Burtici fericite de septembrie-octombrie(131)
Raspunsuri - Pagina 13
monica_dicut spune:
Luci, da pe unde-mi umblashi pan' la ora asta???
Adi stie ce faci tu??
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 33+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
Lullaby_2009 spune:
Aida chiar daca iti promite ca va cumintica cu ochisorii ei blanzi?
Vreau si eu ploaie .
Ionika nu te mai stresa .
Idei de mancare rapida: salata, mamaliguta cu branza si smantana?
29+ cu
lutoniana spune:
Ionika pai bine mami...dar tu stii ce zi e maine ?
Da-i incolo de prostanaci ...cu masuratorile lor.....
I-ai spus ceva sau ai plecat acasa pur si simplu ? Trebuia sa-l intrebi daca il deranjezi sau daca banutii tai nu sunt buni.....pt limuzina lui .....
Nu te necaji, toate am fost expediate cand si cand...data viitoare vei veni mult mai fericita.
Monika m-am pregatit de dimineata psihic sa-mi fac ghiveci ca avea pofta ..si am fost sa cumpar ingrediente, le-0am curatat...acum se fierb.....
Pai asta e manopera nu jucarie.....
Si am incercat si sa dorm dar nu mi-a iesit
Cea mai fericita 34 + cu
lutoniana spune:
Iulika iar nu a ajuns acasa...probabil ca baloteaza ceva papa .....sper
Manga deja nu cred ca ii mai face fata nebunei
Cea mai fericita 34 + cu
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui santorini Aida sa stii ca la mare nu ploua . Asta e bine pt Alex dar eu mor de cald! |
sa stii ca si mama sufera de cald si noi cat am stat acolo ne-am topit de caldura desi nu era la fel de cald ca la Timisoara , ca mama are la hol casei termopane in loc de tavan si acoperis ... asa ca realizezi cum sta treaba
Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
aidaciolac spune:
citat din mesajul lui Lullaby_2009 Aida chiar daca iti promite ca va cumintica cu ochisorii ei blanzi? |
poate sa promita pana nu mai poate ... imagineaza-ti cum a fost pentru mine cand o animala de aproape 50 kg s-a repezit la mine cu o gura si o fata fioroasa ca incercam sa o scot afara ... ca asa urat si fioros a sunat ca nici Laci nu a mai avut curaj sa o apuce de zgarda , dar uite ce frumos sta cu fata de miloaga si se uita pe geam ca la tv si nici nu bate ploaia pe ea ... asa ca practic e ca in casa
Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
techila spune:
are cineva o galma sub burta (aproape de dansa) din grasimica sau ceva moale...?? mai doare pe cineva cand se atinge sub burta??
burta mea e tot pietroi....are 2 zile de can e asa...oare tine 3 zile ca-n povesti???
va rog respectuos sa nu ocoliti scrisoarea mea, astept raspuns
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
lutoniana spune:
citat din mesajul lui techila are cineva o galma sub burta (aproape de dansa) din grasimica sau ceva moale...?? mai doare pe cineva cand se atinge sub burta?? burta mea e tot pietroi....are 2 zile de can e asa...oare tine 3 zile ca-n povesti??? va rog respectuos sa nu ocoliti scrisoarea mea, astept raspuns |
eu galma nu am dar am ghionturi groaznice de genunchi sau coate de bebelus....care ma dor foarte tare, credeti-ma
Insa cu burtica tare ...ai luat si tu ceva ?
In afara de croisant, vreau sa zic
Cea mai fericita 34 + cu