Burtici fericite de septembrie-octombrie(131)
Raspunsuri - Pagina 15
anadomnica spune:
techila - eu n-as sta cu galma dureroasa fara sa bag macar un telefon la medic, dar si mai bine un consult. Asta mi-aduce aminte ca intr-o noapte, recent, am visat cam pe acolo pe unde descrii tu locul ca am gasit un piciorus mic, mic de bebe care-mi iesea in relief din burtica. Am certat fata si am impins piciorusul inapoi inspre ombilic.
Doamne ajuta!
27+
Maria 
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!
Andrecluj spune:
Taman ce vroiam sa intreb daca v-a ajutat perna pentru gravide. Avem poze explicatoare pe undeva?
22 +
Chiara Ada
techila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac techilo 1. de ce inca porti chiloti mai ales ca stai in casa ![]() 2. de ce nu suni doctoritza? ![]() ... si unde e Vali de nu te pune la punct cu astea? Aida ... 33+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
vali ma pazeste sa stau in pat si face si mancare. de chiloti gata, ma las
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze
si 
poze techila cu 4 picioare
aidaciolac spune:
techila dr ta a vazut galma? sau poate fi asa cum zice anadomnica altceva
si atunci e ok. Ce vreau sa te mai intreb cu galma pt ca pe mine asta ma ingrijoreaza mai mult decat burta tare. Zi-mi te rog daca atunci cand ai observat-o prima oara era mai mica decat acum ...
Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
anadomnica spune:
Andrecluj - da, pe mine m-a ajutat foarte mult si ma ajuta in continuare. Am gasit in pliantul cu care a fost trimisa multe poze cum o poti folosi (si pt. gravi si pt. bebe si chiar si cand te uiti la tv si nici nu estei gravi). In plus am vazut la techila o poza cum sta pe burta, si atunci am invatat sa fac un fel de cerc din perna si sa ma pozitionez cu sanii pe partea mai bombata si cu burtica in golul din interiorul cercului. E o pozitie foarte relaxanta, mai ales ca dispare toata presiunea din coloana vertebrala si simt cum respir deja mult mai usor... e de vis. Eu visam inainte sa aud la voi de dansa ... visam cum sa fac sa dorm pe burta, sau macar cum sa ma relaxez cateva minute pe burta si m-am bucurat cand am descoperit minunea 
Altceva: parca ziceati undeva in urma de un detergent de bebe. Eu mi-am luat de la amway, si sunt foarte multumita - si nici nu tre sa folosesc mult la o spalare. Noroc ca mama tocmai s-a gandit sa se faca si ea printre altele reprezentant la ei si am descoperit si eu minune de produse si solutii simple (mai bifez si recomand de la ei si inalbitorul gen Vanish, dar mult mai bun - mi-a scos niste rufeee... o minune).
Doamne ajuta!
27+
Maria 
Creste bebe!!!
laura78nico spune:
Luto sunt si eu pe aici ca tot faci prezenta, dar am mult de recuperat din urma!
Cred ca nu o sa va mai ajung niciodata la ritmul asta![]()
Techila nu stiu sa-ti spun mai mult decat fetele.Poate n-ar strica un tel la doctor...
Subscriu si eu cu dureri cand dorm pe spate...
Fetele
ca vine Ramo si nu mai am voie la calculator.
Ne vedem maine la 
Laura
28+
si
Ramona Cristiana 20.03.2007
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andrecluj Taman ce vroiam sa intreb daca v-a ajutat perna pentru gravide. Avem poze explicatoare pe undeva? 22 + Chiara Ada |
e super

asa cum am mai spus a mea e mai desumflata dar chiar si asa e minunata 
Poti tine un picior mai sus si mai ridicat si dormi mai bine.

Cea mai fericita
34 + cu
anadomnica spune:
Andrecluj - www. bebelusultau. ro incearca sa gasesti la lucruri de gravida.
Doamne ajuta!
27+
Maria 
Creste bebe!!!
mary_07 spune:
Ma bag si eu ca musca-n lapte
am mai intrebat azi o data,dar nu m-ati bagat in seama
,unde e coffee chat-ul?![]()
My family
Poze cu noi 
_