Burtici fericite de septembrie-octombrie(131)
Raspunsuri - Pagina 4
selen80 spune:
Multumim Techila de vestile de la Mimika! si am vazut ca a intrat si Sabina zilele trecute, si ea cu vesti bune..ce bine, ce bine!
Dana, am vazut ca ti-a raspuns Monica despre camasi....la noi au un stand separat intr-un complex comercial...eu oricum nu mi-am luat speciale (avea exact la fel ca a Monicai, ai cu bibele din poza ) pt ca sincer, in momentul in care imi miscam mainile, ieseau si tzitzicile la vedere ca n-au nasturi, nimic, in zona aia, doar niste cute care se desfac imediat....mi-am luat in schimb doua cu nasturi sus, si se pot folosi fara probleme...si una are si halat...
Santorini, mie mi s-au parut scumpe fata de ce a zis Monica in cap trecute ca a gasit....si daca nu ti-ai luat sutiene de alaptat, du-te in Marvimex, e un stand unde scrie lichidari de stoc, erau sutienele la 10 ron si acum la 6...si aveau si camasi de alaptat cu 13 ron, dar deja imi luasem
Lucia, teoretic, asa: trebuie sa impingi de 3-4 ori pe contractie...iei aer mult in piept si apoi impingi ca si cum ai vrea sa faci KK (sunt exact cuvintele dr )...oricum cica asta este senzatia in momentul acela, ca si cum esti constipata si nu mai iese..intelegi tu...carnatu .....deci trebuie sa te concentrezi numai asupra zonei respective.....nu din gat, ca cica mamica aceea de ieri asa impingea, si se inrosise toata, si ragusise, si bebe nu iesea....
ce mai vroiam sa scriu....a, am ras cu lacrimi de Techila - Dana cu suptu iaurtului din tastatura, si si mai si de Techila cu 4 picioare in poza cu mucu
35+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 5 SAPTAMANI!
nunta
raluk16 spune:
Mihaela, multumim mult de lista !!!
La intrebarea 2, si aici cred ca tot oxitocina primim. Dar pe site-urile .com si .co.uk am vazut ca incearca intai cu calciu. Uau, si voi studia si linkurile. Nu stiu daca aici imi va raspunde cineva la intrebari. As vrea macar sa stiu din timp ce mi se intampla, chiar daca stiu ca nu voi avea de ales la multe situatii...
Danuta, eu cu recuperarile de capitol, scrisesem ca te asteptam cu vesti bune de la doctor! Si eu mersesem ingrijorata ca nu mai misca asa tare, ca sa-mi spuna doctorul ca nu mai simt pentru ca s-a pus cu capul in jos, nu ma mai loveste pe laterale. Felicitari pentru vestile bune! Dar cum adica are 31 saptamani, nu 33?
Alex, e drept ca eu mi-am tuns mioriticul in mai. Dar la voi nu e problema frigului, nu? Ca ii tineti in casa, nu afara ca mine.
Monica, uauuu, pai tu ziceai ca nu mai lucrezi demult cu aspiratorul! Ce e cu harnicia asta???
Kinga, felicitari pentru vestile bune!
Maria, la mine apar dureri groaznice de rinichi si sale de la dormitul pe spate, dar se pare ca oricat ma pun pe o parte, tot pe spate ma trezesc...
Fetelor cu camasi de la vienetta, nu scrie pe eticheta ceva site? Ca m-as uita pe net dupa ele. Aici la noi sunt, dar numai rochite cu bretelute, nu cu nasturi (si in octombrie parca as vrea maneca scurta macar, nu bretelute). Si sunt peste 50 de ron o rochita din aceea cu bretelute, fara capotel.
Felicitari selen, pentru vestile bune! Si pentru cumparaturi, si pentru siguranta ca ai pe cine suna daca iti mai vin intrebari in minte! Si totusi cum trebuie impins?
Vad ca acuma au raspuns Moni si Kinga despre impins. Bine, bine, dar daca ziceti ca imi vine atunci sau imi explica moasele, de ce se intampla si cazuri ca cel mentionat de Selen, in care se prelungeste nasterea aiurea si chinuitor si pentru bebe din motivul asta? E clar ca sunt moase care nu explica...
Techila, la multi ani fericiti tatalui tau! Sa fie sanatos sa se bucure de nepoti! Super pozele cu techila jr! Doamne, ce mult imi poate placea ... Scumpica de ea, cum se vedea ce trista e cand era bolnavioara...
