Burtici fericite de septembrie-octombrie(131)
Raspunsuri - Pagina 7
alex25 spune:
Sabina, ce vesti minunate, cum are grija DD de toate cele, sa aveti parte de tot binele din lume si sa ne mai dai astfel de vesti care ne umplu sufletul de bucurie! na ca m-au podidit lacrimile...de fericire si emotie.
Techila, lasa sa o hulesc si eu aici, ca am momente cand nu mai pot, mi-a mancat ficatii din mine, pe langa Jessy prima mostenitoare cum ii spui tu, care nu lasa par, nu face tampenii, e un monument de cumintenie, pacat ca sta la mama, asta e o javra!dar e javra mea si nu mai pot dupa ea!
----------------------------------------------
Alexandra 31+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
alex25 spune:
Monica, potoleste-te ca mie imi suna a aranjat cuibul, stii tu, energia aia de dinainte de.....si nu e cazul, hai te rog!
----------------------------------------------
Alexandra 31+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
techila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Tehila, lasa sa o hulesc si eu aici, ca am momente cand nu mai pot, mi-a mancat ficatii din mine, pe langa Jessy prima mostenitoare cum ii spui tu, care nu lasa par, nu face tampenii, e un monument de cuminteni, pacat ca sta la mama, asta e o javra!dar e javra mea si nu mai pot dupa ea! |
aaaa, am inteles, jessy a ta este techila mea (doar ca techila lasa par), cuminte ca un om mare, iar alma este ca nemernicul de dexter pe care am momente cand l-as spanzura de limba. si se mai si uita cu fata aia de idiot "da' ce-am facut???"...si in urma lui prapad. am inteles acum...ai liber la hulit
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
techila spune:
monica, opreste-te...sau vrei sa te opresti numai si numai cand nu te mai poti ridica de jos???. calmeaza-te, fa un dus si uita-te la columbo ca incepe la ora 5....hai ca nu e o zi buna de nascut azi...
sabina, felicitari pentru marea realizare a piticei si mltumim ca impartasesti cu noi
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
anco spune:
monica, gata! sa nu te mai prindem ca faci asa ceva.
la odihna cu tine si nu mai ai voie sa pui mana pe nimic, ce naiba .
anco 33+???? si
poze
anco spune:
monica, gata! sa nu te mai prindem ca faci asa ceva.
la odihna cu tine si nu mai ai voie sa pui mana pe nimic, ce naiba .
anco 33+???? si
poze
mai chiar ca nu stiu ce e cu calc meu nu mai vrea sa faca decat ce stie el. acum i-am dat o scanare de virusi.
raluk16 spune:
Danuta
Sabina ce veste minunata!
Monica sper ca nu e faza cu cuibul! Ia opreste-te, te rog, ca si daca nu e pregatirea cuibului, tot n-are cum sa-ti faca bine atata efort
29+
cristina_ana spune:
Monica, asta-i cuibul, pe pariu!!!???
Sa nu cumva sa pleci sa nasti fara sa ne zici, ca tu ramai fara galerie!!!
Eu iar nu am mai scris de doua zile, si bineinteles ca nu mai reusesc sa va raspund la toate.
Ce credeti ca fac eu de duminica??!!! Pe principiul tara arde si bab a se piaptana, m-am apucat sa citesc cartea lui Montignac. Si sa o pun in practica!!! A trimis Crocodana pe mail-ul comun niste rete monti, innebunesti langa ele de bune ce sunt! De ieri mi-am facut doua feluri de prajituri si o musaca de vinete cu ciuperci yammi, yammi!!! Va dati seama, nu am stiut pana acum ca exista dulciuri care nu ingrasa!!!! M-am indragostit de montignac asta! Mi-am cumparat fructoza, faina de mai multe feluri, integrala, de soia, cereale diverse si gatesc in nestire!!!! Oare ce-o insemna asta?
Si sunt foarte fericita ca am mai aflat o veste buna! Monica, Mariaanna, Cami, si cine o mai stie pe Michelle, astazi a nascut un baietel sanatos tun!!! E tare feicita, nu a vrut sa spuna pe forum de sarcina de frica, dar uite ca mai exista minuni si mai ales femei suficient de puternice incat sa nu-si abandoneze visul de a avea un copil in ciuda tuturor necazurilor si loviturilor primite de la viata!
Monikus, am vazut pozele tale, se cunoaste ca v-ati simtit bine in concediu!
Lullabay, foarte bine iti sta cu noua tunsoare, si cu noua culoare!!! Ai fost curajoasa sa treci de la blond la brunet! Aceeasi schimbare am facut-o si eu acum un an, eram blonda deschis de tot si m-am facut castaniu, asa cum mi-am dorit dintotdeauna, dar nu puteam din cauza sotului, care ma prefera blonda! Si am profitat de faptul ca eram suparata tare pe el, si am facut schimbarea!! Si nici ca o sa ma mai vada vreodata blonda!!! De-acum fac numai cum imi doresc eu, sa ma simt eu bine!!!
Hai ca trimit mesajul acesta si mai scriu pe masura ce imi amintesc ce sa va zic!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 34+ cu ( Emma Ioana )
POZE
anamaria1979 spune:
Alex draga daca doresti sa ne plimbam in Titan cu bebelusii este ok. Ai cu ce sa vii pana aici? Este adevarat ca nu este foarte departe de tine..
+ 33
cristina_ana spune:
Mai vreau sa o felicit in mod special pe Adimercedes pentru reusitele sotului, sunteti o familie frumoasa si meritati tot ce e mai bun de la viata!!!!
De asemenea, Devyla, ma bucur mult ca bebica a inceput sa pape tzitzi!!! Micutza de ea, ce fericita trebuie sa fie la sanul mamicii ei!!!
SI ma bucur ca bebeii Mimikai sunt bine si ca mamica lor are laptic pentru tot spitalul!!
Off, si as mai fi vrut eu multe sa va spun, la toate vroiam sa va spun cate ceva, dar m-a lasat neuronul asa singuratic din creier!!!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 34+ cu ( Emma Ioana )
POZE