, sta cineva aproape de Parcul Tineretului sa iasa acolo cu bb? Ca daca nu, bat eu drumul pana in Titan numai sa nu ies singura ca nebuna! ---------------------------------------------- Alexandra 31+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra Bbelusa cea iubita Da Doamne sa ne nastem sanatoase |
Prezent !... eu o sa ies in Tineretului ca aici stau
Doar ca dupa cum vezi nu prea sunt vorbareata ... dar poate ma fac
Clodute mami de Patrick si
cu Karolina
aidaciolac spune:
ionika sa te linistesti ca si asa nu rezolvi nimic , gandeste-te doar ca e super ca bataile inimii sunt ok si colul si ca vei merge iar peste 2 saptamani si il iei de urechi daca vrea sa te expedieze asa repede
... fa si tu repede niste fucking pastes cu ceva sos sau cu smantana si branza ... vezi tu
Aida ... 33+
Poze cu noi
santorini spune:
Aida sa stii ca la mare nu ploua . Asta e bine pt Alex dar eu mor de cald!
34+ cu
nazdravanul meu
monica_dicut spune:
La mine bate nitzel vantu' da au zis astia ca cica nu ploua maine
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 33+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata