Burtici fericite de septembrie-octombrie(131)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Ce tare, de cand ma apuc sa scriu mesajul si pana il postez mai apar inca 10 mesaje.

Eu nu cred ca mai rezist pentru ca aseara nu prea am reusit sa dorm, acum vad ca deja m-a luat somnul.

Va doresc o seara linistia!

Somn usor!

29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

adela citeste si la www.desprecopii.com/info.asp?id=sap34" target="_blank">sapt 34

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

acum am citit mai bine. CE alte simptome mai ai? CE intelegi prin rau. Ar fi bine sa nu spui ca ai dureri abdominale, greturi, prurit sau treburi de genul. NU poti sa vorbesti cu doctora? Ar trebui sa-ti dea ceva totusi pt tensiune. EU stiu ca se merge pe Dopegyt dar mai bine faci niste analize.

Hai ca-ti trimit eu parola de la mail pe PM sa citesti articolul pus de Uve.

Care apropos, printre memri il are si pe minunatu meu fost doctor

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 33+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

eu intru sa fac cap nou

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

132 va asteapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Fetele, citesc si eu la inceput de capitol... si doresc si eu sa felicit pe mimika pt. scumpete de bebelusi. Mult ma bucur ca sunt bine. Am vazut ca ne-a scris si Sabina despre bebelina Lisa care papa deja singurica la san, mult ma bucur!!!! Numai bebei sanatosi si mancaciosi sa se nasca la odiseea noastra.

Doamne ajuta!
27+ Maria
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

ralukooooo, unde esti? Ce vedem si noi in seara asta???

Iulikaaaa Cu -cuuuu, ziceai ca promiti ca nu exagerezi azi si iete cat e ceasu si tu nimic

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 33+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Acuma ma uitam si eu pe program. Un film pe tvr1, din ala cu femei cu rochii pana jos, cu Helena Bohnam Carter. Se termina la 12. De la 12:15 stii ca acuma baga astia 2 episoade din anatomia lui grey, am terminat cu dr. house . Si astea din grey is faine, dar le-am vazut...

De la 23:15 daca n-avem nimic pana atunci ne uitam la doi barbati si jumatate (ca heroes pe antena nu-mi place, desi ma asteptam sa-mi placa ...)

Ma enerveaza astia pe axn cand nu au seriale politiste de la 11 . Ca cei de la hallmark repeta episoadele de la lege si ordine cu o nerusinare... am vazut scene din acelasi episod in saptamani consecutive...

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Citat:
citat din mesajul lui anco

Citat:
citat din mesajul lui mkunigunda

Citat:
citat din mesajul lui anco

Citat:
citat din mesajul lui mkunigunda

Felicitari Anco pentru vestile bune, sa o tii tot asa de acum incolo!
Imi amintesc cu foarte mare drag de Alba, salut parcul din Cetate, tare frumosi ani de studentie am petrecut la voi acolo!

_
31+ cu dragostea noastra Victor

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

nu pot sa cred! aici ai facut facultatea? cand? oricum multumiri pentru salutari, sa vezi ce frumoasa este acum cetatea de anul trecut de cand s-a renovat totul, si bulevardul pietonal e superb, te asteptam in vizita.

anco 33+???? si

poze

In 2003 am terminat, de atunci am mai fost o data sa imi ridic diploma si atat. Sper sa ajung in Alba cat de curand, macar de 1 decembrie, la anu', ca anul asta o sa fie bebe prea mic.
Pupici

_

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

pai mai scumpo, eu am terminat in 2002. ce ai urmat si unde ai stat? in camin? ca poate ne stim.

anco 33+???? si

poze

Activeaza-ti te rog PM sa iti scriu acolo, nu vreau sa deranjam fetele cu povestile noastre, ca poate se supara...

_

Mergi la inceput