Burtici fericite de septembrie-octombrie(131)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

ralukooooo, unde esti? Ce vedem si noi in seara asta???

Iulikaaaa Cu -cuuuu, ziceai ca promiti ca nu exagerezi azi si iete cat e ceasu si tu nimic

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 33+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

techilaaaaaa ai sunat la dr?

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
[/quote]

aida, eu trebuie sa merg la spital, nu am nr de tel al doctoritei, si nu ma urnesc din casa la ora asta nici batuta. maine o sa vad daca se retrage daca nu mai port chiloti, asta ca sa nu ma fac de ras in cazul in care chiar o sa ajung la dr

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Fetelor o seara buna.
Techila ai grija de baieti sa mai stea in burtica. I-a nospa si un telefon la doctor poate nu ar strica.
+ 33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

hai mai fetelor nu va culcati.....ca si mie mi-e somn dar e abia 8

sa mai stam sa le astepam pe iulika si manga.....ca uite ralu a venit...se dusuieste

techila te simti mai libera acum fara chiloti ?

Cea mai fericita 34 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

s-a schimbat ceva , ca nu pot intra in mailul comun ?
voiam sa citesc despre hipertensiunea de sarcina
ca in ultimele zile am 140/100
m-am umflat destul de tare
ma mai simt si rau pe deasupra

monica tu cum esti ? cum stai cu tensiunea ?

va pup si va doresc o seara si noapte linistita

va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )

35+ cu calin andrei

POZELE NOASTRE

AMR ......25 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

sigur ca le asteptam

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

adela salutiiii, ce ma bucur sa te vad. ai grija mare cu tensiunea

Cea mai fericita 34 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

adela, dupa minunatu aparat dintr-ala de inheietura (care cica nu-s bune de nimik) o am intre 11 cu 6 si 13 cu 7 maxim dar... uneori simt ca-mi tziuie urechile si el arata 12 cu 6. DAr eu nu m-am umflat deloc deloc. POt sa merg oricat si pot sa mananc cat de sarat vreau, inca mai port verigheta si inelul si chiar si aceleasi incaltari...
Ce e naspa la mine vad ca este pulsul care oscileaza intre 80 si ceva si chiar 130 care e cam mult...

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 33+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Techila, asa, sa conspire universul ca pe 20 sa vina pe lume gemenutii tai dragi si sa fie sanatosi. Si pana joi la control sa fie totul ok.

Am auzit de labradori agresivi, dar nu am vazut pana acum. "Fata" de care povesteam ca e jucarie vie nu a avut inca pui, desi ne dorim foarte mult sa ne jucam cu cateva reprici in miniatura ale ei.

29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

adela2006 in afara de picioare s-a mai umflat ceva?
Citeste www.desprecopii.com/info.asp?id=sap35" target="_blank">aici

Aida ... 33+
Poze cu noi

Mergi la inceput