Burtici fericite de septembrie-octombrie(131)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Fetelor, help!

Am spus si eu la servici de chestia cu 100% pentru 6 saptamani si m-am lovit de obstacole.

E drept ca eu care imi pierdusem jobul in decembrie m-am angajat rapid la o unitate bugetara. Si sunt noua acolo, imaginati-va cat am apucat sa lucrez.

Dar ei spun ca la unitatile publice, de bugetari, nu s-a semnat contractul colectiv de munca la nivel national. Ala cica e pentru privati si pentru fabrici, etc...

Si au zis ca treaba cu "pentru toti salariatii incadrati in unitatile din tara, indiferent de forma de capital social (de stat sau privat, roman sau strain/mixt), in cazul contractelor colective de munca la nivel national" se refera doar la capitalul societatii.

Spuneti-mi si mie, ori cele care va pricepeti la legislatii, ori care lucrati la stat, noi primim asa ceva pana la urma sau nu?

Oricum de cate ori trebuie sa ma gandesc la platile astea imi vine sa ma dau cu capul de pereti (noroc ca am emoticon pentru asta). Ca imi amintesc ce job bun si banos (intr-o firma de software) am avut atatia ani, si l-am pierdut in decembrie si acum lucrez pe 700 de ron, si cat de putin voi primi 2 ani de zile ... dupa ce am cotizat atatia ani din salar foarte mare .

No bine, ca iarasi imi vine sa plang, dar ma obisnuisem cu ideea ca 6 saptamani macar voi primi tot brutul...

Scuze ca am redeschis subiectul, si in starea asta poate va indispun, dar simt ca voi imi puteti spune daca e valabil si pentru mine. Chiar imi era totul limpede, si ce articole, si cum sa fac cererea, si uite ca ei zic ca nu se poate...

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Gata, m-am trezit, a dormit ca valiza in gara, noroc cu aerul conditionat!

Diamar, LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa si sa ti se indeplineasca toate dorintele!

Techila, multumin pentru vestile de la Mimika, tare ma bucur cand aud asa ceva, chiar ca m-am emotionat si eu!

Monica, ce bine ca ne-ai mai spus despre Biaz, ca ii duceam dorul...ce bine de ea, acolo la racorica, super!

Monikus si cine mi-a mai raspuns la faza cu intratul in apa, sa fiti sigure ca o sa fiu atenta sa nu fie apa rece, sa nu fie valuri, nu o sa stau la soare, sau mai stiu eu ce, dar tot ma duc!

Nu va faceti griji ca nu imi tund bestia dar am momente cand nu mai suport tonele de par de pe ea, mai ales acum ca sunt obosita tot timpul si nu pot avea grija de ea cum trebuie, clar, cand o sa imi mai iau alt caine, va fi cu par scurt!

Camasile de la Vienneta le-am vazut si eu, balena de mine nu incape in ele, sunt de super calitate, eu mi-am luat deja o camasa moartea pasiunii cu 4 nasturi in fata si astazi am mai gasit la un stand intr-un loc niste camasi si pijamale de gravide tare dragute, tot din super bumbac si cred ca de acolo o sa imi iau, aveau si cu halat...ramane numai sa incap in ele!

Nu mai stiu ce vroiam sa zic, revin!

----------------------------------------------
Alexandra 31+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Buna,
Diamar, !

Selen si Danuta, ma bucur ca aveti bebite sanatoase si grasune!

Eu am fost la dr azi, clasicul control pe masa, dureros...dar daca poti sa te relaxezi un pic nu mai e asa rau.
Monica, cu trombocitele mele nu m-a lamurit; tensiunea 12/8, mi-a recomandat consultatie la un generalist, ceea ce o sa si fac; mi-a zis ca analizele sunt ok, m-a intrebat daca am avut probleme cu coagularea si nu am avut pana acum; nu mi-a dat nici vitamine.

Am luat aproape 10 kg in sarcina; bebe e cu capul in jos pe dreapta si cu piciorusele in stanga sus, ceea ce e ok deocamdata. L-am intrebat daca e ok sa fie asa agitata, mie mi se misca burta in toate directiile si mi-a zis ca ar fii o problema daca nu s-ar misca...asa ca draga mea sa dea acolo la coaste unde ii place ei Pe 21 august am eco de trimestrul 3 si la inceputul lui sept o sa fac analize de secretii; si uitase sa imi dea sa repet toxoplasma asa ca maine o sa donez din nou sange

30+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Mihaela, multumim mult de lista !!!

La intrebarea 2, si aici cred ca tot oxitocina primim. Dar pe site-urile .com si .co.uk am vazut ca incearca intai cu calciu. Uau, si voi studia si linkurile. Nu stiu daca aici imi va raspunde cineva la intrebari. As vrea macar sa stiu din timp ce mi se intampla, chiar daca stiu ca nu voi avea de ales la multe situatii...

Danuta, eu cu recuperarile de capitol, scrisesem ca te asteptam cu vesti bune de la doctor! Si eu mersesem ingrijorata ca nu mai misca asa tare, ca sa-mi spuna doctorul ca nu mai simt pentru ca s-a pus cu capul in jos, nu ma mai loveste pe laterale. Felicitari pentru vestile bune! Dar cum adica are 31 saptamani, nu 33?

Alex, e drept ca eu mi-am tuns mioriticul in mai. Dar la voi nu e problema frigului, nu? Ca ii tineti in casa, nu afara ca mine.

Monica, uauuu, pai tu ziceai ca nu mai lucrezi demult cu aspiratorul! Ce e cu harnicia asta???

Kinga, felicitari pentru vestile bune!

Maria, la mine apar dureri groaznice de rinichi si sale de la dormitul pe spate, dar se pare ca oricat ma pun pe o parte, tot pe spate ma trezesc...

Fetelor cu camasi de la vienetta, nu scrie pe eticheta ceva site? Ca m-as uita pe net dupa ele. Aici la noi sunt, dar numai rochite cu bretelute, nu cu nasturi (si in octombrie parca as vrea maneca scurta macar, nu bretelute). Si sunt peste 50 de ron o rochita din aceea cu bretelute, fara capotel.

Felicitari selen, pentru vestile bune! Si pentru cumparaturi, si pentru siguranta ca ai pe cine suna daca iti mai vin intrebari in minte! Si totusi cum trebuie impins?

Vad ca acuma au raspuns Moni si Kinga despre impins. Bine, bine, dar daca ziceti ca imi vine atunci sau imi explica moasele, de ce se intampla si cazuri ca cel mentionat de Selen, in care se prelungeste nasterea aiurea si chinuitor si pentru bebe din motivul asta? E clar ca sunt moase care nu explica...

Techila, la multi ani fericiti tatalui tau! Sa fie sanatos sa se bucure de nepoti! Super pozele cu techila jr! Doamne, ce mult imi poate placea ... Scumpica de ea, cum se vedea ce trista e cand era bolnavioara...

(eu inca nu am facut albumele pe contul meu pe webshots...)

Diamar, la multi ani fericiti!

Moni, multumim pentru vestile despre Bia! Si noua ne e tare dor de ea, si cateodata, la chestii mai psihologice, chiar ii simtim si lipsa "profesionala". Dar e super ca e bine si se relaxeaza, si oricum zicea ea ca are mai mare incredere in doctorii de acolo, si nu se obisnuia cu cei din Bucuresti.

techila, ce vesti bune despre mimika! Si referitor la micuti, si la ea! M-ai emotionat cum povesteai!

29+

Asa am scris? Vai mie... Bebita are 33 sapt si o zi..suntem in sapt. 34.

Dana 33+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Selen, Danuta, Uve felicitari pentru vestile bune de la eco si ptr bbeii grasunei, sper sa vin si eu vineri cu vesti asa de minunate!

Anamaria, si eu sunt disperata ca nu am cu cine sa ies cu bbelusa in parc, eu nu am prietene cu copii sau gravide, nu-i asa ca o sa ma primiti si pe mine daca faceti gasca? App, sta cineva aproape de Parcul Tineretului sa iasa acolo cu bb? Ca daca nu, bat eu drumul pana in Titan numai sa nu ies singura ca nebuna!

----------------------------------------------
Alexandra 31+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

O mai asteptam si pe Sabina sa ne zica ca a pus-o pe Lisa la san si va fi o zi perfecta.

Cea mai fericita 34 + cu

Aici is,

Daaa poti declara o zi perfecta.Ieri Lisa a papat prima data la san si nu oricum,a supt cum nu se putea mai bine,in jur de 60 ml!!!De s-a speriat si asistenta,cand ea suge din bine in jur de 40-45 ml.
Eu am fost in extax ieri la primul supt...am primit pastila fericirii supreme,pe care nu v-o pot relata in cuvinte...saptamanile astea asta a fost dorinta mea cea mai arzatoare,sa pun bebelina la san,si cand s-a intamplat,parca am simtit ca s-a mai nascut inca o data.
Aproape ca a recuperat greutatea de la nastere,azi dimineata avea 2006 grame.A scapat de furtunas/tub si papa doar san si bibe tot cu laptele meu.
Azi din nou am fost si dimineata si seara si am alaptat-o.A papat bine la ambele mese.
Poate am sa pun cateva pozici noi cand imi fac timp

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

alex, nu mai huli javra. crezi ca parul scurt e ok? iti zic eu ca se infige in toate cele si cand se scutura animala curge asa din ea...ca ploaia de stelute. dar cand te uiti in ochii ei....eh....cand te uiti in ochii ei totul de schimba.....si cand imi aduc aminte cand era bolnava si rasa de tot pe picior, abia asteptam sa creasca parul, sa cada unde vrea el, in valuri, dar sa se faca fata bine....nu mania pe doamne doamne. pupa ochii la fata, ca in ochi nu are par

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Mimika felicitari pentru mancaciosi si pt laptic!Sa ai asa laptic mereu.
Imi permit sa-ti transmit ca ai luat o decizie f buna.In Municipal se ocupa impecabil de prematuri(din cate am auzit) plus ca sunt axati pe alaptat din primele clipe,daca copilul respira ok.Sunt sigura ca ii vei lua pe grasuni cat mai curand acasa.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Fetelor, opriti-ma DE azi dimineata fac curatenie in casa. Am frecat locuri pe care nu le-am frecat de cand stau io in apartamentu asta . Zau acum. Ce naiba am???
Ma dor toate cele de nu mai pot dar daca ma asez parca ma ia cu rau, si ma ridic, si iar vad ceva, si iar frec...

devylla, ce veste minunata Ce papacioasa e bebelina

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 33+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Fetelor, help!

Am spus si eu la servici de chestia cu 100% pentru 6 saptamani si m-am lovit de obstacole.

E drept ca eu care imi pierdusem jobul in decembrie m-am angajat rapid la o unitate bugetara. Si sunt noua acolo, imaginati-va cat am apucat sa lucrez.

Dar ei spun ca la unitatile publice, de bugetari, nu s-a semnat contractul colectiv de munca la nivel national. Ala cica e pentru privati si pentru fabrici, etc...

Si au zis ca treaba cu "pentru toti salariatii incadrati in unitatile din tara, indiferent de forma de capital social (de stat sau privat, roman sau strain/mixt), in cazul contractelor colective de munca la nivel national" se refera doar la capitalul societatii.

Spuneti-mi si mie, ori cele care va pricepeti la legislatii, ori care lucrati la stat, noi primim asa ceva pana la urma sau nu?

Oricum de cate ori trebuie sa ma gandesc la platile astea imi vine sa ma dau cu capul de pereti (noroc ca am emoticon pentru asta). Ca imi amintesc ce job bun si banos (intr-o firma de software) am avut atatia ani, si l-am pierdut in decembrie si acum lucrez pe 700 de ron, si cat de putin voi primi 2 ani de zile ... dupa ce am cotizat atatia ani din salar foarte mare .

No bine, ca iarasi imi vine sa plang, dar ma obisnuisem cu ideea ca 6 saptamani macar voi primi tot brutul...

Scuze ca am redeschis subiectul, si in starea asta poate va indispun, dar simt ca voi imi puteti spune daca e valabil si pentru mine. Chiar imi era totul limpede, si ce articole, si cum sa fac cererea, si uite ca ei zic ca nu se poate...

29+

Asta e cu fostul job...nu mai ai ce face. Singura parte buna e ca la calcularea indemnizatiei de crestere copil - cea de 2 ani se va tine cont de cateva luni din fostul salariu (dec 2008, noi. 2008, oct 2008)

Dana 33+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput