Burtici fericite de septembrie-octombrie(131)
Raspunsuri - Pagina 5
monikus spune:
Buna fetele,
Iaca si eu p'acilea. Am bagat capul putin sa vad ce mai faceti, ce mai ziceti. Am citit si eu vestile aduse de techila cu privire la mimika si baietii. Nu am apucat insa sa citesc nimic din capitolul trecut. Poate maine ca azi sunt terminata.
M-a mancat undeva in sa ies afara azi cand s-a anuntat canicula si am zis ca nu mai ajung inapoi. Si dupa ce ca am carac ca un magar de la piata o groaza de chestii a trebuit sa ma apuc de gatit. Din nefericire cred ca ma apuca noaptea pana termin eu mancarea iar la mine in bucatarie e sauna.
Ca sa nu mai spun ca ma luasera niste dureri de burta de la carat.... stiu ca sunt dar ce sa mai zic. Poate maine oi fi mai linistita ca azi.....
Diamar, la multi ani fericiti si bebe sanatos.
Kinga, felicitari pentru vestile bune.
Angelli eu stiu ca e voie in apa dar nu in piscina cu clor. Clorul cica ar provoca nasterea. Depinde de fiecare doctor. Eu m-am bagat in mare la 27,5 sapt si nu am patit nik asa ca....
Lutoniana, ce tare mi-a placut cum ai scris tu despre bebitza. E normal sa se creeze mai devreme sau mai tarziu o relatie mai speciala cu bebele.
Anco, ma bucur ca analizele sunt bune de data asta.
Danuta felicitari si tie pt bebe sanatos.
Selen, ma bucur si pt tine ca ai vesti bune.
Cam atat am apucat sa citesc. Mai raspund eu maine cred ca acum nu mai sunt in stare nici sa stau pe scaun.
V-am .
Monica 28+ cu Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE
anco spune:
moniku, ai grija ca asa faceam si eu ca tine. caram de la piata ca magarul, desi numai pana la masina si de la masina in apartament, pana cand mi-a zis in saptamana 30 parca, ca (scuze de cacafonie) au aparut contractii si sa am grija ca daca se declanseaza travaliul nu mai poate fi amanata nasterea si nu e bine pentru bebei sa fie prematuri. deci, lasa carautl si gandeste-te la ei, pardon la el, nu la tine.poate face niste boli cu care trage toata viata daca e prematur.
a, in iunie am carat 13kg de visine pentru dulceata!!!!
anco 33+???? si
poze
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anco moniku, ai grija ca asa faceam si eu ca tine. caram de la piata ca magarul, desi numai pana la masina si de la masina in apartament, pana cand mi-a zis in saptamana 30 parca, ca (scuze de cacafonie) au aparut contractii si sa am grija ca daca se declanseaza travaliul nu mai poate fi amanata nasterea si nu e bine pentru bebei sa fie prematuri. deci, lasa carautl si gandeste-te la ei, pardon la el, nu la tine.poate face niste boli cu care trage toata viata daca e prematur. a, in iunie am carat 13kg de visine pentru dulceata!!!! anco 33+???? si poze |
O sa incerc sa ma abtin de acum. Cu atat mai mult cu cat am vazut ca imi e rau si daca imi e mie rau ii e si lui bebe sigur. PS. Pentru dulceata as fi carat si eu 13 kg.
Alex, dute linistita la mare si fa baita. Nu se va intampla nimic daca nu vei exagera cu statul in apa rece si daca te vei feri de valuri. Distractie placuta.
VARSTA BEBE
mkunigunda spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anco
nu pot sa cred! aici ai facut facultatea? cand? oricum multumiri pentru salutari, sa vezi ce frumoasa este acum cetatea de anul trecut de cand s-a renovat totul, si bulevardul pietonal e superb, te asteptam in vizita. anco 33+???? si poze |
In 2003 am terminat, de atunci am mai fost o data sa imi ridic diploma si atat. Sper sa ajung in Alba cat de curand, macar de 1 decembrie, la anu', ca anul asta o sa fie bebe prea mic.
Pupici
_
31+ cu dragostea noastra Victor
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
vias spune:
Buna fetelor...vin acum de la un somnic atat de dulce... de vreo 2 ore si un pic....eu dorm foarte mult...bebe al meu vad ca nu vrea sa miste, tot sta cuminte si asa nu-mi place......offfff...peste 2 zile sunt la Tg Mures..Doamne Ajuta......si de m-ar interna ar fi bine, numai Flavius sa fie bine...ca in creier nu mai aud decat de prematuri si bolile lor..
Diamar La multi ani fericiti si sanatosi alaturi de cei dragi, nastere usoara, recuperare rapida...si un bebe sanatos!
eu azi o sa fac o pizza ca am o pofta nebuna...am 5 feluri de branza...asa ca nu ma mai gandesc prea mult...direct pe pizza sar.,..
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
25+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
MariaG spune:
sa ma bag si eu in seama: eu cred ca au inceput sa ne doara toate asa ca spre finalul sarcinii sa ne dorim sa nastem odata si sa nu ne mai fie asa de frica
Eu ma gandesc ca daca acuma abia respir peste doua luni ce-oi mai face poate n-o mai fi asa cald si ma descurc eu cumva
Maria
Alex (6 mai 2004) si BB nou 28+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/
mare 2009
anco spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui mkunigunda
In 2003 am terminat, de atunci am mai fost o data sa imi ridic diploma si atat. Sper sa ajung in Alba cat de curand, macar de 1 decembrie, la anu', ca anul asta o sa fie bebe prea mic. Pupici _ 31+ cu dragostea noastra Victor O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale. |
pai mai scumpo, eu am terminat in 2002. ce ai urmat si unde ai stat? in camin? ca poate ne stim.
anco 33+???? si
poze
monikus spune:
Camy este important sa gandesti pozitiv. Poate e mai lenes bebelul tau. Nu ai de ce sa te stresezi foarte tare. Ar fi totusi bine sa il simti macar de cateva ori chiar si asa finut. Pofta buna la pizza. Mi-ai facut pofta si mie dar imi e prea lene acum sa mai fac ceva dupa ce am gatit azi de mi-au iesit ochii din cap si tot mai trebuie sa fac un ostropel de pui acum.
VARSTA BEBE
anamaria1979 spune:
Diamar, la multi ani fericiti!
Techila ce bine ca ai sunat-o tu pe Mimika. Uite asa aflam vesti buune.
Monica multumim de vestile despre Biaz. Sper ca esti bine sanatoasa si tu si bebe. Am iesit in Titan in parc si era full de tatici/ mamici si bebei, ba chiar au aparut si terasele acum. Ma gandeam ca poate ne vedem cu bebeii in parc la o plimbarica dupa ce nastem.
Danuta ai grija de tine, felicitari pentru bebelusa sanatoasa si frumoasa.
+ 33
anco spune:
si nesimtita de mine a uitat sa zica LA MULTI ANI! conjudetenei, diamar.
te rog sa ma ierti, dia.
mare, mare
anco 33+???? si
poze