(eu inca nu am facut albumele pe contul meu pe webshots...)
Diamar, la multi ani fericiti!
Moni, multumim pentru vestile despre Bia! Si noua ne e tare dor de ea, si cateodata, la chestii mai psihologice, chiar ii simtim si lipsa "profesionala". Dar e super ca e bine si se relaxeaza, si oricum zicea ea ca are mai mare incredere in doctorii de acolo, si nu se obisnuia cu cei din Bucuresti.
techila, ce vesti bune despre mimika! Si referitor la micuti, si la ea! M-ai emotionat cum povesteai!
29+
selen80 spune:
Raluk, n-am vazut site, incearca pe google vienetta secret....sunt marfa turceasca, dar au un bumbac f bun, eu am mai avut pijamale de la ei si sunt f multumita, nu s-au decolorat asa repede, si desenele haioase nu se iau de pe ele asa usor...eu am luat una fara capot la 35 ron, si cea cu capot la 59....
cu impinsu am raspuns mai sus...si Angelli, da, trebuie incordat abdomenul....
iar cazul de ieri, chiar nu-si explica nici dr mea..a fost si ea acolo si cica toate ii ziceau cum sa impinga (iti dai seama ca nici lor nu le convine sa stea nspe ore dupa tine sa impingi...), dar pur si simplu nu reusea sa se concentreze....probabil intervenise si oboseala, nu stiu exact cat durase travaliu...
35+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 5 SAPTAMANI!
nunta
anco spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mkunigunda Felicitari Anco pentru vestile bune, sa o tii tot asa de acum incolo! Imi amintesc cu foarte mare drag de Alba, salut parcul din Cetate, tare frumosi ani de studentie am petrecut la voi acolo! _ 31+ cu dragostea noastra Victor O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale. |
nu pot sa cred! aici ai facut facultatea? cand? oricum multumiri pentru salutari, sa vezi ce frumoasa este acum cetatea de anul trecut de cand s-a renovat totul, si bulevardul pietonal e superb, te asteptam in vizita.
anco 33+???? si
poze
anco spune:
citat din mesajul lui mkunigunda Felicitari Anco pentru vestile bune, sa o tii tot asa de acum incolo! Imi amintesc cu foarte mare drag de Alba, salut parcul din Cetate, tare frumosi ani de studentie am petrecut la voi acolo! _ 31+ cu dragostea noastra Victor O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale. |
nu pot sa cred! aici ai facut facultatea? cand? oricum multumiri pentru salutari, sa vezi ce frumoasa este acum cetatea de anul trecut de cand s-a renovat totul, si bulevardul pietonal e superb, te asteptam in vizita.
anco 33+???? si
poze
monica_dicut spune:
raluk, eu am dat pe setul cu rochitza tip maieu si halat 55 de ron iar pe cea cu tzitzi pe afara anul trecut din cora 45 (anul asta cred ca era mai mult) AM vazut si rochite cu nasturei pe la zonele unde tre sa iasa tzitzi dar nu erau de la Vienetta si n-am avut asa incredere.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 33+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
raluk16 spune:
Selen multumesc! N-am gasit pe google. M-am gandit ca poate si-au facut un site mai slab si au uitat sa-l indexeze google, si atunci nu apare.
29+
raluk16 spune:
citat din mesajul lui monica_dicut raluk, eu am dat pe setul cu rochitza tip maieu si halat 55 de ron iar pe cea cu tzitzi pe afara anul trecut din cora 45 (anul asta cred ca era mai mult) AM vazut si rochite cu nasturei pe la zonele unde tre sa iasa tzitzi dar nu erau de la Vienetta si n-am avut asa incredere. ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 33+ cu Mamica de INGERAS in ceruri Si minunea bebe 2 din burtica Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi O noua viata |
Ahaaaa, deci cu nasturi numai de la alte firme. Bine, am vazut la magazinul asta camasi cu nasturi si chiar batranesti de la sofiamann cu preturi de la 90 ron... Am zis ca ar fi chiar culmea, doar nu e rochita de gala...
29+
anco spune:
uite ce naspa imi merge netul de am trimis un mesaj de 2 ori
ma bucur techila ca ai reusit sa iei legatura cu mimika si sa nemai dai vesti despre ea.
cine indrazneste sa o sune pe kiki cri? ce-o fi cu ea?
anco 33+???? si
poze
selen80 spune:
fetili, ma bag la un somnic...sper sa pot adormi, ca este ff cald.....
35+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 5 SAPTAMANI!
nunta