Burtici fericite de septembrie-octombrie(131)
Raspunsuri - Pagina 8
alex25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamaria1979 Alex draga daca doresti sa ne plimbam in Titan cu bebelusii este ok. Ai cu ce sa vii pana aici? Este adevarat ca nu este foarte departe de tine.. + 33 |
Daaaa, am titiu!
----------------------------------------------
Alexandra 31+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
cristina_ana spune:
Vazut si poze de Iulika cea frumoasa tare de tot!!!!
Si pentru ca iar m-ai facut invidioasa pe coditele tale, astazi am in plan sa-mi fac si eu, na, sac, sac!!!! Ce daca nu o sa fiu la fel de frumoasa ca tine, macar o sa am si eu tentative de codite sa-mi fac damblaua!!!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 34+ cu ( Emma Ioana )
POZE
monica_dicut spune:
Cris, ma intreba cineva in urma cu cateva capitole daca mai stiu ceva despre MIchelle. Si aseara dau sa citesc la "durere" si ce-mi vad ochii, exact mesajul ca a intrat in travaliu. Am vrut sa scriu aseara sa intreb cine ma intreba de ea (ai inteles tu). Parca sa zic ca a fost Liliac...
DA, fantastic cum a venit vestea, m-a apucat plansu iti dai seama. EU de cate ori citesc despre o nastere incep si plang si ma intreb daca oi apuca ziua aia sa-mi tin puiul sanatos in brate... Asa tare ma impresioaneaza. DE cand a nascut cumnata mea ma uit zilnic la pozici, nu pot sa mai imi iau ochii de la ele...
Gata, m-am potolit cu treaba. Vreau doar sa mai spal lucrurile de bebe dar cred ca maine. Azi mai am de intins un cos de rufe ca tocmai ce a terminat masina si gata.
EU sper ca nu e treaba cu cuibuil ca sotz nu-i acasa, e la Iasi , io am abia 33+5 parca, da in schimb e doc de garda azi Azi in Cora iar am crezut ca-l scap, am simtit ceva asa dubios de m-a luat cu calduri si m-am inrosit toata, iar am zis ca s-au rupt membranele...oricum misca tare si cu putere, ma doare parca pe unde da, cred ca sunt organe sau ceva intestine ca nu mai pot...
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 33+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
monica_dicut spune:
Aaa . Da si mie Cris te rog din suflet reteta de musaca cu vinete si ciuperci, ca azi am luat un kil de ciupercutze din cora si chiar ma gandeam cum sa le fac. Oricum suna yammi rau de tot.
SI sa stiti ca n-am facut special ce am facut azi. Pur si simplu o dadeam dintr-una in alta, dupa ce de vreo luna am zacut ca o lepra si n-am pus mana pe mop sau matura...sincer, vedeam praful pe jos si cred ca mi s-a urcat la cap ca eram mereu neagra pe talpi (acu nu va inchipuiti ca n-am mai dat macar cu matura dar nu am mai facut asa sa se simta)
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 33+ cu
O noua viata
cristina_ana spune:
Moni, uite aici reteta de bunatate de musaca!!! Vezi, poate o mai adaptezi tu pe alocuri sa fie buna si pentru colesterolul tau. Oricum, e Monti, deci cica nu ingrasa!!!:
http://www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/13974/Retete-Montignac-Musaca-de-vinete/
POZE
monica_dicut spune:
Hmmm, ccred ca as putea sa o fac si fara cascaval, oua si smantana mai mult ca sigur...
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Monica 33+ cu
O noua viata
cristina_ana spune:
Da, Moni, cred ca merge si asa. Sa pui atunci mai multe rosii. SI vinetele sa le calesti in tigaia de teflon, fara ulei sau doar cu un piiiic mic de tot. La fel si ciupercile cu ceapa, calite doar un pic, pana se inmoaie!
POZE
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj kawaichan, sa nici nu va ganditi ca nu va vom trimite mesaje. Eu m-am atasat atat de tare de voi ca nu va imaginati, chiar daca nu scriu. Va citesc minut cu minut, numai ca sunteti atat de bine inghegate ca nu maregasesc, dar m-am atasat de voi si va voi anunta si intreba ori de cate ori va fi nevoie 22 + Chiara Ada |
asa am patit si eu la inceput citeam , am mai scris si nu reuseam sa ma regasesc ... pana intr-o zi
dragelor ca ati avut rabdare cu mine
Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
cristina_ana spune:
Aida, noi te asteptam de mult pe aici, de la inceputul odiseii, dar nu ne faceam curaj sa te invitam!
POZE
vias spune:
Cristina-ana ...vai...nu-mi vine sa cred ...dar ma bucur atat de mult pentru Michelle...sa-i dea bUNUL dUMNEZEU MULTA SANATATE EI SI PUIULUI EI...DOAMNE AJUTA! ....
Monica ai grija ce faci scumpete....incet...bine????
eu astept pizza
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
25+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE