Burtici fericite de septembrie-octombrie(131)
Raspunsuri - Pagina 18
anadomnica spune:
hm... techila - poate si-au construit acolo in burtica o nava spatiala cu care vor sa decoleze
si tu ai surprins varful 
Doamne ajuta!
27+
Maria 
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!
anadomnica spune:
Era o poveste frumoasa: doi gemeni la mami in burtica vorbeau. Unul intreaba: tu crezi in viata de dupa nastere? Celalalt mai sceptic nu prea credea... primul insa zicea ca abia asteapta sa o vada pe mami care ii gazduieste in uter. Asta ca o paradigma la viata de dupa moarte.
Si tot ca o curiozitate: se spune ca bebelusii pana la 2 ani isi vad si comunica cu ingerii, apoi se pierde treptat aceasta legatura. Insa s-au surprins si intrebari spontane, inocente ale copiilor mai mari: O fetita de 3 anisori isi intreaba fratele mai mic care nu implinise 2 ani: "Tu mai stii cum arata Dumnezeu? Ca eu am uitat? As vrea sa-l desenez"... Cred ca vom avea atat de multe de invatat de la pruncii nostri!
Doamne ajuta!
27+
Maria 
Creste bebe!!!
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lullaby_2009 Aida n-am stiut ca-i fioroasa, ai zis labrador si m-am gandit la un cutu dragut si tare jucaus. |
daca intrii in curte cat sunt si eu acolo e ok si iti aduce mingia ... nu scapi de ea daca vrei sa te joci ... , dar daca eu nu sunt si strigi la poarta sau incerci sa intrii atunci eu nu mai garantez ... oricum nu te poti apropia de casa sta langa tine si te latra cu blana zbarlta pe spate (pai nu cred ca iti da mana sa o mangai sau ...
DAAAAAR are si momente cand nu zice nici pas ...
... oricum este un animal plin de muschi si colti in care nu pot avea incredere. Singura care era acceptata orice i-ar fi facut era Emma , putea sa ii scoata si ochii , o batea , si Liza tot langa Emma venea sa stea sa o pazeasca ...
Aida ... 33+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
mary_07 spune:
La mine in chenarul verde apar titluri din articole Super Eva
dar oricum,am dat o cautare pe google si am gasit![]()
Multam inca o data pt raspunsuri
My family
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
35+, cu
-Razvan
_
AMR - 3 saptamani!!!

anadomnica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
daca intrii in curte cat sunt si eu acolo e ok si iti aduce mingia ... nu scapi de ea daca vrei sa te joci ... , dar daca eu nu sunt si strigi la poarta sau incerci sa intrii atunci eu nu mai garantez ... oricum nu te poti apropia de casa sta langa tine si te latra cu blana zbarlta pe spate (pai nu cred ca iti da mana sa o mangai sau ... DAAAAAR are si momente cand nu zice nici pas ... ... oricum este un animal plin de muschi si colti in care nu pot avea incredere. Singura care era acceptata orice i-ar fi facut era Emma , putea sa ii scoata si ochii , o batea , si Liza tot langa Emma venea sa stea sa o pazeasca ... Aida ... 33+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Ce frumos ai povestit cum protejeaza labradorii copiii. Asa este - cei dragi sunt sfinti pentru dansii si au o loialitate si o blandete de nedescris.
Doamne ajuta!
27+
Maria 
Creste bebe!!!
Lullaby_2009 spune:
Sunt niste caini deosebiti, labradorul cumnatei este o jucarie vie. Nici vorba sa muste si nici nu imi amintesc sa maraie. Latra din joaca sau daca vrea sa protesteze, dar se vede ca nu din agresivitate. Iar pentru copii este un partener de joaca datorita energiei si veseliei (parca rade mereu) si un prieten de nadejde.
29+ cu 
techila spune:
maine voi monitoriza atent galma, de noaptea asta nu port chiloteti si vedem cum se intampla lucrurile. daca nu se repara, mergem la doctor.
lullaby, pe 20 vreau eu sa nasc, o sa comunic cu universul pentru treaba asta, nici nu-s programata la doctor atunci. eu cu doctorita mea ma vad joia viitoare...peste o saptamana si un pic.
ps: a facut magnificul sotz o ciorbitza bunutza
...acra...mi-a mers la suflet
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze
si 
poze techila cu 4 picioare
aidaciolac spune:
ok , trebuie sa o filmez odata cand latra la poarta si ce colti scoate si ce par zburlit pe spate ... 
si nu inteleg cum nu ati vazut labradori agresivi. Si Liza mea era blanda si imi intra oricine in curte , dar de cand a avut puiuti nu mai pot conta pe ea.
Ala de la enel nici cand sunt cu el in curte nu vrea sa intre , zice :"doamna , daca vedeati cu ce gura a venit la mine la poarta ... eu nu intru "
sau
sunt in curte si vine cineva , sa vedeti cum da tarcoale , si cand o vezi cum arata nu stii ce are de gand mai ales ca doar da tarcoale si nimic altceva (pana ii dau comanda) ...
techilaaaaaa ai sunat la dr?
Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
raluk16 spune:
Mihaela esti o scumpa 

. M-am bucurat mult cu vaccinul vostru, si pentru ca nu-i obligatoriu, dar mai ales ca am constatat ca nu aveti in primele zile vaccinuri.
Cristina iti sta super castanie!
Techila sunt sigura ca si puiul tau te-a inteles azi. E bine ca ai grija cu burtica intarita 
ionika imi pare rau ca nu a fost asa frumos la doctor, dar important e ca bebe e bine 
Eu nu am galme, dar sunt "mica" inca. Dar am lovituri in col de am impresia ca trebuie sa strang picioarele si muschii perineului, ca altfel tot iese... 
postez si revin, ca n-am terminat de recuperat, dar tre sa fac un dus... pe furtuna cu fulgere si tunete 
29+ 
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui techila maine voi monitoriza atent galma, de noaptea asta nu port chiloteti si vedem cum se intampla lucrurile. daca nu se repara, mergem la doctor. |
ok

chiar , mai este careva fara chiloti?
eu de cand am fost insarcinata cu Emma nu mai port chiloti in casa ... o fi bine o fi rau , dar imi place sa ma simt liber si sa nu ma stranga nimic ...
Aida ... 33+
Poze cu noi

"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine