Burtici fericite de septembrie-octombrie(131)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

nici eu nu am nici o galma , zi si mie unde mai exact este galma?

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Buna sara fete dragi! Se anunta ploaia si prin jurul iasului, deja e calmul dinaintea furtunii pe care eu una il savurez la maxim. Am ajuns si eu sa nu dorm azi noapte... cred ca e prima data in sarcina asta, si probabil de la oboseala prea mare. Marturisesc ca in week-end iar am tras o fuga la Sovata unde m-am balacit in lac de ziceai ca ma mut cu totul acolo . Si iar mi s-au rezolvat o parte din problemele de inconfort de sarcina de la apa sarata, sau cel putin eu asa zic: mi se descuama pielea de pe talpile picioarelor si oricate uleiuri si creme si peeling incercam nu-mi trecea. Ete ca dupa 4-5 ore de balacit in apa in astea 2 zile talpile mele s-au oprit din dezintegrare .
Totusi dupa excursia asta in care recunosc ca am dormit tun... am ajuns sa nu dorm luni seara spre marti (ca luni am plecat la 6 dimineata cu treburi si am ajuns acasa la 10 noaptea) si s-a revoltat burtica, na! Acum sunt recunoscatoare pernei de gravida si techilei care m-a lamurit prin poze cum sa pun perna sa dorm pe burta pe ea ... asta ma mai salveaza de la insomniile totale.
Pup toate fetele si felicitari la toata lumea pt. bebeii sanatosi si mancaciosi.

Doamne ajuta!
27+ Maria
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

am balotat niste no spa- inutil...bine ca nu e cu dureri, sper sa treacaca in uichend imi vin mosafiri. ce o fi cu galma nemernica si odioasa???? o am de vreo sapt, o fi ca ma strang chiloteii???? si nu mai doare pe nimeni burta pe dedesubt la atingere?? asa speciala sa fiu?

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare

Mergi la inceput

techila - daca e burta pietroi eu stiu ca nu e bine. Mai bine suni medicul, poate sunt contractii nedureroase ca am auzit ca asa se intareste burtica. Ai incercat cu no-spa? Poate sunt fete mai invatate sa te ajute

Doamne ajuta!
27+ Maria
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Salutare anadomnica si sa0ti fie de bine tratamentul ala ....care pt mine e cam ca "ce are a face.......cu prefectura" adica sarea cu pielea de pe talpi....dar tu stii mai bine

Eu ma asteptam ca doamnele Ramsan si Claucia sa fie mai active tinand cont ca sunt in concediu

Cea mai fericita 34 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Am citit ca cele mai multe va confruntati cu dureri de spate si burtic. Cam la fel sta situatia si la mine. Cu atat mai rau cu cat mi se pare ca durerea seamana cu cea de menstruatie. Ieri m-a durut destul de rau dar m-a lasat si vad ca ma ia din nou si pe azi seara.

Pe deasupra nu ma lasa nici contractiile. Desii iau si nospa si gynipral.

Sper sa mai vrea sa stea bebelina in 2 saptamani pana facem si noi 37.

Felicitari fetelor care au fost la control si s-au reintors cu vesti bune.

Noi mergem lunea viitoare.

[+34] cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

tequilla, cum spuneam aseara, orice are oricine de aici, bifez si eu pe lista. DA uite ca galma n-am. Pietroi de burta da, ma mai ia 2 zile ma mai lasa 3 si tot asa. Eu bag nospa desi cam degeaba si sincer eu ma misc pt ca daca stau parca e mai pietroi si mai naspa. CU durerea sub burta chiar m-am plans intr-o seara dar scrisoarea mea a fost ignorata. DA m-a lamurit cumnatamea :"pai ai 34 de saptamani fato, ce-oi vrea?? ".

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 33+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

galma mea este chiar pe linia nigra, deasupra frezei dansei (nu ajunge la inutila), cu aria cat a unui pumn mic. si ea e dureroasa la atingere. or fi ligamente?

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare

Mergi la inceput

Lucia - ai si tu dreptate, poate n-are nik a face sarea cu prefectura, dar mintea creata de gravida mandra si inteligenta acolo m-a dus, eu ce sa-i fac? Restu' neuronilor sunt in concediu si pielea de pe talpi e fina, nu dati cu rosii

Doamne ajuta!
27+ Maria
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

techilo
1. de ce inca porti chiloti mai ales ca stai in casa
2. de ce nu suni doctoritza?

... si unde e Vali de nu te pune la punct cu astea?

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput